Este întotdeauna la fel: ori ai prea mult sau prea puțin în valiză! În ambele cazuri, cele mai importante lucruri rămân de obicei acasă. Dar aceasta nu este o condiție care nu poate fi schimbată. Ți-am pregătit 6 pași, cu care îți vei împacheta valiza, în așa fel încât să iei cu tine tot ce ai nevoie. Nimic mai puțin și nimic mai mult. Este cu adevărat posibil: citiți articolele noastre și vedeți singur!

Ambalarea valizelor poate fi și distractivă!

Împachetează-ți corect valiza galbenă

Planificați exact modul în care vă veți împacheta valiza!

Acesta nu este în niciun caz timp pierdut! Dacă planificați ambalarea corectă a valizei, restul călătoriei va fi mult mai ușor. Nu este niciodată prea devreme pentru a începe. Dar poate fi prea târziu: dacă îți faci bagajul în ultimul moment, ai uita ceva.

Transformă-l într-o conversație! Ia un pahar de vin, poate mâncare delicioasă. Pentru că pentru următorii pași, pe care vi-i vom dezvălui, veți avea nevoie de timp. Dar îndeplinirea acestui lucru vă va garanta multă liniște și liniște în timpul călătoriei!

În primul rând, faceți o listă!

Împachetează-ți valiza - fă totul bine

Faceți o listă, faceți-o corect!

Ar trebui să începeți să pregătiți valiza cu o listă. Nu ar trebui să intrați în toate detaliile! Trebuie să știi că ai nevoie de bluze și pantofi. Dar puteți stabili exact care și câte în pasul următor. Lista ar trebui să fie scrisă în așa fel încât să poată fi ușor tăiat ceva. Luați o foaie de hârtie și, de preferință, un creion, astfel încât să puteți freca cu ușurință ceva în caz de urgență. Alternativ, ai putea scrie ceva pe telefon sau tabletă! Acum aveți deja baza și o puteți adăuga la următoarele puncte glonț și puteți determina detaliile mai precis. De asemenea, puteți crea o listă separată pentru „lucrurile mici”!

Dacă călătoriți cu mai multe persoane, atunci ar trebui să distribuiți hainele corect!

Împachetează-ți valiza - fă totul bine

Când vine vorba de lucrurile mici, există câteva grupuri importante.

Relatați primul concentrați-vă asupra produselor cosmetice și a tuturor lucrurilor pentru igiena personală. În plus, este posibil să nu adăugați nimic legat de vreme, cum ar fi umbrele de soare sau umbrele. Accesoriile pentru hainele noastre sunt, de asemenea, importante. Un alt grup important sunt hârtiile, precum toate documentele de călătorie, documentele personale, hărțile, confirmările de rezervare și de plată. La urma urmei, ar trebui gândiți-vă și la accesorii vestimentare și bijuterii.

Modul în care pliați hainele este foarte important!

Ambalarea valizelor - aranjarea hainelor

Respectă particularitățile sezonului!

Face o diferență uriașă cum va fi vremea în timpul călătoriei tale. În ce anotimp călătorești? Dacă există pericolul de vreme prea caldă sau prea caldă, atunci aveți nevoie de hainele corespunzătoare. Cel mai bine este să luați cu voi una sau două articole de îmbrăcăminte pentru fiecare dintre stațiile meteorologice previzibile. Deci, îți poți schimba ținuta des și poți fi bine pregătit pentru temperaturi schimbătoare.

Împachetează-ți valiza pentru vacanță

Ce este interesant la destinații?

Ar trebui să cercetați ce tip de opțiuni de divertisment recreativ sunt disponibile la diferite destinații. Poate că îți poate fi dor de ceva și nu îți dai seama că înoți sau undeva poate face drumeții? Ar fi păcat, mai ales dacă ești un fan al acestor hobby-uri! Prin urmare, ar trebui să aflați mai degrabă ce opțiuni sunt disponibile, astfel încât să nu regretați nimic!

Luați doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie!

Împachetează-ți valiza sfaturi de viață sănătoasă

Planificați-vă echipamentele zi de zi în timp ce vă faceți bagajele!

Faceți un plan al activităților pe care urmează să le întreprindeți. Acest lucru facilitează, de asemenea, alegerea ținutelor potrivite. Cu acesta din urmă, ar trebui să vă bazați pe multifuncționalitate, mai ales iarna. Dacă poți pune ceva de mai multe ori, atunci economisești spațiu în valiză. Articolele vestimentare extravagante, care sunt puțin mai dificil de combinat, ar trebui să rămână mai degrabă acasă. Vara ți-ai putea permite să porți ceva diferit în fiecare zi! Aceeași regulă se aplică și încălțămintei! Pentru aceasta, vă recomandăm, de asemenea, să le puneți pe cele care ocupă cel mai mult spațiu și să le împachetați pe celelalte în valiză. Vizualizați și încercați dacă este necesar! Cum arăți și cum te simți în ținutele respective? Când călătoresc, oamenii sunt adesea nervoși, iar hainele lor trebuie să fie deosebit de confortabile.

Împachetați frumos - împachetați valiza corect - împachetați valiza

Împachetați corect bagajele de mână!

În bagajul de mână ar trebui să luați în mod ideal o bucată din fiecare dintre „grupurile” importante enumerate. Ar fi, de exemplu, un tricou, o bluză, câteva șosete, o pereche de pantaloni, poate o pălărie, câteva mănuși sau o umbrelă. Este puțin mai dificil cu accesoriile și pantofii. Poate poți lua cu tine pantofi sport pentru că nu ocupă atât de mult spațiu în valiză. Ar trebui să aveți grijă când zburați cu accesorii și lichide precum șampoane, deoarece există anumite restricții. Gândiți-vă din nou la listă și tăiați cu curaj ceva! După ce ați făcut acest lucru cu toate detaliile, ar trebui să începeți să pictați inutilul! Pentru unii este destul de dureros, dar veți găsi curajul să faceți acest lucru. Rețineți următoarele: Tot ceea ce este pur și simplu superflu trebuie transportat! Asta ar fi o povară inutilă pentru tine! De asemenea, pierdeți timp cu ordinea lucrurilor și căutarea anumitor lucruri. În plus, mai este loc în caz că uiți ceva.