Oricine dorește în mod constant să învețe și să vadă ceva nou, cum ar fi să viziteze țări străine și să-și cunoască mai bine istoria, cultura și modul de viață, va aprecia cu siguranță avantajele călătoriilor lungi și scurte. Pentru pasionații de călătorii germani există oportunități nelimitate de a pleca în fiecare sezon și de a-și întoarce spatele la stresul cotidian de acasă. Puteți alege oricând o destinație interesantă de călătorie în Europa, de exemplu în Franța sau Italia, sau puteți zbura în Mexic sau Singapore pentru a vă bucura de soarele cald de acolo și de marea albastră azurie de aproape. De fapt, există încă puncte fierbinți actuale în Portugalia, Croația și Columbia. Totul este o chestiune de preferințe și priorități personale. Cu acest articol vrem să-i ajutăm pe cei nehotărâți să găsească un loc exotic pentru următoarea lor vacanță. În acest sens, am dori să vă prezentăm destinațiile de călătorie atrăgătoare în 2019, care sunt deja în creștere oficială. În curând veți afla care sunt acestea.

Unde ar trebui să meargă călătoria dvs. de vacanță în 2019? Poate acolo unde natura frumoasă și istoria bogată se unesc.

Destinații de călătorie 2019 Vedere peisagistică a unui sat din Oman

Sau preferați liniștea și izolarea destinațiilor de pe litoral?

Destinații 2019 Masă de restaurant din piatră lângă plajă în Seychelles

Informațiile din acest articol se bazează pe cea mai recentă ediție a Organizației Mondiale a Turismului (OMT), care a fost publicată recent și reprezintă cele mai recente momente importante din turism. Pentru această analiză, datele din ultimii trei ani au fost verificate și comparate. Nu numai că prezintă cele mai populare destinații de călătorie pe continent, ci și țările în care turismul a crescut cel mai mult. În cele ce urmează, raportăm doar unele dintre destinațiile unice de călătorie din întreaga lume, numărul cărora a crescut în intervalul de două cifre în perioada specificată. Este timpul să vă îndreptați atenția asupra acestor destinații exotice de călătorie din 2019.

 Palatul mongol din Ulaanbaatar este vizitat foarte mult.

Destinații 2019 Palat în Ulaanbaatar Mongolia

  • Destinații de călătorie interesante din Asia Centrală și de Sud în 2019

Mongolia este o țară fără ieșire la mare din Asia Centrală și se află între Rusia și China. Până în prezent, țara nu a avut un număr mare de vizitatori, dar se așteaptă să fie foarte la modă în 2019. Organizația Mondială a Turismului a anunțat că industria turistică a Mongoliei a crescut cu 16,1% din 2016 până în 2017. Capitala mongolă Ulaanbaatar este, fără îndoială, o atracție majoră. Acolo, dar și în alte orașe din țară, binecunoscutul Festival Naadam are loc în perioada 11-13 iulie. Acesta este un festival anual de vară care prezintă și menține jocurile și obiceiurile tradiționale mongole. La festival, cântăreții de gât cântă cântece vechi, iar copiii dansează în costume tradiționale. Pentru a rotunji atmosfera festivă, găluștele de oaie sunt servite în corturile festivalului.

Palatul Bogd Khan se remarcă datorită arhitecturii sale unice.

Destinații 2019 Palatul Bogd Khan Ulaanbaatar Mongolia

Festivalul Naadam este cea mai importantă sărbătoare din Mongolia. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a cunoaște cultura și oamenii acestei țări uimitoare. Festivalul își are rădăcinile în ceremoniile de nuntă medievale nomade și tururi de vânătoare. În zilele noastre, acesta este mai mult un mare eveniment sportiv care este similar cu olimpiadele. Stadionul Naadam organizează competiții în cele mai populare trei sporturi mongole, și anume curse de cai, lupte și tir cu arcul. Numele complet al festivalului – Eriin Gurwan Naadam – sugerează și vechea tradiție mongolă. Tradus în germană înseamnă „Cele trei jocuri masculine”.

Această mănăstire din Bhutan este construită pe stânci ridicate în munții Himalaya.

Destinații de călătorie 2019 Mănăstirea Rock din Bhutan în Himalaya

Regatul Bhutan este situat în Asia de Sud. Teritoriul său este relativ mic, partea sa cea mai mare are peste 2000 m altitudine în Himalaya, dar Bhutan este una dintre cele mai fericite țări din lume. Această țară fără ieșire la mare are o creștere a turismului de 21% față de 2016. Este una dintre cele mai rapide țări turistice din lume. Există numeroase stațiuni de lux, cum ar fi Amankora, care așteaptă oaspeții în munții Himalaya. Dacă intenționați să vizitați această țară asiatică anul viitor, considerați că religia oficială din Bhutan este budismul Mahayana.

 Figurile aurite ale zeităților budiste din capitala Bhutanului Thimphu.

Destinații 2019 figuri aurite ale zeităților budiste din Thimphu Bhutan

Vederi superbe la mare de la un hotel din Punta Ballena, Uruguay.

Destinații 2019 Punta Ballena Uruguay Hotel pe plajă

  • Destinații de călătorie mai puțin cunoscute 2019 în America de Sud – Uruguay și Paraguay

În timp ce vecinii Argentina și Brazilia sunt în continuare cele mai populare destinații de călătorie din America de Sud, Uruguay a înregistrat o creștere de 21% a vizitatorilor în acest an. Se așteaptă ca țara să devină în curând punctul fierbinte al continentului sud-american. Insula José Ignacio, de exemplu, sa transformat dintr-un sat de pescari într-un loc de vacanță de lux. Un oraș fantomă abandonat s-a schimbat atât de mult încât acum se stabilește ca o destinație culinară de renume mondial. Apoi, există Montevideo, un oraș plin de arhitectură neoclasică și Art Nouveau, care merită o vizită.

  Arhitectură neoclasică în Ciudad Vieja, Montevideo.

Destinații 2019 Arhitectură neoclasică în Ciudad Vieja, Montevideo.

Ruinele unei fortărețe iezuite din Paraguay.

Ruinele unei fortărețe iezuite din Paraguay.

Deși Paraguay este pe uscat, este o destinație de călătorie la modă în America de Sud. Numărul vizitatorilor va crește cu 17,5% față de 2016. Cascada Iguazu este una dintre principalele atracții. Dar Asunción, capitala Paraguayului, a fost numită „un oraș fascinant, sub vizitat”. Datorită clădirilor din epoca colonială, a spațiilor verzi extinse și a unei atmosfere relaxate, va fi una dintre cele mai atractive destinații de călătorie din lume în 2019.

 Arhitectura uimitoare a turnurilor gemene din Asuncion, capitala Paraguay.

Destinații arhitectură modernă turnuri gemene în Asuncion Paraguay

 Cel mai probabil, încă nu-l cunoști pe Muscat, capitala Omanului?

Destinații de călătorie 2019 Muscat, capitala Oman

  • Ce locuri sunt încă printre destinațiile de călătorie la modă în 2019?

Cererea de călătorii în Oman crește în fiecare an. Această țară din Orientul Mijlociu se află pe lista de vizite obligatorii a multor pasionați de călătorii din 2016. Acest lucru este confirmat și de experții în turism. Cu toate acestea, sunt absolut de acord cu un singur punct: comparativ cu anul precedent, turismul din Oman a crescut cu 20%. Ceea ce îl face atât de special Clima subtropicală din această parte a Peninsulei Arabice este foarte plăcută și plăcută de caldă în timpul iernii europene. De exemplu, temperatura medie în ianuarie este de aproximativ 22 C, ceea ce este ideal pentru vacanți. Aici puteți admira coastele lungi de pe Oceanul Indian, dar și cele de pe Golful Oman și unul scurt pe Golful Persic. Clădirile albe strălucitoare, moscheile ornamentate și bazarele locale atrag, de asemenea, turiști.

Piața de pește Muttrah Corniche din Muscat, Oman

Destinații 2019 piața de pește din Muscat Oman

 O mulțime de soare, plaje albe și mare albastră albastră așteaptă oaspeții în Seychelles.

Destinații 2019 vacanță în paradis în Seychelles

Și, așa cum se întâmplă în multe povești incitante, cel mai bun lucru este la final. După acest truc, vrem să vă prezentăm câteva destinații minunate de călătorie din Seychelles în 2019. Arhipelagul este situat în partea de vest a Oceanului Indian, nu departe de coasta de est a Africii și oferă cele mai bune oportunități pentru o vacanță precum paradisul. Potrivit Organizației Mondiale a Turismului, numărul vizitatorilor în Seychelles a crescut cu 15% doar în ultimul an. Turiștii care caută soare din întreaga lume au posibilitatea de a rezerva zboruri confortabile aici din Dubai și Beijing. De asemenea, vă puteți bucura de multă liniște și izolare în timpul unei vacanțe în Seychelles. Scafandrii și înotătorii subacvatici își câștigă banii aici. Hotelurile de primă clasă nu numai că oferă cazare fabuloasă, ci și cea mai bună mâncare, masaje relaxante și activități sportive în timp ce stați aici.

Ei bine, ce destinații de călătorie din 2019 ți-au atras atenția? Ați ales deja unul specific pentru următoarea călătorie de vacanță? Dacă nu, puteți citi în continuare articolul nostru despre cele mai frumoase plaje din lume. Atunci decizia va fi mai ușoară pentru dvs.!

 Pasionații de sporturi subacvatice și fotografii se află în locul potrivit în Seychelles.

Destinații 2019 plaja frumoasă din Seychelles, care face fotografii sportive subacvatice

 Mâncare tipică în Seychelles – caracatiță cu orez și sos curry servită pe farfurie de piatră.

Destinații de călătorie 2019 Mâncare tipică în Seychelles Caracatiță servită cu orez și sos curry pe farfurie de piatră

 Viața mongolă se concentrează în mod tradițional pe cultura nomadă.

Destinații de călătorie 2019 Stânci celebre Turtle Rocks Great Landscape Mongolia

 Călugăr deghizat cu mască colorată dansează și cântă în timpul festivalului anual budist Paro Tsechu.

Destinații de călătorie 2019 Călugăr budist Dans colorat cu mască de față la Festivalul Paro Tsechu

 Găluște de cartofi preparată conform unei rețete locale din Bhutan.

Destinații 2019 mâncare tipică în Bhutan Găluște de cartofi cu sos de roșii

 Promenada de la malul mării din Montevideo, Uruguay.

Destinații de călătorie 2019 Promenadă panoramică în Montevideo Uruguay

Așa arată Parillas, grătarul tipic de pe piața de pește din Montevideo.

Destinații 2019 Parillas Grill pe piața de pește din Montevideo Uruguay

 Vedere panoramică a capitalei Paraguay, Asuncion, luată din cartierul latino-american.

Destinații 2019 Vedere panoramică a capitalei Paraguay, Asuncion, preluată din cartierul latino-american

 Fortul Nakhal – cetatea istorică este una dintre cele mai mari atracții din Oman. Este la aproximativ 120 km de capitala, Muscat.

Destinații Fortăreața istorică Nakhal Fort 120 din capitala, Muscat