De ce este luna mai cea mai bună perioadă pentru a face o scurtă călătorie la Amsterdam??

Afară soarele strălucește din ce în ce mai des și mai cald și acum mulți oameni sunt tentați să plece în weekend și să afle despre locuri noi. Dacă ești și unul dintre pasionații de călătorii, atunci ți-am pregătit o destinație foarte specială, și anume Amsterdam! Veneția Nordului își inspiră din nou numeroșii oaspeți la fiecare vizită și are întotdeauna ceva interesant de oferit pentru tineri și bătrâni.

Amsterdam este o destinație de călătorie deosebit de populară pentru germani

excursie scurtă la Amsterdam pentru a vizita capitala Olandei

Cum se ajunge la Amsterdam?

A ajunge în capitala olandeză este ușor. Fiecare călătorie acolo durează doar câteva ore și este ușoară și confortabilă. Pentru mulți turiști, trenul este și rămâne cel mai ieftin mijloc de transport incontestabil din cauza ofertelor ieftine pentru călătoriile scurte și de weekend.

Acest lucru vă salvează portofelul și previne blocajele enervante. Cu toate acestea, există cei cărora le place să călătorească care doresc întotdeauna să-și facă călătoriile individual, motiv pentru care preferă călătoria cu mașina sau autobuzul la Amsterdam. Și alții preferă zborul pe termen scurt, care este posibil din toate aeroporturile germane. În principiu, depinde în totalitate de dvs. ce mijloc de transport alegeți pentru călătoria dvs. scurtă la Amsterdam. Dar un lucru este sigur: acest lucru va fi grozav și plin de evenimente!

Fiecare călătorie la Amsterdam este scurtă și confortabilă

excursie scurtă la Amsterdam atâtea posibilități de a vizita capitala Țărilor de Jos

De ce să vizitați Amsterdam în mai?

O scurtă călătorie la Amsterdam în luna mai se transformă într-o experiență reală într-un timp foarte scurt. În partea de sus a listei de sarcini a numeroșilor oaspeți ai capitalei olandeze se află fără îndoială o vizită la cea mai faimoasă grădină de lalele din Olanda, Keukenhof. Acesta este de fapt cel mai mare parc de flori din lume, unde vizitatorii pot admira peste 7 milioane de flori cu flori înflorite în săptămânile lunii mai, inclusiv aproximativ 800 de soiuri de lalele. Teii parfumați deschid calea prin parc și conduc turiștii de la o atracție la alta. Aici puteți participa la spectacole de flori unice, grădini de inspirație spectaculoase și evenimente surprinzătoare în aer liber. Expozițiile magnifice de flori atrag vizitatorii ca niște magneți.

 Scufundați-vă în marea colorată de flori de la Keukenhof!

scurtă călătorie la Amsterdam vizitați keukenhof

De asemenea, cei mici au fost gândiți în acest parc cu flori; au la dispoziție o grădină zoologică, un labirint și locuri de joacă. Dacă doriți să experimentați marea colorată de flori și oameni din Keukenhof anul acesta, trebuie să vă grăbiți și să rezervați bilete, deoarece cea mai mare atracție din Amsterdam din acest an se află sub tema „Design olandez” și va rămâne deschis oaspeților din diferite medii până la sfârșitul lunii mai deschise Națiunile.

 Parcul cu flori Keukenhof merită o vizită!

excursie scurtă amsterdam keukenhof flori frumoase și un amestec minunat de culori

Program minunat pentru toți iubitorii de cultură

Amsterdam are, de asemenea, multe de oferit fanaticilor culturii. Aici vă puteți duce înapoi la „epoca de aur” a Olandei, la vremea celor mai mari capodopere ale artiștilor olandezi! Recent restaurat Rijaksmuseum și-a redeschis porțile pentru oaspeții locali și internaționali. Cea mai valoroasă pictură de aici este „Ceasul de noapte” al lui Rembrandt, o lucrare din 1642 care inspiră toți vizitatorii și criticii de artă. Bogata colecție muzeală include alte picturi valoroase, dar și fotografii moderne și lucrări tipărite.

 Rijaksmuseum atrage în fiecare an milioane de vizitatori

vizita amsterdam vizita rijaksmuseum

Fanii pasionați ai artei olandeze nu ar trebui să rateze cu siguranță Muzeul Van Gogh și să facă o vizită la fosta sa casă. Ultimul a fost acum transformat și în muzeu. Ambele clădiri au o arhitectură remarcabilă și conțin lucrările celui mai faimos pictor din lume Vincent van Gogh. Dar dacă sunteți mai interesat de arta contemporană, vă recomandăm o vizită la Muzeul Stedelijk. Aici puteți privi și admira peste 90.000 de picturi moderne, grafică, fotografii și sculpturi ore întregi. Casa Anne Frank din Amsterdam este de asemenea foarte populară, unde este expus jurnalul fetiței evreiești, care povestește despre lupta ei pentru supraviețuire în timpul celui de-al doilea război mondial. Vizitatorii interesați de istorie pot vizita în continuare Muzeul de Istorie din Amsterdam, care permite o privire mai profundă asupra tradițiilor țării.

Cu toate acestea, în timpul călătoriei dvs. scurte trebuie să aveți suficient timp pentru a vizita muzee din Amsterdam

scurt excursie amsterdam stedelijk museum

Călătoria pe Amstel este o experiență de neuitat

excursie scurtă Amsterdam au experiențe minunate în Amsterdam

Un tur de canal prin Veneția Nordului

Faimosul râu, Amstel, traversează capitala olandeză și este o mare atracție zi și noapte. Mii de oameni își încep ziua cu o lungă plimbare de-a lungul Melei. Turiștii admiră arhitectura unică a caselor patriciene din centrul orașului Amsterdam direct din apă. Pentru toți oaspeții din Amsterdam care doresc absolut să vadă canalele și să simtă briza Mării Nordului de aproape, o excursie cu barca prin canalele de apă ale orașului este pur și simplu o necesitate!

 Râul a dat odată orașului numele său

amsterdam vizitând râul amstel

Unde să stați și să mâncați bine în Amsterdam?

Perla nordului ascunde multe alte atracții și surprize frumoase. Aici vrem doar să menționăm binecunoscutul Hotel Pulitzer din Amsterdam, care este adesea centrul interesului vizitatorilor. Într-un labirint complicat de 25 de case de canal, oaspeții vor găsi un amestec de succes de eleganță nordică și tradiții rurale. În numeroasele restaurante ale hotelului, își așteaptă oaspeții specialități culinare. Căutătorilor de aventuri și bufnițelor de noapte le place să stea la restaurantul Vermeer din cartierul roșu al orașului. Bucătăria rafinată strică gustul și vinul bun îți lasă sufletul să atârne. Cu siguranță ar trebui să vizitați acest loc în timpul scurtei dvs. șederi în Amsterdam!

Participanții la petreceri își câștigă banii în metropola olandeză

vizitați restaurantul Vermeer din Amsterdam

Nu în ultimul rând, am dori să oferim tuturor sfaturilor cumpărătorilor un sfat bun: mergeți într-un adevărat tur de cumpărături prin centrul Amsterdamului și nu veți regreta niciodată. Aici puteți găsi cu ușurință tot ce își dorește inima! Faceți o scurtă călătorie astăzi la Amsterdam și petreceți zile de neuitat în capitala olandeză!

Amsterdam vizitează casa Anne Frank

excursie scurta hotel amsterdam pulitzer

amsterdam vizita muzeul istoric amsterdam

scurtă călătorie pentru a vizita muzeul amsterdam van gogh

excursie scurtă amsterdam vizitați keukenhof bucurați-vă de frumusețea florilor