Canarele – un arhipelag spaniol de pe coasta de vest a Africii – au ceva de oferit pentru fiecare gust. Deoarece sunt la doar cinci ore cu avionul de țara noastră de origine și temperaturile de aici sunt cuprinse între 15 și 28 de grade pe tot parcursul anului, acestea sunt printre cele mai populare destinații de călătorie pentru germani. Deoarece fiecare insulă din Canare emană farmecul său propriu, există o insulă potrivită pentru fiecare tip de turiști.

Canare de destinație – Insulele Canare au ceva de oferit pentru fiecare gust

destinație de călătorie Insulele Canare vacanță pe mare harta tuturor insulelor

Destinație de călătorie Insulele Canare Vacanță pe mare plaje frumoase

La Palma: Insula pentru iubitorii de natură și excursioniști

Turismul de masă este un cuvânt străin în La Palma. Mai degrabă, insula este o destinație perfectă de călătorie pentru iubitorii de natură și excursioniști. Peisajul este caracterizat de o natură incredibil de frumoasă, cu multe stânci, coaste accidentate, cu doar câteva plaje de nisip și vulcani parțial activi. ananasul prosperă pe insulă. De aceea nu se plictisește niciodată la La Palma.

Insula, care a fost locuită de 2500 de ani, este străbătută de o rețea de cărări antice. Prin urmare, există o mulțime de trasee de drumeții cu diferite niveluri de dificultate. Unele sunt situate de-a lungul coastei și deschid panorame dramatice ale mării, altele traversează chei adânci sau traversează vulcani. Acestea duc adesea la locuri mistice aproape uitate, la care nici măcar nu se poate ajunge cu mașina. Una dintre cele mai frumoase excursii de drumeții se află în Parcul Național Caldera de Taburiente, unde vă plimbați printr-un peisaj natural magnific cu pini, sălcii, dauri și o serie de plante care sunt unice pentru această insulă..

destinație de călătorie Insulele Canare vacanță pe mare tenerife

Fuerteventura: Insula pentru familii și pasionații de sporturi nautice

Deși se găsește Fuerteventura Între toate stâncile, pietrele și versanții de gheață, la prima vedere, există cu greu un pic de verde, dar turiștii sunt uimiți imediat ce văd coastele paradisiace cu apă de mare albastru turcoaz și plaje cu nisip alb care se întind până la orizont. Din acest motiv, insula este cunoscută și sub numele de paradis al înotului. Datorită plajelor minunate de frumoase și lungi, nu este perfectă doar pentru toți adoratorii soarelui, ci și pentru o vacanță cu întreaga familie..

Pasionații de sporturi nautice își vor câștiga și banii pe Fuerteventura din cauza vânturilor alizee mereu prezente. De aceea, cercurile de surferi consideră chiar că insula este „europeană”. Hawaii„desemnat. Campionatul mondial de speed surfing are loc aici în fiecare an în iulie și august.

destinație de călătorie Insulele Canare mare vacanță plajă soare nisip

Gran Canaria: Insula pentru turiștii de petrecere

Dacă îți place să petreci mult în vacanță și vrei să te bucuri din plin de viață, Gran Canaria este locul potrivit pentru tine. În timpul zilei vă puteți relaxa pe una dintre plajele frumoase, după-amiaza târziu puteți face cumpărături în Las Palmas, iar seara puteți savura cocktailuri delicioase într-unul dintre numeroasele baruri de pe plajă. În Maspalomas și Playa del Inglésan de pe coasta de sud a Gran Canariei există, de asemenea, mile imense pentru petreceri. Sute de cafenele și baruri sunt aliniate aici și sunt deschise până după miezul nopții. Discoteci, cluburi și baruri de dans bine participate pentru aproape fiecare grupă de vârstă pot fi găsite și aici din abundență.

Gran Canaria dar are și alte fețe. O vacanță pe insulă, de exemplu, este o modalitate minunată de a explora interiorul insulei cu o mașină de închiriat. Aici aveți chei adânci, sate de munte albe ca zăpada, golfuri paradisiace și rezervoare verzi strălucitoare în fața obiectivului.

Oricine a devenit curios și ar dori să-și petreacă următoarea vacanță în Insulele Canare poate vizita site-ul agenției de turism its.de găsiți multe oferte ieftine de turism.

destinație de călătorie Insulele Canare mare vacanță mare și munți