Cum își poate permite toată lumea o vacanță la schi

Este cu adevărat posibil ca o plăcere atât de costisitoare precum schiatul să apară brusc într-o întrebare serioasă ca aceasta? Ar fi posibil să vă organizați vacanța la schi ieftin și, dacă da, la ce ar trebui să acordați atenție și la ce anume ar trebui să acordați atenție? Ce vrei să spui? Crezi că este imposibil și ești puțin sceptic?

Nu a fost diferit pentru noi în echipa de redacție când am abordat acest subiect și ne-am apucat de eforturi pentru a găsi modalități care să ne ofere un răspuns pozitiv la întrebarea de mai sus. Am decis să analizăm în detaliu această întrebare de schi și să verificăm toate probabilitățile până când ajungem la un rezultat diferit de ceea ce știm deja. Și se pare că am reușit foarte bine – munca noastră a dat rezultate surprinzătoare, pe care am vrea să le împărtășim astăzi și cu siguranță vor face pe cineva fericit.

Cum îți imaginezi vacanța la schi?

vacanță la schi zone de schi szech copii pârtii transport Polonia

Toți cei pasionați de schi, dar care ar dori să pună în sfârșit ceva deoparte și toți ceilalți care se simt adresați și interesați pot citi mai departe și să acorde atenție, deoarece aici va fi dezvăluit secretul modului de a merge la vacanțe la schi ieftine..

Destul a vorbit despre tufă, dragi cititori!

Aici – lista noastră de verificare, pe care sunteți binevenită să o împărtășiți cu prietenii și rudele.

Prima noastră considerație sau întrebare cu privire la vacanța de iarnă ieftină a fost cât de departe ești de o zonă de schi. Dacă distanța până la pârtia de schi este de 2-3 ore cu mașina, puteți merge acolo și înapoi fără a fi nevoie să percepeți costuri suplimentare pentru înnoptări. Puteți face tururi la volan și / sau împărți costurile cu combustibilul. Cu câteva sandvișuri murdare, cheltuielile scumpe pentru mâncare sunt eliminate. O conversație bună în timpul unei călătorii (deosebit de lungi) este întotdeauna populară.

O altă opțiune ar fi alegerea unei zone de schi care nu este considerată prea scumpă. Exemple de astfel de zone de schi sunt Benecko în Republica Cehă, Stronie Slaskie în Polonia și Schönau în Pădurea Neagră. Nu prea departe de casă puteți găsi o calitate excelentă la un preț satisfăcător în țările vecine.

Echipamentul bun este sfârșitul unei vacanțe de iarnă

vacanta la schi szech

A treia noastră considerație este echipamentul de schi. Rezervarea echipamentului dvs. online devreme aduce un pic mai mult de reducere dacă vă puteți planifica vacanța cu mult timp în avans. Planificarea timpurie a vacanței permite păsării timpurii să închirieze accesorii de schi reduse în timp util și ieftin. Rezervatorii timpurii își pot achiziționa îmbrăcămintea de schi foarte ieftin în afara sezonului de la mulți furnizori de articole sportive.

Deși punem accent pe importanța sezonului de schi, ar trebui să observăm câteva diferențe care pot afecta dimensiunea propriilor cheltuieli.

Nu economisiți bani la capătul greșit!

vacanță la schi zone de schi szech transport pârtii pentru copii jachetă de schi Polonia

Vacanța de iarnă în afara sezonului înseamnă costuri mai mici pentru cazare și închirierea echipamentului. Dacă ați îndrăznit să schiați în sezonul principal, există încă posibilitatea de a schia mai ieftin în perioadele speciale. De exemplu, nu este doar mai ieftin să schiezi noaptea, ci și mai interesant și nu întâlnești cu greu pe nimeni pe pârtii. Momentele speciale potrivite pentru schiat ar fi, de exemplu, în fiecare zi lucrătoare, dimineața devreme, vinerea între orele 13:00 și 20:00 și sâmbăta între orele 09:00 și 15:00.

Consultați locurile ieftine de cazare 

schi vacanță zone de schi szech

Când vine vorba de cazare, vă puteți reduce oricând bugetul. În loc de hoteluri, ați putea prefera colibele spartane, dar de neuitat, confortabile sau, dacă se întâmplă, închiriați un apartament de vacanță cu mai multe persoane și împărțiți costurile cu ceilalți..

Dacă ești un schior / snowboarder pasionat și ți-ai permite această plăcere în mod regulat, este logic să cauți sau să găsești cele mai ieftine oferte posibile. În acest caz, ar putea merita luată în considerare apartenența la un club de schi.

O altă posibilitate de a vă face vacanța de iarnă ieftină ar fi să folosiți reducerile la pachetele de tururi. Nu credeți că suntem pe punctul de a termina cu subiectul sărbătorilor de iarnă!

Ai schiat vreodată în Republica Cehă?? 

vacanță la schi zone de schi szech copii

Totul este minunat când studiezi și viața te obligă să economisești temporar, dar cum arată totul dacă ești ferm stabilit în viața ta profesională și vrei să schiezi cu toată familia ta? Cheltuielile cresc rapid atunci când trebuie să cumperi brusc 4 sau 5 permise de schi în loc de unul singur. Și aici ar fi foarte utilă examinarea ofertelor, mai ales dacă aflați că există zone de schi în care copiii pot schia gratuit. Ar avea sens să includeți reduceri pentru copii, chiar dacă aveți doar un singur copil cu voi. Un mic efort în compararea prețurilor vă poate aduce economii pe termen lung, care chiar pot extinde bucuria schiului.

Schiatul în perioadele speciale aduce reduceri suplimentare 

vacanță la schi zone de schi szech pârtii pentru copii

Luați tot ce este necesar cu voi pe pârtii

vacanță la schi zone de schi szechi pârtii pentru copii transport rucsac din Polonia

Oricine schiază știe adesea că merită să cumpere permise de schi timp de câteva zile.

Acum, desigur, se pune întrebarea de ce trebuie să depui un astfel de efort în vacanță atunci când „găsești” tot timpul anului pentru a te putea bucura în cele din urmă de relaxarea pe care o merită în vacanță.

Este adevărat că aveți nevoie de anumite momente pentru relaxare pură, dar privit pe termen lung, cu un astfel de sistem puteți obține mai mulți bani pentru echipamente mai bune sau vă puteți bucura de schi de două ori mai mult decât de obicei.

Mai bine să vă gândiți de două ori la cumpărare sau închiriere 

vacanță la schi zone de schi szech transport pârtii pentru copii

În ceea ce privește echipamentul, ar trebui probabil să menționez cât de important este să fii bine echipat, în special pentru sporturile de iarnă. Aici merită întotdeauna salvat la celălalt capăt. Când considerați că, pe lângă schiuri sau snowboard-uri, aveți nevoie și de ghete de schi, pantaloni de schi, sacou de schi, mănuși speciale și lenjerie de corp funcțională. De asemenea, sunt mulți care preferă să aibă propriile bastoane de schi. Siguranța la schi ar trebui să fie una dintre prioritățile dvs. principale. Acesta este motivul pentru care cu greu puteți merge pe pârtii fără a purta ochelari de schi sau casca de schi omologată.

Plimbări interesante la 4 a.m.

vacanță la schi zone de schi szechi pârtii pentru copii transporta Polonia noaptea

Aș vrea să vă dau un ultim gând pe partea:

Planeta noastră este mică, dar nu totul a fost deja descoperit. Există multe motive pentru aceasta și unul dintre ele este că nimeni nu a călătorit și nu a folosit încă aceste zone de schi. Poate că ați fi una dintre acele prime persoane de testare cărora li se atribuie sarcina de a testa un domeniu de schi încă nedescoperit și de a scrie un raport sau, mai exact, un blog despre acesta.

În mod favorabil, permisele de mai multe zile 

vacanță la schi zone de schi szechi pârtii pentru copii transport teleschi