Rozul tipic pentru fete, motivele piratelor pe perete și alte detalii jucăușe fac dintr-o cameră camera ideală pentru copii. Facilitatea imaginativă și prietenoasă cu copiii oferă suficiente oportunități de joacă și permite creativității copiilor suficientă libertate de dezvoltare. Dar la un moment dat copiii devin tineri adulți ale căror interese și preferințe se schimbă pe măsură ce îmbătrânesc. Pentru ca tinerii să se poată identifica cu camera lor și să se simtă confortabil în ea, este important ca părinții să adapteze camera copiilor la nevoile schimbate.

Mobilați ideile camerelor pentru copii jocuri de design de colț exemple de mobilier

mobilare camere pentru tineri camere pentru copii mobilier pentru copii mobilier exemple

Ce elemente ar trebui schimbate?

Un punct crucial pentru identificarea unei camere pentru tineri este designul peretelui. Imaginile de fundal cu motive copilărești, cum ar fi ursuleții de pluș, elefanții și alte animale ar trebui înlocuite cu modele mai neutre sau pictate peste ele. Culoarea preferată a tinerilor, care poate fi albastru sau roz, dar nu trebuie să fie, este deosebit de potrivită ca nuanță. Afișele cu actori, cântăreți, sportivi și alți idoli sunt, de asemenea, recomandate pentru a face creșa să arate mai rece.

amenajarea camerelor pentru tineri idei exemple de mobilier

În plus, este momentul potrivit pentru un pat nou de către adolescenți cel târziu. Dacă există suficient spațiu, acesta poate avea dimensiunea de 140 x 200 cm. Paturile supraetajate sunt ideale pentru a utiliza în mod optim spațiul disponibil într-o cameră, dar majoritatea tinerilor nu mai vor să se culce printr-o scară. Pentru a continua să utilizați spațiul cât mai eficient posibil, se recomandă un pat cu sertare integrate. Alternativ, dulapurile, rafturile sau o unitate de perete pot fi amplasate în jurul zonei de dormit. Pe de o parte, aceasta oferă suficient spațiu de stocare pentru utilizare și, pe de altă parte, creează un ecran de confidențialitate care permite o retragere minunată pentru lectură sau visare.

Mobilarea camerelor pentru tineri exemple de mobilier pentru tineri

Ce mobilier este important pentru o cameră de tineret?

Când copiii merg la școala secundară, este important să aveți un spațiu de lucru mare, unde temele pot fi făcute în mod optim și unde există și spațiu pentru computer. Biroul trebuie să fie cât mai simplu posibil, astfel încât să se potrivească cu restul mobilierului camerei pentru tineri. Pe de altă parte, scaunul poate fi puțin mai vizibil. De exemplu, modelele în culori strălucitoare (vezi la Möbel Jack), care reprezintă o strălucire strălucitoare de culoare și te dau într-o dispoziție bună. Dacă există o măsuță în camera de tineret, adolescenții pot folosi mai multe dintre aceste scaune ca scaune atunci când prietenii vin în vizită. O alternativă este o canapea mică pe care vă puteți face confortabil să discutați, să jucați jocuri video împreună sau să studiați. Dacă acest lucru poate fi scos, poate fi folosit și ca loc de dormit, deoarece vizitele peste noapte devin mai frecvente la adolescenți. Întrucât tinerii își dezvoltă din ce în ce mai mult mintea când vine vorba de modă, de obicei au nevoie de o garderobă mai mare. Majoritatea fetelor, în special, le place să se stileze din adolescență și, prin urmare, au nevoie de suficient spațiu pentru haine, încălțăminte și accesorii, astfel încât să poată ține lucrurile ordonate. Pe de altă parte, pentru băieți, este de obicei mai important să aibă suficient spațiu pentru a-și trăi preferințele pentru anumite sporturi sau jocuri pe computer. Prin urmare, este recomandabil să optați pentru mobilier funcțional care poate fi ușor schimbat sau mutat lateral. Un fotoliu rabatabil, de exemplu, poate fi transformat într-un scaun spațios unde prietenii pot găsi spațiu pentru a juca fotbal sau curse de mașini împreună pe consola de jocuri. Dacă, pe de altă parte, doriți să jucați golf sau tenis cu angajament deplin, fotoliul poate fi pliat pentru a economisi spațiu.

Mobilarea camerelor pentru tineri accentuează culoarea roșie exemple de mobilier

Practic, este recomandabil ca părinții să includă copiii în proiectarea camerei pentru tineri și nu doar să își realizeze propriile idei. Dacă tatăl și mama decid alegerea biroului astfel încât acesta să fie ergonomic și prietenos cu spatele, tinerii ar trebui să poată alege singuri patul sau canapeaua. Acest lucru este important, astfel încât facilitatea să vi se potrivească și să vă puteți simți confortabil în camera adolescenței. În plus, acest lucru arată clar că propriile lor dorințe și idei sunt respectate și îi ajută în drumul lor către maturitate.