Soluții moderne pentru mobilier modern de bucătărie într-o paletă de culori clasică

Mobilierul clasic de bucătărie este din ce în ce mai preferat de multe familii. Acest lucru este complet de înțeles. În cele din urmă, funcționalitatea și estetica asigură un anumit calm în cameră. În viața noastră cotidiană stresantă, acest lucru este adesea important.

Și cu bucătăria clasică, avem și problema că nu tolerează cu adevărat mizeria. Aspectul lustruit are o mare importanță. Cum funcționează cu mulți membri ai familiei și cu puțin timp? Există multe soluții de designer care fac acest lucru posibil prin aducerea în evidență a anumitor aspecte ale designului bucătăriei.

Acces facil la zonele de depozitare

sfaturi pentru amenajarea bucătăriei

Nu doar designul inteligent al spațiului de stocare în sine, ci și accesul ușor la acesta sunt fundamentale, indiferent dacă doriți sau nu să faceți ordine. Mai întâi trebuie să vă planificați munca foarte inteligent. Înainte de a începe proiectul, ar trebui să vă luați puțin timp și să vă urmăriți mișcările în bucătărie.

Unde așezați automat feluri de mâncare și produse, unde pregătiți mâncare și băuturi? Unde ar fi cel mai convenabil să puneți totul la spălat? Doar după ce ați răspuns la aceste întrebări pentru dvs., ar trebui să planificați spațiul de stocare.

Configurarea bucătăriei – fii creativ în locurile dificile

amenajează bucătăria

Spoturile dificile care sunt foarte greu de utilizat în mod normal au, sincer, un potențial mare. Acolo puteți așeza o masă suplimentară cu o bancă mică. Puteți lua micul dejun sau cafeaua acolo fără a murdări masa mare. Sau poate puteți integra spațiu de stocare acolo? O altă opțiune ar fi un loc de muncă în care pregătiți ceva în timp ce așteptați mașina de spălat vase sau masa.

Asigurați-vă că utilizați insula de bucătărie la potențialul său maxim

bucatarie design bucatarie insula

Nu întâmplător insula de bucătărie a devenit parte a mobilierului de bucătărie în ultimii ani. Avea un mare potențial – atât suprafața sa, totul, inclusiv spațiul lateral.

Efectuați o analiză detaliată a echipamentelor dvs. de bucătărie anterioare și determinați ce vă lipsește de fapt acum. Majoritatea funcțiilor – suprafața mesei sau de lucru, spațiul de depozitare etc. pot fi transferate pe insula bucătăriei. Insula de bucătărie poate fi, de asemenea, multifuncțională – atât la prepararea mâncării, cât și la servirea perfectă la fiecare masă. Puneți câteva bețișoare pe insula bucătăriei și lăsați-vă surprins de efectul pozitiv practic și vizual!

Configurarea bucătăriei – sistem de organizare cu sertare

sertare pentru mobilier de bucătărie

Pentru multe gospodării, un sistem de organizare cu sertare este cea mai bună soluție posibilă. Atât obiectele mai mici, cât și cele mai mari pot fi depozitate acolo și sunt foarte ușor de accesat. Este important să planificați corect adâncimea sertarelor, după cum este necesar. Sertarele asigură, de asemenea, un aspect perfect din exterior atunci când sunt blocate.

Toate soluțiile prezentate se potrivesc cu bucătăria clasică și beneficiază în continuare de cele mai moderne inovații în echipamentul de bucătărie. Ele arată clar că acesta este un obiectiv complet realizabil.

Mobilarea bucătăriei – Zonele de afișare joacă un rol important în proiectarea bucătăriei

bucătărie mobilier confortabil

În bucătărie, aveți nevoie de acces ușor la vase și, în același timp, la produse

Pur și simplu proiectați bucătăria

Amenajarea bucătăriei – o organizare bună este foarte importantă

proiectarea bucătăriei

Configurarea bucătăriei – planificați corect adâncimea sertarelor 

design mobilier bucatarie

Folosiți întregul potențial al insulei de bucătărie

idei de amenajare a mobilierului de bucatarie

Configurarea bucătăriei – urmați sfaturile noastre!

idei de amenajare a bucătăriei

O insulă de bucătărie cu aspect ușor diferit

bucătărie amenajată insulă

Amenajarea bucătăriei – o bucătărie modernă 

înființează insula de bucătărie

Asigurați-vă bucătăria confortabilă și modernă

Bucătărie amenajat spațiu de depozitare

Mobilarea bucătăriei – trebuie să fie ordonată!

Bucătăria amenajează confortabil spațiul de depozitare

În cele ce urmează veți găsi câteva idei pentru mobilier util de bucătărie

design mobilier bucatarie

 sfaturi pentru mobilier bucătărie insulă mobilier bucatarie design spatiu depozitare  sfaturi pentru mobilier bucătărie idei de viață bucatarie insula design bucatarie