Tendință de viață și mâncare: bucătărie americană

Designul devine din ce în ce mai important în viața de zi cu zi – globalizarea promovează idei în întreaga lume, astfel încât bucătăriile americane cu designul lor deschis și primitor sunt din ce în ce mai alese în Europa. Nu doar bucătăria joacă un rol, ci și ceea ce este stocat în ea: latura culinară a Americii și-a găsit drumul și în cultura noastră. Ce presupune asta și modul în care tendința ajunge și în propria casă.

Bucătării deschise cu un bloc de bucătărie în mijloc, care oferă suprafață de lucru suplimentară și spațiu de depozitare – aceasta este tendința pe care o cunoaștem ca „bucătăria americană”.

Living trend bucătărie americană bucătărie insulă dulapuri de bucătărie din lemn

Tendință de viață: ceea ce definește bucătăria americană

Clișeele dau impresia că americanii nu gătesc – dar acest lucru nu este pe deplin adevărat. Chiar dacă mâncărurile de luat masa sunt adesea folosite în timpul săptămânii pentru a duce viața cotidiană stresantă la un sfârșit confortabil, gătitul este deosebit de sărbătorit ca o activitate de agrement.

Există apoi spațiu pentru acest lucru în weekend – și aceasta este, de asemenea, principala caracteristică a tendinței „bucătăria americană”. Bucătăria este deschisă și spațioasă, adesea separată doar de sufragerie sau de sufragerie printr-un “tejghea”. În mod ideal, este, de asemenea, luminos și generos. Spre deosebire de majoritatea bucătăriilor germane, plita ceramică este mai puțin frecventă în bucătăriile americane. În schimb, aragazul cu gaz, cu care gătitul poate fi controlat mult mai repede, este mai popular.

Frigiderul este, de asemenea, mai spațios decât al nostru. Frigiderele mari, cu două uși, cu frigider dintr-o parte și congelator dintr-o parte, sunt tipice. Ceea ce nu trebuie ignorat este clasa de eficiență energetică: La urma urmei, un frigider este conectat la rețeaua electrică 24/7 și trebuie să mențină temperatura permanent. Este logic să verificați portaluri de comparație independente, cum ar fi haushaltsgeratetest.de pentru a vă informa cât de mari sunt costurile preconizate pentru electricitate pentru dispozitiv. Frigiderul mare are adesea și un distribuitor integrat de apă și cuburi de gheață. Deoarece apa din SUA are o calitate diferită de cea din Europa, este perfect logic să folosiți dispozitivul de filtrare – în această țară, totuși, acest lucru nu este adesea necesar.

Inima bucătăriei, pe de altă parte, este adesea o insulă de bucătărie. Adesea aragazul este instalat pe acesta, precum și pe unele dulapuri de bază cu spațiu de depozitare. Insulele de bucătărie se găsesc tot mai mult în bucătăriile europene, deoarece fac posibilă gătirea împreună în bucătăriile mici și sunt o schimbare drăguță, cu mult spațiu suplimentar pentru ustensile și vase de bucătărie.

Bucătăria ca centru al casei, cu o insulă de bucătărie în jurul căreia se poate aduna întreaga familie, precum și frigiderul mare, în care totul poate fi din abundență, exprimă, de asemenea, o parte a modului de viață american: generozitate, deschidere și un simțul familiei este deja evident aici citiți designul bucătăriei. La tejghea, care formează sfârșitul zonei de locuit următoare, există adesea scaune de bar pentru un mic dejun rapid sau o gustare.

Foodtrend: Ceea ce are de oferit partea culinară a Americii

Nu numai fast-food-ul american cu lanțuri de confort precum Burger-King, McDonalds și KFC ne-a revărsat. Pe lângă toate tipurile de gustări și produse de confort care pot fi cumpărate cu amănuntul, tot mai multe alimente „adevărate” vin și în Europa. Toată lumea știe clătitele ca o variantă de mic dejun, precum și pâinea prăjită. Mac’n’Cheese ca masă clasică pentru copii este acum disponibilă și în această țară și a devenit un clasic în zona de mâncare confortabilă. Dar și rețetele potrivite, cum ar fi numeroase super-alimente, semințe de chia și fructe de padure goji, își au originea în SUA. Cheesecake-ul clasic este înlocuit acum cu cheesecake-ul din New York și toate variantele sale, iar cupcakes și cake pops nu mai sunt cuvinte străine. Datorită blogurilor online și a rețelelor de socializare, lumea culinară devine din ce în ce mai conectată: și, după cum spun clișeele, există o mulțime de alimente dulci și bogate în calorii în SUA.

Rețete de luat acasă

Cu următoarele rețete pentru cheesecake-ul clasic din New York și clasicul Mac’n‘Cheese, tendința culinară a bucătăriei americane vine și în casa ta:

Tendință alimentară Bucătărie americană Rețetă de cheesecake din New York

Rețetă New York Cheesecake:

(din küchegötter.de)

ingrediente:

150g biscuiți integrali

50g unt

800g brânză dublă smântână

200g smântână

150g zahăr

1 pachet de zahăr vanilat

4 ouă

40g amidon de porumb

pregătire:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C, ungeți o tigaie de 26cm. Spargeți biscuiții într-o pungă de congelator, acest lucru funcționând deosebit de bine cu un dispozitiv de întărire a cărnii. Topiți untul și frământați cu firimiturile – apoi apăsați plat în matriță pentru a modela baza. Coaceți în cuptorul de pe raftul din mijloc timp de zece minute.

Între timp, adăugați cremă de brânză, smântână, zahăr și zahăr vanilat împreună și amestecați până la omogenizare. Adăugați ouăle pe rând și amestecați până se formează un amestec omogen. Apoi aplicați scurt amidonul.

Puneți amestecul pe baza tortului pre-copt și neteziți-l. Coaceți în cuptor timp de aproximativ o oră – apoi scoateți-l direct de pe margine cu un cuțit mare, plat, pentru a evita crăparea, apoi lăsați să se răcească.

Are un gust greu și substanțial, dar poate fi perfect completat cu piureuri de fructe. Dar, desigur, nu există doar lucruri dulci în SUA – așa că iată o a doua rețetă, ca mâncare confortabilă duminică seara.

Tendință de mâncare a bucătăriei americane, clasic Mac’n’Cheese

Clasic Mac’n’Cheese

(din macaroniandcheesecake.com)

Ingrediente:

2 căni pline de paste mici

2,5 cani de lapte

1 cană de Cheddar ras (de asemenea, clapă Gouda sau Edam)

1 linguriță sare

1 vârf de nucșoară

piper

Pregătire:

Aduceți laptele și pastele la fiert scurt într-o cratiță, apoi fierbeți ușor la foc mic timp de 20-25 de minute, astfel încât laptele să nu ardă. Scoateți apoi de pe foc, amestecați brânza și sarea și condimentați cu grijă. Dacă nu este suficient de cremos, se poate adăuga mai mult lapte. Opțional: puneți într-un vas de copt, frecați mai multă brânză peste el și coaceți-l în cuptor la 220 ° C până când devine maro auriu și crocant.

Imaginea 1: ©ErikaWittlieb pixabay.com (CC0 1.0)

Imaginea 2: ©wusya pixabay.com (CC0 1.0)

Imaginea 3: ©wesweaver pixabay.com (CC0 1.0)