Idei perete spate bucatarie mobilier bucatarie iluminat mobilier lemn

Idei de bucătărie splashback 

Este necesară o protecție specială împotriva stropirii ori de câte ori grăsimea, stropirea cu apă și reziduurile de sos se lipesc de perete în bucătărie. Oglinzile moderne de bucătărie nu sunt doar rezistente, ci oferă și un punct culminant vizual în bucătărie. Adesea, se gândește doar la o oglindă clasică, albă de gresie.

Cu toate acestea, există acum numeroase alte modalități de a înfrumuseța peretele din spate al bucătăriei. Funcționalitatea, durabilitatea și un aspect atractiv se completează reciproc.

Idei de amenajare a bucătăriilor din lemn de perete din spate

1. Peretele din spate al bucătăriei din sticlă

Un aspect modern și de înaltă calitate pentru bucătăria dvs. oferă un perete posterior din sticlă. Indiferent dacă este lăptos sau transparent – sticla arată în același timp foarte simplă și elegantă. Sticla este ușor de curățat, ușor de întreținut și se potrivește în multe bucătării moderne.

Ca punct culminant suplimentar, există sticlă tipărită sau un tapet foto în spatele sticlei. Ambele variante atrag rapid atenția și există nenumărate variante de motive – incluse Lana KK sunteți sigur că veți găsi ceea ce căutați. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, cu o placă de sticlă, nu sunt posibile adâncituri ulterioare, de exemplu pentru prize, deoarece placa de sticlă întărită nu mai poate fi tăiată. S-ar rupe.

2. Peretele din spate al bucătăriei din lemn

O farfurie de lemn ca Peretele din spate al bucătăriei Folosirea acestuia sună puțin ciudat la început, desigur, dar cu tratamentul adecvat al suprafeței, lemnul este, de asemenea, potrivit ca Oglindă de bucătărie.Un multiplex de mesteacăn gros de 6,5 mm poate servi drept exemplu. Placa lăcuită este ridicată pe perete și fixată cu benzi de lemn care sunt înșurubate sub dulapuri și pe blatul de lucru. În acest fel, nici măcar nu trebuie să găuriți în peretele din spate sau în vechea oglindă cu faianță. Important: cu această soluție, tratamentul de suprafață este crucial.

Idei splashback bucatarie sertare oglinda faianta lemn

3. Oglindă de bucătărie cu tapet foto

Motivele tapetului foto, care se află în spatele unei plăci de plexiglas, sunt încurajatoare de proaspete. Nici aici nu există limite pentru motive. Orice vă place poate (aproape) întotdeauna servi drept motiv pentru oglinda bucătăriei.

Tapet cu motive mari sunt, desigur, un punct de atracție. Pe de altă parte, totuși, vorbiți pentru Oglindă de bucătărie formatul necesar, precum și lipsa de rezistență a hârtiei și a tapetelor nețesute. Pentru prima problemă, motivul este tăiat în benzi, livrat în mai multe părți și apoi lipit din nou împreună. Problema durabilității și curățării este adesea rezolvată de o placă de plexiglas transparentă, satinată, care este montată în fața peretelui tapetat. Avantaj: este fixat cu profile U și L din aluminiu, care nu sunt înșurubate pe perete, ci pe blatul de lucru și dulapurile de perete.

Idei de sticlă de perete din bucătărie cu motive potrivite

4. Peretele din spate al bucătăriei din marmură / mozaic

Cu Peretele din spate al bucătăriei din marmură sau gresie mozaic conferă bucătăriei tale un aspect complet nou, care oferă mai multe avantaje. Pe de o parte, plăcile de mozaic din marmură pot fi așezate rapid și ușor, deoarece sunt lipite de o plasă și prelucrate ca plăci de mozaic. Pe de altă parte, conferă suprafeței un aspect frumos, cu o structură subtilă, dar sunt încă rezistente și robuste – un criteriu important pentru o oglindă de gresie. În plus, bețe de marmură sau plăci de mozaic sunt disponibile în magazinele de hardware bine aprovizionate și sunt relativ ieftine la puțin sub patru euro fiecare.

5. Peretele din spate al bucătăriei din oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil este foarte igienic și rezistent la căldură, dar trebuie îngrijit bine. Amprentele digitale și picăturile de apă își lasă în mod clar urmele. Placarea de nișă din oțel inoxidabil are o grosime de doar câțiva milimetri. De aceea, aproape nu se pierde niciun spațiu de lucru atunci când placăm nișa.

Idei de sticla de bucatarie bucatarie design modern de bucatarie

Ajutor la luarea deciziilor pentru un splashback optim în bucătărie

Fie că este modern, cu aspect din oțel inoxidabil, sticlă transparentă sau un design armonios al blatului de lucru, este pur și simplu o chestiune de gust – orice vă place este permis. Sticla are avantaje semnificative: este ușor de întreținut și poate fi instalat rapid. Alternativa mai ieftină față de un perete din spate din sticlă sunt panourile din plastic. Film autoadeziv și tapet lavabil (foto) – aceste două variante au un avantaj clar – costă semnificativ mai puțin. Dar dacă decideți să le folosiți, ar trebui să vă așteptați la un efort mai mare – de obicei, acestea trebuie reînnoite la fiecare doi până la trei ani.

Plăcile mozaice sunt destul de ușor de utilizat și de aplicat. Vă puteți transforma bucătăria într-un adevărat ochi. Pentru a echipa bucătăria de designer cu ajutoarele de bucătărie potrivite, o privire la rabattino.de vă ajută. Astfel ajungeți la bucătăria nobilă fără să cheltuiți o avere. Cu un perete din spate din oțel inoxidabil, optați pentru un accent de culoare modern și atemporal și vă protejați eficient pereții de stresurile vieții de zi cu zi. Oțelul inoxidabil este ieftin, rezistent la căldură și fără rugină.

Drepturi de imagine:

© www.lanakk.com