Dacă vă construiți propria casă sau doriți să schimbați mobilierul din apartamentul dvs., se pune întrebarea cu privire la ce bucătărie să alegeți. Achiziționarea unei bucătării noi amenajate ar trebui luată în considerare cu atenție, la urma urmei, este adesea aproape la fel de scumpă ca o mașină mică și va fi alături de dvs. în deceniile următoare.

Ce trebuie luat în considerare la instalarea unei bucătării noi?

Bucătăria potrivită ideală depinde în primul rând de spațiul disponibil în apartamentul sau casa dvs., așa că ar trebui Determinați dimensiunile exacte ale bucătăriei înainte de planificare. În pasul următor, luați în considerare modul în care ați dori să vă proiectați bucătăria în detaliu. Răspundeți la următoarele întrebări pentru dvs.:

 • Cât de mare este suprafața bucătăriei (lungime x lățime)
 • Cât de mari ar trebui să fie suprafețele de lucru? (Adâncime x lățime // înălțime)
 • Ce dispozitive electrice ar trebui să-și găsească locul în bucătărie??
 • Ce conexiuni sunt necesare pentru apă (robinet, mașină de spălat vase și eventual mașină de spălat)
 • Ce conexiuni sunt necesare pentru electricitate?
 • Conexiuni pe blatul de lucru pentru aparate de bucătărie mici
 • Conexiuni pentru aparatele mari de bucătărie
 • Cum ar trebui să fie amenajată spațiul dulapurilor??
 • Cum ar trebui să arate noua bucătărie amenajată??
 • bucătărie încorporată echipament de bucătărie design interior modern

  Rețineți, de asemenea, că cu Utilizarea aparatelor eficiente din punct de vedere energetic poate reduce costurile de funcționare ale bucătăriei dumneavoastră și astfel vă scurtați perioada de rambursare. De asemenea, nu uitați că livrarea unei bucătării noi montate durează câteva săptămâni, iar asamblarea durează câteva zile. De asemenea, rețineți că nu veți putea găti pentru o perioadă lungă de timp.

  Cum se instalează o bucătărie nouă

  Dacă aveți noua bucătărie montată instalată de un profesionist, trebuie mai întâi să acceptați în scris o dată de livrare și asamblare a bucătăriei. De asemenea, clarificați ce se întâmplă cu vechea bucătărie. Dacă trebuie să demontați și să aruncați singur vechea bucătărie, ar trebui să faceți acest lucru cu câteva zile până la săptămâni înainte de data livrării pentru noua bucătărie. Dacă este necesar, când vechea bucătărie este demontată, veți vedea dacă este nevoie de renovări suplimentare (vopsire, faianță). Dacă asamblați singur bucătăria, sunteți mai flexibil, dar în general ar trebui să planificați puțin mai mult timp decât cel acordat. Luați-vă cel puțin o săptămână de concediu și concentrați-vă pe deplin pe amenajarea corectă a bucătăriei.

  bucătărie încorporată echipament de bucătărie mobilier de bucătărie modernă lumini încorporate

  Bucătării amenajate de la expertul în bucătărie

  Conectarea aparatelor de bucătărie, instalarea corectă a conductelor de apă și instalarea corectă a tuturor dulapurilor de bucătărie necesită cunoștințe extinse de electronică și talent tehnic. Mai ales atunci când vine vorba de bucătării personalizate și fiecare colț și nișă ar trebui să fie utilizate cu sensibilitate, blaturile de lucru și sertarele trebuie, de asemenea, adaptate individual și tăiate la dimensiuni. De aceea este adesea recomandabil și mult mai relaxat să aveți planificată și realizată instalarea unei noi bucătării de către un profesionist. the Experți în bucătărie de la elha-service.de din München Suntem bucuroși să vă sprijinim în planificarea și implementarea individuală a noii bucătării de vis. Dacă este necesar, vino la tine acasă, ia măsurători și planifică bucătăria împreună cu tine. Puteți lăsa instalarea complet în mâinile experților cu experiență.

     bucătărie încorporată mobilier de bucătărie stil shabby chic

  echipament de bucatarie incorporabil mobilier de bucatarie alb aparate de bucatarie

  Planificați corect bucătăria încorporată mobilierul de bucătărie