Inspirație și sfaturi pentru bucătăria dvs. în stil rustic

Stilul de locuit modern și elementele casei de țară nu se exclud reciproc. Deloc în bucătărie. Aici chiar se reunesc destul de natural. Pentru că bucătăria a fost și rămâne întotdeauna locul în care familia și prietenii se adună și petrec momente fericite împreună. În același timp, nu ne putem lipsi de inovațiile în tehnologie și mobilier din această cameră.

Combinația dintre designul interior contemporan și elementele casei de țară pare destul de naturală în bucătărie. Există câteva reguli care fac acest concept deosebit de ușor de implementat.

Rămâneți modern cu planul de etaj

interior în stil rustic

Bucătărie în stil rustic – lăsați bucătăria și zona de luat masa sau de living să se îmbine într-una singură

bucătărie rustică în maro

Cu siguranță ar trebui să rămânem moderni atunci când proiectăm planul de etaj. Planul deschis vă permite să desfășurați diverse activități în paralel. Puteți să gătiți în același timp și să comunicați în continuare cu oaspeții dvs., să urmăriți copiii și așa mai departe.

Sau puteți separa zonele cu elemente de casă de țară

evidențiați insula de bucătărie cu scaune din lemn

Elementele casei de țară sunt minunat potrivite pentru separarea vizuală a diferitelor zone între ele. Spațiile de bucătărie și living sau sufragerie pot fi separate vizual una de cealaltă prin astfel de elemente. De asemenea, puteți evidenția insula de bucătărie, care poate servi și ca zonă de luat masa, cu câteva scaune de bar din lemn sau material similar.

Amestecați stilurile atunci când proiectați spațiu de stocare

o casa moderna spatioasa

Bucătărie în stil rustic – Bucătăria rustică poate arăta uimitor de modernă dacă combinați corect stilurile de design

bucatarie moderna in stil rustic

bucătărie modernă

Mobilată astfel, o cameră de bucătărie se poate umple destul de fragmentar. Evitați acest lucru prin execuția stilistică mixtă a anumitor aspecte de mobilier. Designerii de interior recomandă utilizarea paralelă a caselor de țară și a materialelor moderne la proiectarea spațiului de depozitare. Cu acestea puteți combina și ambele stiluri, combinând forme moderne și tradiționale.

Elementele tipice ale casei de țară trebuie atașate în special acolo unde avem aparate electrice și de bucătărie moderne. De exemplu, ar avea sens perfect să montați dulapuri din materiale retro sau într-un stil clasic de casă de țară, peste un imens frigider modern.

Bucătărie în stil rustic – schema de culori

idei de bucătărie pentru casă de țară

Combinația dintre maro și alb este considerată un clasic

stil rustic

Elementele din lemn trebuie incluse în orice caz

bucătărie în stil rustic

Clasic, dar și modern în același timp

bucătărie-stil-lanhaus-design-modern

Schema de culori este vitală pentru aspectul bun al unui astfel de amestec eclectic. Ai nevoie de ceva care să rămână actualizat pentru mulți ani de acum încolo. Paleta de culori trebuie să se potrivească bine celor două stiluri și să le sudeze în același timp; un bun exemplu este asocierea dintre alb și maro. Pentru accesoriile și accesoriile de bucătărie, puteți introduce efecte metalice prin materiale și culori. Creați o dinamică frumoasă a camerei utilizând suprafețe strălucitoare în unele zone și suprafețe aspre în altele.

Lucrări de bricolaj și muzee

bucătărie DIY

Luminile DIY pentru bucătăria ta rustică

bricolaj

Prezența obiectelor cu valoare muzeală este tipică stilului casei de țară. Acestea și elementele DIY sunt o parte importantă a conceptului dvs. de decorare. Ideile bune ar fi lămpile de masă antice, ideile de decor cu lemn de drift, luminile DIY.

Imitația sau evidențierea vizuală a elementelor structurii clădirii – tuburi independente, coloane, grinzi sau pereți de cărămidă aparțin, de asemenea, acestei categorii.

Accente în nuanțe naturale

elemente moderne în stil lahdhaus amestecă elemente

Într-o bucătărie cu casă de țară și elemente moderne, accentele sunt un punct dificil în designul camerei. Nu trebuie să fie atribuite în mod clar unuia sau celuilalt stil. Aici sunt salvate câteva culori moderne. Faceți câteva scaune și aruncați perne în nuanțe actuale, dar și foarte naturale. Acest lucru se aplică multor nuanțe de albastru și verde, de exemplu menta sau albastru deschis.

Convingeți cu funcționalitate și o atmosferă primitoare

bucătărie spațioasă la țară

Bucătărie în stil rustic – o atmosferă caldă de familie

scaune din lemn într-o bucătărie în stil rustic

Într-o bucătărie modernă cu elemente de stil rustic, funcționalitatea și o atmosferă familială caldă predomină în același timp. În timpul utilizării zilnice a bucătăriei, veți observa, probabil, lucruri mici suplimentare care le subliniază și mai mult. Faceți acest lucru, astfel încât conceptul dvs. să pară și mai convingător și mai frumos.

Bucătărie în stil rustic – utilizați materiale mai naturale pentru o atmosferă confortabilă

bucătărie elegantă

Dacă alegeți alb, puteți adăuga mai multe elemente colorate diferite mai târziu

albul și maro sunt culorile predominante

Foarte simplu, dar elegant

bucătărie în stil rustic alb

Maro și alb sunt o combinație clasică

evidențiați kuecehninsel cu scaune

bucătărie în stil modern

amenajare casă de țară pentru bucătărie

bucătărie în stil rustic inovatoare