mâncare sănătoasă idei de mic dejun sănătos

Idei sănătoase pentru micul dejun ca parte a unei diete sănătoase

Pentru mulți oameni, nucleul unei diete nesănătoase stă mai presus de toate într-un mic dejun slab. Nu mănânci suficient sau lucrurile potrivite. Foarte des se întâmplă așa: după ce ați luat micul dejun, pofta de mâncare vă scapă de sub control.

Cu toate acestea, dacă doar beți o cafea, nici acesta nu este un lucru bun. Metabolismul nu va funcționa bine din astfel de obiceiuri proaste. Pe termen lung, acest lucru ar duce fie la probleme de greutate, fie la alte tulburări de sănătate.

Mâncarea sănătoasă este delicioasă

mancare sanatoasa idei mic dejun sanatos delicios

Ouă prăjite la micul dejun

alimentație sănătoasă ouă prăjite fructe de pâine

Cireșele sunt o masă sănătoasă de vară

ideile sănătoase de mic dejun mănâncă cireșe

Cafeaua nu este micul dejun în sine

mâncarea sănătoasă mese bea cafea

Dar funcționează în combinație cu altceva

mâncare sănătoasă idei mic dejun suc de pâine

Această foame, care la început pare a fi incontrolabilă, nu mai poate părea atât de cumplită pe termen lung cu una sau două mese folosite corespunzător. De asemenea, s-a dovedit că persoanele care se bucură de mai multe mese sănătoase au o greutate mult mai stabilă decât celelalte.

Gândiți-vă la asta ca la un foc care trebuie îngrijit

O comparație adecvată a modului în care funcționează cu mesele sănătoase este cea cu focul. Se aprinde dimineața devreme cu un mic dejun adecvat. Dar pentru ca energia care se acumulează să fie apoi complet consumată și să nu se stingă, ar trebui readusă la viață cu mici adăugiri.

Mănâncă ouă și pâine la micul dejun

idei de mic dejun sanatos oua de paine sanatoase

Pregătește-ți ceva gustos

mese mic dejun idei paine vara

Sănătos Idei pentru micul dejun – Avantajele de a lua mai multe mese sănătoase

Vrem să susținem teoria de sus cu încă câteva fapte. Prin cât de des, dar regulat, mâncăm sănătos, metabolismul nostru este îmbunătățit. În acest fel, toate substanțele pe care le ingerați (inclusiv cele de la micul dejun) sunt mai bine absorbite. Acest lucru înseamnă automat că nu se acumulează nicăieri în corp ca grăsimi sau toxine.

Combinați musliul cu iaurtul și fructele

idei de mic dejun sanatos fructe iaurt muesli

Citrice proaspete

ideile sănătoase de mic dejun mănâncă fructe

Aceasta este, de asemenea, șansa de a mânca mai multe alimente diferite ca combinație de alimente. De exemplu, brânza combinată cu pâine sau alte alimente ar face ca mulți oameni să se simtă grei. De asemenea, le este greu să combine fructele cu altceva. Dar toate acestea trebuie incluse în meniul zilnic, astfel încât metabolismul să funcționeze corect. A face mese sănătoase poate însemna pur și simplu să le consumi pe rând.

Mesele mici sunt importante

mic dejun sănătos căpșuni sănătoase

Prune dulci

sfaturi de mic dejun sănătos sfaturi prune fructe

Când și cât?

Când și în ce cantități ar trebui servite gustări sănătoase este cealaltă întrebare esențială la care am vrea să răspundem astăzi. Cel mai bine este să nu exagerați. Așa că ai fi în siguranță cu doi. Una ar putea fi între micul dejun și prânz, iar cealaltă – între prânz și cină. Băuturile Smoothe sunt o nouă modă care ar putea fi foarte potrivită pentru această chestiune.

Smoothii sunt la modă

idei sănătoase pentru micul dejun bea smoothie-uri

Făcând micul dejun sănătos să arate distractiv

idei de mic dejun sanatos fructe salata sanatoasa

Ascultă-ți corpul

Ceea ce v-am spus astăzi este de obicei bun pentru toată lumea. Dar, în general, știința alimentației sănătoase a arătat că ar trebui să ne ascultăm corpul în fiecare zi. Uneori ai consumat deja prea multe grăsimi sau alte alimente nesănătoase. Deci, micul dejun cu doar fructe sau foarte puțină pâine ar fi o excepție potrivită. Dacă, de asemenea, nu ți-e foame, ci doar în starea de spirit pentru ceva precum ciocolata, atunci ar trebui să săriți una sau cealaltă masă. În schimb, bea apă sau ceai. De multe ori confundăm foamea cu sete. Mesele nu trebuie folosite ca scuză pentru a câștiga calorii mari.

Mănâncă puțină pâine la micul dejun

mâncați pâine sănătoasă mâncați mese

Bea mai mult ceai!

consumul sănătos de ceai consumând mese