Insulă de bucătărie cu design de design pentru scaune

Sugestii practice pentru insulă de bucătărie cu scaune

Cum să aflați cât de multe locuri aveți nevoie pe insula de bucătărie.

Găsiți un echilibru între spațiul pe care îl aveți și zona de relaxare dorită, determinând numărul de locuri din jurul insulei.

Sigur găsiți sfaturile de care aveți nevoie aici!

A avea suficiente locuri pe insula bucătăriei este deosebit de important pentru unii proprietari. Sincer, a afla cât de multe locuri doriți de fapt și câte pot fi în mod realist este întotdeauna o sarcină frustrantă. Iată cum să edităm avantajele și dezavantajele pentru a afla de ce avem nevoie cu adevărat în jurul insulei.

Pasul 1: Gândiți-vă la modul în care vă veți folosi bucătăria și camerele alăturate. Bucătăria este izolată de cealaltă parte a casei tale? Sau este deschisă spre sala de mese? Dacă acesta este cazul, atunci reduceți numărul de locuri pe insulă. Trebuie doar să fie suficienți pentru ca membrii familiei dvs. sau câțiva prieteni apropiați să vă privească cum gătiți și să vă țină o companie bună acolo. Dar dacă bucătăria dvs. este clar separată de celelalte zone de locuit, atunci puteți planifica mai multe locuri pe insulă.

De asemenea, trebuie să luați în considerare ce obiceiuri alimentare are familia dvs., cum se mișcă în bucătărie și cum toate acestea se pot schimba în anii următori. Copiii dvs. trebuie să vină acasă în diferite momente ale zilei pentru a face diferite activități și activități școlare? Sau bucătăria este punctul central de întâlnire în care fiecare își face temele, plătește facturi și își împărtășește experiențele zilnice? Dacă da, ar putea fi potrivit să aveți mai mult spațiu pe insula bucătăriei.

Și păstrați întotdeauna sfaturile proiectantului în minte: Asociația Națională de Bucătărie și Baie recomandă: Lăsați cel puțin 0,90 m pe toate părțile unei insule pentru a nu deranja traficul. Trebuie să vă planificați mai multe persoane dacă doriți să stați confortabil pe insulă.

Puteți face o extensie a insulei în colț – insulă de bucătărie cu scaune

Insula de bucatarie cu scaune din lemn expandeaza coltul

pasul 2: Analizați opțiunile de aspect pentru locurile de pe insulă. Așezarea pe insulă este de fapt la fel de diversă ca insula însăși. Iată câteva opțiuni:

Scaune numai de-a lungul unei părți. Această opțiune este bună pentru camere mai mari.

Stai pe ambele părți. Acest lucru este posibil pe insulele care sunt mai late, apoi puteți pune scaune paralele pe ambele părți.

Așezarea la unul sau ambele capete scurte ale insulei, unde puteți grupa și câteva scaune.

Așezat pe colț. În cazul bucătăriilor foarte mici, unde nu există suficient spațiu, ar putea fi întreprinsă o extindere a insulei în colț și ar putea fi amenajate niște locuri.

Scaune pe trei laturi. În bucătăriile foarte spațioase, o insulă mare de bucătărie poate oferi mult spațiu pentru mai multe persoane.

Verificați înălțimea scaunelor

insulă de bucătărie cu scaune înălțime bară blat suprafață îngustă ușoară din lemnpasul 3: Verificați înălțimea scaunelor. În esență, există trei opțiuni de înălțime pentru scaunele din insulă: înălțimea mesei, blatului și a barei. Diferența nu este doar o chestiune de preferință personală, ci poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a determina limitele camerei. De exemplu, un blat îngust la înălțimea barei poate proteja mult de aglomerația din bucătărie și în același timp adaugă suficientă lățime pentru a putea mânca liniștit fără a privi neapărat bucătăria. Înălțimile contorului sunt, de asemenea, adecvate, deoarece se potrivesc bine cu lucrările generale de bucătărie.

Ghișe, scaune sau scaune la înălțimea barei sunt primele trei opțiuni

Insulă de bucătărie cu scaune idee scaune de bar din lemn portocaliu

Pasul 4: Să ne uităm din nou la cele trei opțiuni de bază pentru înălțimea scaunelor din jurul unei insule de bucătărie – cocoșele, scaunele sau scaunele cu înălțimea barei sunt cele mai importante trei opțiuni. Scaunele sunt spațiu de stocare excelent, în special în bucătăriile înguste. Le puteți glisa cu ușurință sub blat pentru a păstra prețioasa pasarelă.

Bucătărie elegantă – insulă de bucătărie cu scauneInsulă de bucătărie cu scaune design mobilier din lemn deschis la culoare

Bucătărie modernă și practică – scaune pentru familii numeroase

Insula bucatariei cu scaune fotolii ideea lemn alb design interesant

Bucătărie clasică în alb

Insulă de bucătărie cu scaune, scaune, zonă de luat masa albă

Bucătărie mică, cu piese de mobilier combinate de modă veche și modernă

scaune înalte cu insulă de bucătărie combinate într-un mod modern de modă veche

Insulă de bucătărie compactă – suprafață lucioasă și scaune de bucătărie

zonă de bucătărie urbană modernă insulă de bucătărie cu scaune   Design interesant și funcțional pentru bucătăriescaune bucătărie insulă idee lemn scaune în picioare rotunde

20 de modele moderne de insule de bucătărie

Proiectați insula și peninsula de bucătărie

15 idei colorate de insule de bucătărie pentru casa ta