idei insula bucatarie camera mica oglinda bucatarie

Idei de insule de bucătărie pentru spații mici

Vă puteți pregăti mesele mai repede și mai eficient datorită unei insule de bucătărie inovatoare. Cu siguranță vă extinde zona de lucru și astfel vă arată stilul de mobilier în bucătărie. Urmăriți-ne și aruncați o privire la galeria noastră de imagini pentru a vedea personal!

  Insula cu spațiu de stocare deschis – mobil

idei insula bucatarie spatiu mic metal mobil mobil

Puteți extinde vizual aspectul bucătăriei dvs. cu o combinație de spațiu de depozitare deschis și închis. Această insulă minusculă, de exemplu, are un trio de uși încuiate – dulapurile sunt folosite pentru a depozita totul, de la porțelan până la argintărie și două rafturi deschise pentru cărțile de bucate utilizate frecvent. O insulă solidă ar fi deplasată aici, ar copleși designul bucătăriei mici, dar această insulă mică cu rafturi deschise – face camera ușoară și aerisită.

 Profitați la maximum de spațiul limitat din bucătărie cu o insulă mobilă de bucătărie. Această unitate mobilă oferă spațiu suplimentar pentru pregătirea mesei atunci când este necesar, dar poate fi îndepărtată pentru a facilita fluxul eficient de trafic în cameră. Suprafața netedă a insulei se potrivește perfect cu aparatele din oțel inoxidabil și armăturile strălucitoare cromate.

   Liniște în stil casă la țară

idei insula bucatarie camera mica stil rustic

Această insulă mică a fost cu siguranță abandonată și uitată în pivnița secretă de ani de zile. Acum schimbă întregul aspect al bucătăriei. Suprafața degradată conferă acestei camere însorite un caracter de casă de vacanță. Placa originală a fost înlocuită de una nouă din gresie neagră, transformând vechea insulă de bucătărie într-un punct focal uluitor.

    Totul este în detalii idei insula bucatarie detalii camera mica

Amenajarea unei mici bucătării poate fi o adevărată provocare. Acești proprietari au profitat la maximum de spațiul lor limitat, creând o insulă lungă și îngustă, mobilată cu stil și funcție.

Insula de bucătărie elegantă

idei insula bucatarie stil mic mobilier camera

Detaliile de aici creează o atmosferă clasică de fermă în această bucătărie. La fel ca mobilierul din jurul său, există și insula delicată cu picioare vizibile, o caracteristică a mobilierului de bucătărie din trecut. Un blat de lucru din oțel inoxidabil reflectă aparatele din apropiere și adaugă nuanțe neașteptate de fler modern spațiului mobilat tradițional.

    Soluție elegantă

bucatarie idei insula camera mica piele eleganta

 O insulă lungă și subțire asigură un flux eficient de trafic în bucătăria închisă. Mai mulți bucătari pot lucra în același timp pe această insulă și există, de asemenea, o zonă de bufet convenabilă pentru jucătorii obișnuiți. Sertarele de pe o parte a insulei oferă spațiu de depozitare amplu, în timp ce un cuptor cu microunde încorporat este pe cealaltă parte.

  Blat mobil

idei de insulă de bucătărie spațiu mic mobil

Într-o bucătărie de această dimensiune, chiar și cea mai mică insulă integrată ar merge bine. În schimb, proprietarii au dorit să încorporeze un bloc de măcelar cu opțiuni de depozitare limitate, dar, evident, au făcut-o cu mult stil! Măsuța din mijlocul camerei poate servi ca o suprafață suplimentară la pregătirea meselor, dar poate fi ascunsă într-o nișă din apropiere atunci când nu mai este necesară.

Insula mică cu facilități de depozitare

 depozit depozite dulapuri bucatarie lemn spatiu mic

Chiar și cea mai mică insulă poate avea o serie de opțiuni de stocare creative. Această insulă elegantă și elegantă este echipată cu trei dulapuri și oferă spațiu de depozitare pentru articole precum tigăi de prăjitură și tăvi de copt. Un sertar mare pe o parte a insulei ține coșul de hârtie.

Insula de bloc vintage

floare-soarelui design de bucătărie de modă veche de epocă

Un bloc vechi de măcelar servește aici ca o insulă mică pentru a completa estetic această mică bucătărie. Un scaun vechi pictat este așezat pe o parte a insulei, adăugând aspectul pieței de vechituri.

Mobil

scaune de bar din lemn de design pentru bucătărie

Un coș de cumpărături în mișcare permite fluxul eficient de trafic în această cameră luminoasă. Un covor mic plasat sub coșul de cumpărături îl împiedică să alunece în timpul utilizării.

  Farmec rustic

farmec rustic rustic bucatarie mica

O insulă din lemn adaugă farmecului rustic și opțiunilor de pregătire suplimentare bucătăriei minuscule. Un sertar mare oferă spațiu de depozitare în bucătăria voluminoasă, iar un raft deschis aduce boluri și tablete pentru previzualizare.

Eleganță subtilă

dulapuri de bucătărie din metal rustic tradițional elegant

O masă elegantă servește drept atractiv în această bucătărie mobilată tradițional. Candelabrul rustic de deasupra insulei subliniază aspectul vintage.

Insula de lemn – insulă de bucătărie din lemn lemn de bucătărie mică și închisă

Suprafața degradată sugerează vârsta mesei, care cel mai probabil a fost găsită la o piață de vechituri. Un raft deschis sub insulă oferă spațiu de depozitare pentru accesoriile de bucătărie.

 Subțire și elegantă

Cumpărată de pe o piață de vechituri, această insulă îngustă se potrivește perfect în bucătăria cu aspect vintage.

bucătărie mică, subțire, elegant, din lemn, lăcuit la modă veche

20 de modele moderne de insule de bucătărie

Proiectați insula și peninsula de bucătărie

Idei minunate pentru insulă de bucătărie cu scaune

15 idei colorate de insule de bucătărie pentru casa ta