Proiectarea bucătăriei este un subiect larg pentru proprietarii de case și designerii de interior. Uneori este destul de dificil să identificăm principalele aspecte din cadrul acestuia. Ideile pentru bucătăriile mici sunt foarte populare. Renovarea este, de asemenea, importantă: o puteți folosi pentru a reîmprospăta atmosfera de acasă cu puțin efort și cu un buget redus. La urma urmei, tema „designului sofisticat al bucătăriei” este, de asemenea, foarte actuală. Ne dedicăm acestui lucru în articolul următor. Vă vom arăta câteva modele care simbolizează stilul sofisticat și eleganța sublimă.

Culorile albe și neutre domină bucătăriile de lux

maro cu accesorii de lux

Design bucătărie în alb

Când vă uitați la idei de design de bucătărie de lux, veți observa cu siguranță dominanța culorii albe. Acest lucru face ca camera să pară din ce în ce mai largă. Totul devine mai luminos și, prin urmare, mai curat și mai îngrijit. În general, așa obțineți o carismă de lux.

Utilizarea pe scară largă a albului vă oferă un aspect minimalist și clar.

Astfel, bucătăria este și ea foarte modernă. Ar apărea, de asemenea, ca o parte naturală a unui design modern fără sudură.

Sticla și suprafețele lucioase contribuie, de asemenea, la aspectul sofisticat

suprafețe pline de farmec într-o bucătărie fină

Aplicare largă de sticlă

Utilizarea pe scară largă a sticlei este o altă strategie care funcționează bine în proiectarea modernă a bucătăriilor. Adesea ușile din acest material sunt prezentate pe rafturile deschise. Mesele și blaturile din sticlă servesc drept spațiu de depozitare fără a restrânge spațiul. Aceste proprietăți, împreună cu efectele de oglindă, dau senzația unui nivel extrem de ridicat.

Suprafețe de marmură într-o bucătărie de lux

design fără sudură din marmură

Podea din marmură și lemn

Pentru un design elegant al bucătăriei, vă recomandăm totuși utilizarea pardoselilor din marmură și lemn. Acestea sunt două tendințe foarte moderne care emană calitate și confort în același timp. Când vine vorba de pardoseli din lemn, trebuie să alegeți un material nobil și ușor de îngrijit. Ar trebui să fie suficient de robust, astfel încât să nu pară uzat chiar și după utilizare prelungită. Marmura nu trebuie neapărat să fie aplicată pe scară largă. Puteți utiliza acest lucru în unele puncte cheie. Așa că vine în propriul său suficient de puternic. Întregul concept ar funcționa cel mai bine dacă neutrele strălucitoare ar domina bucătăria.

Pereții cu ornamente ornamentate înviorează minunat camera

alb-negru-gri

Intervenții artistice

Un perete accent cu o inscripție, câteva scaune de designer sau o astfel de masă – acestea sunt doar câteva dintre posibilitățile de a oferi bucătăriei tale un aspect artistic. Ei intră într-adevăr într-o bucătărie perfectă și luminoasă.

Bucătăriile moderne de lux sunt adesea împărțite în zone diferite

alb cu puțin albastru

Diferite niveluri și zone

O bucătărie poate fi împărțită pe diferite niveluri și în diferite zone. Acest lucru conferă întregului design din bucătărie dinamism și modernitate, care par foarte actualizate și, prin urmare, de lux. Pentru a spori acest efect, îl puteți combina cu materiale strălucitoare, contemporane.

Combinația de suprafețe lucioase și aspre înviorează camera

gri negru metalic

Contrastul suprafețelor lucioase și aspre

Luciul ridicat face bucătăria modernă și elegantă. Suprafețele aspre din lemn arată, de asemenea, de lux. Nu trebuie întotdeauna să alegeți una dintre cele două opțiuni. Contrastul dintre acestea este, de asemenea, foarte atrăgător.

Combinația de alb și negru arată întotdeauna elegant

negru gri și alte neutre

Intuneric si lumina

O bucătărie alb-negru arată întotdeauna deosebit de elegantă. Există încă câteva variații bine funcționate ale acestui duo de culori contrastante. În loc de alb, puteți opta pentru nuanțe pastel foarte deschise sau culori naturale. În loc de negru, alege gri închis.

Bucătăriile moderne sunt adesea animate cu accente grozave în galben

masa de marmura podea din lemn mobilier alb elegant

Accente în galben

Culoarea albă și celelalte tonuri naturale fac un fundal excelent pentru tot felul de accente. Dar unul pare deosebit de elegant și este galben. Chiar și obiectele mici din această umbră însuflețesc și încălzesc camera. În același timp, îl faci să pară modern și deosebit de elegant.

Un design grozav de bucătărie echivalează cu suficient spațiu de depozitare

alb și albastru

Organizarea perfectă

Designul bucătăriei poate părea foarte elegant cu strategiile tocmai descrise. Dar nimic din toate acestea nu ajută dacă nu sunteți bine organizat. Este absolut necesar pentru aspectul sofisticat al bucătăriei. Un spațiu de stocare suficient care este distribuit logic și practic este o necesitate. Spațiul de depozitare suficient trebuie, de asemenea, poziționat astfel încât să nu strice aspectul elegant al designului bucătăriei.

Există încă suficientă marjă de manevră pentru proiectarea individuală a camerei, chiar dacă doriți un design de bucătărie foarte sofisticat. Și mai mult: ai nevoie de asta pentru atingerea finală!

maro și lucuros

cărțile mănâncă gri și alb

gri maro alb

lemn gri alb

suprafețe din lemn albe

bucătărie-luxoasă-cu-o-vedere

bucătărie de lux cu inscripții

bucatarie de lux cu lumina portocalie

numai-alb-cu-câteva-accente-strălucitoare

bucătărie în plan deschis

lux pastel

elemente rustice în designul bucătăriei de lux

alb-negru cu verde

aspect cald într-o bucătărie elegantă

suprafețe albe strălucitoare

alb gri maro

alb cu nuanțe de albastru

alb cu niște scaune negre

alb cu electronice

alb cu ceva negru

alb cu strălucire

alb cu câteva accesorii negre

alb cu accente negre

alb cu suprafețe negre strălucitoare

alb cu negru și maro

Al 4-lea

alb și galben mare design

alb și gri

design alb și lemn

suprafețe albe și din lemn

alb și portocaliu imens