detalii dulap de bucatarie rece suprafete lucioase alb tehnic Detalii cool ale dulapului de bucătărie care ar putea face parte din designul casei tale

Chicineta este unul dintre cele mai importante puncte focale din cameră. Tocmai din acest motiv, este o parte importantă în fiecare apartament și asigură, de asemenea, funcționalitate acolo.

Nu vă gândiți la chicineta dvs. ca la ceva care este doar pentru uz practic.

Există multe detalii care pot face această parte a apartamentului deosebit de frumoasă. Locul în care gătești mâncarea poate fi cu siguranță încorporat în designul creativ al întregii case.

Acest lucru se aplică tuturor părților zonei de gătit – pentru aspectul lor, pentru componentele atașate mai jos și mai sus, pentru accesorii. Puteți transforma toate acestea, le puteți amesteca și le puteți face multifuncționale.

Ușa dulapurilor de bucătărie conține cea mai importantă afirmație a designului general

detalii dulap de bucatarie cool detalii echipament lemn pardoseli blaturi

Există două stiluri cele mai populare astăzi. Într-unul, limbajul de design minimalist își face apariția. Aceasta arată linii simple și clare și suprafețe strălucitoare. Bucătăria tradițională, care se caracterizează prin linii și forme delicate și clasice, este, de asemenea, foarte populară. În toate cazurile, însă, se poate spune că dulapurile determină aspectul bucătăriei.

Alegerea celor potrivite poate fi, prin urmare, o adevărată provocare. O opțiune este de a alege dulapuri cu uși care să reproducă stilul întregii bucătării.

Culoarea întunecată, asemănătoare lemnului, este perfectă pentru casele tradiționale. Nuanțele neutre, pe de altă parte, duc la un aspect destul de ecletic.

Rețineți că designerii de bucătărie buni pot afișa mai multe exemple și cu siguranță vor dori să viziteze casa înainte de a începe să lucreze. Nicio execuție individuală nu poate fi efectuată fără o inspecție fizică.

Dulapuri de bucătărie masive tradiționale

detalii dulap de bucătărie răcoroase mobilier din lemn strălucitor de culoare închisă

Echipament de bucătărie alb – model albastru chevron pe peretele din spate al bucătăriei

detalii dulap de bucatarie misto albastru stralucitor interesant oglinda de bucatarie

Bucătărie modernă compactă – mobilier din lemn și scaune de bar

detalii dulap de bucătărie răcoros scaun de bar zonă de luat masa plină de farmec

Piesele de designer trebuie să arate ca un accesoriu:

Efectul accesoriilor din bucătăria ta poate fi comparat cu cel al bijuteriilor de pe corpul tău. Oferă un aspect minunat, individual și complet. Materialele în care acestea pot fi realizate sunt variate. Acestea variază de la nichel, alamă, cupru și bronz la metale precum bronzul și cuprul la fier și sticlă. În plus, sunteți garantat că veți fi surprins de fiecare dată când căutați câte materiale noi apar în continuare pe piață.

De asemenea, este posibil să comandați mobilier cu mecanisme care elimină nevoia de mânere sau alte tipuri de accesorii

detalii dulap de bucătărie cool mobilier încorporat albastru strălucitor

 Acestea sunt cele care se deschid cu presiune, de exemplu, sau au ușoare indentări pentru mână.

Sunt curate și frumos proiectate, dar încă foarte avansate în ceea ce privește estetica lor

detalii dulap de bucătărie răcoroase aragaz cu lemne strălucitoare

Amestecați și combinați stilurile și culorile dulapurilor de bucătărie.

Pentru o lungă perioadă de timp s-a dat de la sine înțeles că toate dulapurile de bucătărie trebuiau să fie aceleași în ceea ce privește culoarea și forma. Dar recent, farmecul amestecului de culori și stiluri al dulapurilor din aceeași cameră a fost recunoscut ca o posibilă soluție și implementat. Acest lucru poate suna prea îndrăzneț, dar multe exemple arată că rezultatele pot fi minunate. Alegeți culori care se potrivesc unul cu celălalt. Acest lucru vă permite, de asemenea, să faceți diferența între diferitele zone, cum ar fi dulapul superior și cel inferior.

Dacă alegeți o culoare îndrăzneață pentru dulapurile dvs., este posibil să puteți limita aplicația la o singură zonă

detalii dulap de bucătărie cool lumini pandantive cu insulă pline de farmec

 În cele din urmă, vei putea mânca și tu mai sănătos! Pentru că gătești mult mai des și mai delicios într-o cameră confortabilă și frumoasă. Sperăm că sfaturile de mai jos vă vor ajuta să găsiți o soluție individuală și minunată pentru propria bucătărie.

Amintiți-vă că dulapurile dvs. de bucătărie au capacitatea de a transforma bucătăria plictisitoare într-un spațiu foarte interesant

detalii bucătărie dulapuri de bucătărie încorporate lemn gri bucătărie insulă masivă