Dacă sunteți pe cale să vă mutați într-un apartament nou sau doriți să îl remodelați pe cel vechi, atunci citiți exact articolul potrivit. Pentru că aici, la noi astăzi, este vorba de accentul fiecărui apartament, și anume de tot ce are legătură cu bucătăria modernă. Acest spațiu este deosebit de important pentru viața de familie casnică, astfel încât designul său merită de fapt multă atenție. În primul rând, sunteți cu siguranță răsfățați în legătură cu ce formă de bucătărie alegeți. Există o gamă largă de bucătării moderne și forme de bucătărie. Cele mai populare modele de bucătărie sunt elaborate, fără îndoială, în forme U, L și G. Dar există, de asemenea, bucătării montate și unități de bucătărie care se potrivesc perfect în încăperi înguste. Acestea fiind spuse, prima dvs. alegere este strâns legată de spațiul disponibil.

Dar, înainte de a face primul pas către propriul design de bucătărie, trebuie mai întâi să vă măsurați și să evaluați zona corect, astfel încât să nu faceți o greșeală. Toate formele bucătăriilor văzute în marile magazine de mobilă sau cercetate online au argumentele pro și contra, astfel încât veți avea nevoie de suficiente informații despre ele înainte de a lua decizia corectă. Pentru a vă fi de un ajutor în acest sens, am pus bucătăria modernă în formă de L în centrul atenției noastre astăzi. Rămâneți la curent și aflați mai multe despre această formă de bucătărie mult căutată și avantajele acesteia. În primul rând, elaborați un concept de design precis pentru bucătăria dvs. în formă de L și apoi treceți la mobilarea ei pas cu pas!

 Bucătăria modernă în formă de L se caracterizează prin soluții inteligente de dulapuri cu spațiu de depozitare suficient

idei de living bucatarie coltar bucatarie cu alergare pentru covor

Economie de spațiu și ergonomie

Bucătăria în formă de L se numește pe bună dreptate o bucătărie pe colț sau bucătărie pe colț. Aceste denumiri spun mai mult de o mie de cuvinte despre posibila lor plasare. Cel mai important punct plus al unei astfel de bucătării este forma sa ergonomică și că economisește absolut spațiu. Și cunoaștem cu toții problema spațiului de locuit limitat în majoritatea orașelor.

Fiecare centimetru contează și funcția de economisire a spațiului este, în majoritatea cazurilor, decisivă atunci când cumpărați o bucătărie modernă. Spațiul unghiular de 90 de grade nu se pierde niciodată într-un design de bucătărie în formă de L. Așa-numitul colț mort oferă soluții suplimentare de economisire a spațiului. În primul rând, aveți spațiu de depozitare adânc acolo și, în al doilea rând, un dulap de colț și un Rundell rotativ se potrivesc minunat acolo. În acest fel, spațiul este utilizat în mod optim și aveți la dispoziție vesela în permanență. Deoarece munca ergonomică este cu adevărat importantă într-o bucătărie din colț.

Distanțele foarte scurte de mers de la o zonă de bucătărie la alta nu te obosesc și mai mult la sfârșitul unei zile de muncă stresante. Nu, exact opusul! Îți ușurează munca atunci când pregătești mâncarea și băutura pe care le-ai planificat pentru masa de seară. Plita este de obicei la doar câțiva pași distanță de zona de pregătire. Și nimic nu îți stă în cale pe această mică distanță. Această libertate de mișcare face ca pregătirea, gătitul și servirea să pară jocul copiilor! Fiecare lucru din bucătărie este distractiv aici!

Aici aveți libertate absolută de mișcare și distanțe scurte de mers pe jos

dulapuri de bucătărie albe în formă de L și pardoseală albă cu accente verzi

Modernitatea întâlnește funcționalitatea

Aceasta este cea mai mare provocare pentru orice bucătărie contemporană – trebuie să fie modernă și proiectată pentru a fi extrem de funcțională. În cele două unități de bucătărie din colțul bucătăriei în formă de L aveți suficient spațiu pentru toate aparatele de bucătărie necesare. Dacă plita este pe o parte, aveți încă suficient spațiu pe cealaltă pentru a instala un frigider și congelator. Puteți așeza mașina de spălat vase încorporată lângă ea. Un carusel de colț vă oferă acces direct la accesoriile de bucătărie și la alte ustensile. În prezent există dulapuri de colț speciale cu niveluri care se leagănă pentru a completa aspectul modern al unei bucătării în formă de L. Toate acestea sunt subordonate marelui obiectiv ca fiecare gospodină să se simtă mereu confortabilă în bucătăria din colț și să nu vadă niciodată gătitul ca pe o povară.

Un carusel de colț are multe avantaje și economisește spațiu

idei de viață bucătărie colț carusel face bucătăria mai funcțională

Design inteligent de bucătărie în formă de L

Bucătăria modernă în formă de L are un design precis gândit și realizat inteligent. Pe lângă avantajele menționate mai sus, acesta vă oferă și alte opțiuni de proiectare. Modul în care poziționați cele două unități de bucătărie astfel încât să formeze un L depinde de mulți factori și de dorințele dvs. personale. Acest lucru vă permite să separați zonele de gătit și de living și să configurați o zonă de luat masa cu scaune de bar și un blat pe o parte a bucătăriei. Acest lucru vă transformă bucătăria într-un loc confortabil pentru socializare și întâlnire. În timp ce pregătiți mâncarea sau discutați confortabil cu o sticlă de vin, puteți discuta la nesfârșit cu prietenii și familia și puteți petrece numeroase ore plăcute cu cei dragi. Deoarece bucătăria modernă s-a impus, fără îndoială, ca centrul absolut al vieții familiale domestice. Acum exprimă-ți individualitatea, stilul și gustul și mobilează această cameră foarte importantă în funcție de preferințele tale! Ne ținem degetele încrucișate pentru dvs. și vă dorim multă distracție proiectând bucătăria în formă de L.!

 Bucătăria contemporană în formă de L este versiunea absolută în designul bucătăriei moderne

perete de bucătărie în formă de L portocaliu și gresie frumoasă

 Soluțiile ergonomice și de economisire a spațiului dau tonul aici

bucătărie în formă de bucătărie mică, dar funcțională

 Funcționalitatea și modernitatea se unesc ușor

soluții funcționale în bucătărie în formă de L pentru bucătăria modernă

 Pregătirea, gătitul și servirea sunt distractive aici

Bucătărie în formă de l pentru spații mici

 Fiecare lucru din bucătărie pare a fi jocul copiilor

dulapuri de bucătărie elegante în formă de bucătărie și insulă de bucătărie independentă

 Designul bucătăriei în formă de L minimizează naveta

idei de locuit bucătărie colț bucătărie cu dulapuri de bucătărie albe elegante și perete din spate pentru bucătărie gri deschis

 Fiecare bucătărie în formă de L poate fi asamblată individual în funcție de dorințele și nevoile dvs. personale

dulapuri de bucătărie portocalii în formă de L și podele întunecate

 Bucătăria în formă de L oferă o suprafață de lucru mult mai mare

dulapuri de bucătărie gri în formă de L și pardoseli neobișnuite

Bucătărie în formă de L cu scaune

bucătărie bucătărie modernă în formă de L, cu alergare pentru covor și gresie de metrou

idei de living bucatarie coltar bucatarie cu iluminat modern

idei de locuit bucătărie colț bucătărie cu insulă de bucătărie și podea maro

bucătărie design elegant în bucătărie, cu o zonă de luat masa separată

idei de viață bucătărie colț bucătărie cu texturi frumoase

idei de viață bucătărie colț bucătărie cu accente roșii și motive florale

bucătărie în formă de l suprafețe galbene ca atrăgătoare de ochi și elemente minimaliste

idei de viață bucătărie colț bucătărie cu masă frumoasă și gresie

idei de locuit bucătărie colț bucătărie cu dulapuri de bucătărie albe și accente roșii

idei de viață bucătărie în formă de bucătărie în formă de l cu insulă de bucătărie și lumini pandantive

idei de viață bucătărie colț alb colier de bucătărie și covor

idei de viață bucătărie bucătărie modernă pe colț cu iluminare frumoasă

idei de living bucatarie bej dulapuri de bucatarie iluminat de accent si gresie

ideile de living dulapuri de bucătărie bej de bucătărie și pereții gri creează un contrast frumos de culoare

idei de viață bucătărie design elegant de bucătărie în alb și gri

idei de locuit bucătărie colț bucătărie cu dulapuri de bucătărie albe și podea gri deschis

idei de viață bucătărie proiectează o bucătărie mică în formă de L

idei de viață bucătărie insulă de bucătărie în formă de L și podea frumoasă lampă suspendată grozavă

idei de viață bucătărie bucătărie mică bucătărie elegantă la colț

idei de viață bucătărie accente roșii în colțul bucătăriei