Den nya bröllopsäsongen har sedan länge börjat. Sommaren börjar officiellt snart. Som ett resultat blir det mer och mer populärt att gifta sig utomhus. Du ser dig omkring efter de nya idéerna som dök upp förra sommaren. Vilka bröllopsdekorationer var mycket populära, vilka gör comeback och som är helt nya? Här har vi några viktiga aspekter för dig när det gäller att fira bröllop. Stanna hos oss och ta reda på mer …

Ljus spelar en allt viktigare roll

Ljusen är alltid viktiga för bröllopsdekorationen. Varför? De ger en mängd olika effekter och förlorar på något sätt aldrig sin naturliga karisma. Både deras skimmer och deras doft suddar gränserna för tid och rum och får oss att känna på ett magiskt sätt. Detta gör stämningen på bröllopsfesten mer romantisk och mystisk.

För varje bröllop borde vara något av en dröm, inte sant?

bröllop dekoration tendenser sommar bord dekoration lyktor glas

Lyktorna

Många innovationer inom bröllopsdekoration den här säsongen är relaterade till belysning. Förutom ljus, som skapar en underbar effekt, blir lyktor också alltmer populära. De är också mycket universella för inomhus- och utomhusbruk.

Ofta finns det också modeller som är skapade av textil.

Naturligtvis är de brandfarliga material. Kombinationen är fantastisk och representerar en av de mest romantiska tendenser man kan hitta på marknaden just nu.

Även runda papperslyktor kan se väldigt eleganta ut

bröllop dekorationer tendenser bord dekoration sommar blommor glasflaskor

Om rosorna och deras blad

Rosor har symboliserat romantik i evigheter. Hennes närvaro har alltid ansetts vara en komplimang till kvinnlig skönhet. De dyker ofta upp i bröllopsdekorationer även den här säsongen. Därigenom lägger du tonvikten på deras naturliga karisma och får fram deras vackra karaktär. Rosor är inte bara där för att dekorera bruden och bröllopsbordet i form av buketter. Rosenbladsmattor flankerade också många nygifta på väg till altaret.

Romantiskt strandbröllop med snygga blomsterarrangemang

bröllopsdekor tendenser strandblommarrangemang

DIY idéer med blommor

DIY -idéerna är mer och mer närvarande i vår vardag. De blir också alltmer populära på bröllop. Speciellt bröllopsdekorationer, som för samman glas och blommor, pryder många sommarfirande. Det passar särskilt bra med den naturliga atmosfären med massor av grönska och vackra växter.

Ränder för bättre humör

Många av de bröllopsdekorationer vi nämnde är moderna, men på något sätt inte helt nya. Den användes bara kraftigt den här säsongen. Denna sommar präglas också av att mycket av dekorationen från tidigare år har tagits upp igen.

Fina rosor arrangerade på ett originellt, okonventionellt sätt

bröllop dekorationer tendenser ros dekoration hängande

Men det som är helt nytt och modernt är användningen av ränder på glänsande tyg som motsvarar bröllopsklänningen. Dessa remsor kan användas för att hänga blommor på bröllopsbordet eller på valv.

Tygremsor pryder fortfarande stolarna

bröllop dekor trender stol hortensia rosor

Vikarna och tygerna som de är skapade av är särskilt originella den här säsongen. De är också ofta i samklang med bröllopsklänningarna.

Färger som gör bröllop okonventionella

Det finns också många färger som förvandlar bröllopsdekorationen till något okonventionellt. Vitt pressas mer och mer i bakgrunden. Det är den viktiga förutsättningen att de utvalda nyanserna ger mer glamour och prakt med sig.

Om du är mer för glitter och glamour

bröllopsdekor tendenser bordsduk blank guld

Tält – romantiskt och praktiskt

Hur officiellt måste ett bröllop vara? Måste det antingen ske utanför eller snarare inte? Det sista uttalandet gäller många människor som letar efter närhet till naturen. Men när man är så drömmande får man inte glömma att praktiskt tänkande alltid kan vara till nytta. Ett tält i trädgården kan kombinera upplevelsen “under himlen” med lugn och ro att regn inte skulle förstöra allt.

Moderna koncept möjliggör att tyger kan dras in helt eller bara delvis

bröllop dekor tendenser blommor bord dekorationer kristallkronor

Detta är hur du faktiskt säkra dig själv skugga på en dag som är alldeles för varm. De officiellt klädda gästerna vill väl inte svettas i sina säten??

Fantasifull dekorationsidé med små, hängande glasflaskor

bröllopsdekor trender blommor hängande glasflaskor

På en vit bakgrund ser de lila och rosa blommorna ännu mer uttrycksfulla ut

bröllop dekor trender lila rosa blommor rosor

Enkla idéer är ibland de mest unika

bröllopsdekor tendenser rosa rosor förstås

Dekorera metallbågar med färska blommor efter din smak

bröllopsdekorationer tendenser rosbåge blomma dekoration

Håll dig snygg och naturligtvis med godis och naturligtvis med bröllopstårtan

bröllop dekor tendenser bord dekorationer godis bröllopstårta

Filigran origamifåglar pryder mittpunkten i den festliga bordsdekorationen

bröllopsdekorationer trender sommar

bröllop dekor tendenser strand sommar