Alla framtida brudar, se upp! Idag kommer vi att berätta vilka som är de vackraste bröllopstrenderna 2019. Vad som kommer och vad som återstår under denna bröllopsäsong. Vilka bröllopsstilar som fortfarande är mycket populära och vilka som ökar. Du kommer också att få mycket inspiration till din drömbröllopsklänning och till din festliga bordsdekoration. Samla massor av idéer och planera din vackraste dag i livet enligt dina mycket personliga drömmar och preferenser.

Vintage -stilen är fortfarande en av de mest populära bröllopstrenderna 2019

bröllopstrender 2019 elopement bröllop för två

Bröllopsklänningar med skillnad

För oss tjejer står bröllopsklänningen utan tvekan högt på listan när vi planerar vårt bröllop. Varje år kommer nyare frestelser när det gäller brudmode och varje framtida brud blir snabbt bortskämd för val. Ändå bör varje snart gift kvinna styras av hennes tarminstinkt och sin egen smak.

Bröllopsstilen i sig spelar också en ledande roll i valet av bröllopsklänningen. Du bör också fråga erfarna modekonsulter vilken modell och snitt som skulle vara perfekt för din figur.

Hitta din helt speciella bröllopsklänning enligt de senaste bröllopstrenderna 2019

bröllopstrender 2019 bröllopsklänningar

Ändå finns det några ovanliga brudtrender att välja mellan i år också. Dessa är särskilt väl lämpade för modemedvetna brudar som letar efter något nytt och spännande. Till exempel är luftiga kappor istället för klassiska slöjor ganska populära. Dessa ger hela outfiten en sagolik, romantisk touch och passar perfekt till nästan alla bröllopsstilar.

Färgade brudklänningar är också mycket på modet under bröllopssäsongen. Brudar ser unika ut, särskilt i grönt eller blått, men också i korall eller till och med vinrött. Bröllopsklänningens färg kan naturligtvis också ställas in som bröllopsfärg. På så sätt kan du också samordna hela bröllopsdekorationen.

Gröna bröllopsklänningar är särskilt perfekta för ett utomhusbröllop

bröllopstrender 2019 grön bröllopsklänning

Och för de kvinnor som inte vill bära en klänning till sitt bröllop, men ändå inte vill gifta sig i en klassisk dräkt, är en snygg hoppdräkt i vitt det rätta alternativet. Så det är fortfarande väldigt bekvämt och de ser fortfarande helt feminina ut. En sådan bruddräkt passar perfekt till alla möjliga bröllopsplatser – strand, ballong, yacht …

Trygg och trendig på samma gång

bröllopstrender 2019 jumpsuit strandbröllop

Botaniskt är absolut trendigt

Natur, hälsosam kost och hållbarhet är redan en fast trend på nästan alla områden i vårt liv. Bröllopsfirandet är naturligtvis inget undantag. Under denna bröllopsäsong märks detta genom den vackra botaniska stilen. Ett hisnande blommahav finns överallt i förgrunden vid bröllop, och inte bara som brudbuketter. Hängande korgar, stämningsfulla bordsdekorationer och romantiska hårtillbehör – det finns inget som inte finns.

Botanisk – den ultimata bröllopstrenden för 2019

bröllopstrender 2019 bröllopsborddekorationer idéer botaniska

Gröna växter som den underbara monstera, ormbunkar och palmer är också mycket efterfrågade i botanisk stil och förfina atmosfären med mer friskhet och naturlig lätthet. Blommönster rekommenderas också starkt på bröllopskort, servetter eller bordskort. Geometriska former i koppar eller mässing ger dem ännu mer stil. Rätt vaser, lyktor och skålar hjälper.

Blommor och gröna växter kommer att göra ditt bröllop till ett riktigt paradis

bröllopstrender bröllopskort i botanisk stil 2019

Blushbröllopet ökar

De pulverformiga rosa nyanserna, även kända som rouge -färger, är en absolut hit den här säsongen. Den här gången går de också hand i hand med metalliska detaljer på dekorativa tillbehör, porslin och brevpapper. Den trendiga bröllopsstilen kallas därför Blush Mix och förtrollar med nostalgisk skönhet och smittsam romantik. Kombinerat framför allt med metalliskt roséguld, lämnar rouge andfådd och avrundar det hela på ett unikt sätt.

Det är inte för ingenting som många brudpar föredrar en bröllopsbordsdekoration i en rodnadsmix

rouge mix borddekorationer bröllopstrender 2019

En bröllopsklänning i rodnade färger får hjärtat hos varje brud att slå snabbare

bröllopstrender 2019 rouge mix bröllopsklänning

Välj rouge som din ultimata bröllopsfärg!

bröllopstrender 2019 rouge mix trend

De populära bröllopsstilarna vintage och boho är fortfarande mycket efterfrågade i år och kan även skickligt kombineras med de senaste bröllopstrenderna 2019 om så önskas.

Vad sägs om till exempel påfågelfjädrar som ett exotiskt blickfång i bröllopsdekorationen?

bröllopstrender 2019 exotiskt bröllop

Bröllopshiten 2019: bröllop i elopement

Att gifta sig väldigt intimt i kärleksfull gemenskap är också definitivt en av bröllopstrenderna för 2019. Fler och fler nygifta väljer ett elopementbröllop på en speciell plats där båda parter känner sig bekvämast. Det kan vara stranden på en exotisk ö eller en avlägsen alpin stuga … allt handlar om kärlek. Det finns många fördelar med att gifta sig på detta sätt, till exempel mindre planering och därför lägre kostnader. Du kan bara koppla av och koncentrera dig på den andra personen och behöver inte tänka på brevpapper, förmåner och genomarbetade ceremonier. Och ingenting står i vägen för ett litet bröllopsfirande med dina viktigaste personer efter elopementbröllopet.

Säg ja till varandra i kärleksfull gemenskap!

bröllopstrender 2019 elopement bröllop

Oavsett vilken stil eller bröllopstrend du väljer, njut av din största dag till fullo och fira kärleken med din älskade. Glöm inte: det här är din mycket speciella dag och den är bara din!

Ha det så bra!

bröllopstrender 2019 botanisk stil

Det kan vara med Blush Mix …

bordsdekoration blush mix bröllopstrender 2019

Eller med den underbara botaniska stilen

bröllopstrender 2019 botanisk stil bröllop

bröllopstrender 2019 vintage stil trädgård bröllop

Och varför inte med den populära och klassiska lanthuset?

bröllopstrender 2019 rustik dekoration ladugård

bröllopstrender 2019 rustik bröllopstårta

bröllopstrender 2019 rustik stil

bröllopstrender 2019 country style bröllop

Läckra tilltugg blir inte bara alltmer populära för ett champagnemottagande 

bröllopstrender 2019 mellanmål för en champagnemottagning

         En salt bar är alltmer att föredra framför en godis

bröllopstrender 2019 salt bar

Rustik möter årgång

bröllopstrender 2019 ladugårdsbröllop

Må ditt bröllop vara som en dröm!

bröllopstrender 2019 bröllopstårta med eukalyptusblad