scaun birou design alb chic

Cum să alegeți un scaun de birou ergonomic adecvat

A lucra într-un birou înseamnă, în majoritatea cazurilor, a sta pe unul pentru perioade lungi de timp Scaun de birou. Aceasta înseamnă că sunteți automat într-o poziție care exercită tensiune constantă asupra acidului vertebral. Pentru a preveni această afecțiune și orice durere acută și cronică ulterioară, va trebui să luați măsurile adecvate.

Scaun de birou roșu reîmprospătează atmosfera de lucru

Alegerea unui scaun de birou roșu design confortabil

Ce fel de scaun de birou este cel mai potrivit pentru muncă?

Există multe tipuri diferite de scaune de birou pe piață. Este bine, pentru că poți alege cu ușurință modelul potrivit pentru nevoile tale. Pe de altă parte, am putea avea probleme și am putea fi răsfățați pentru alegere. Am putea alege un model greșit, deoarece stabilim criterii greșite pentru noi înșine. Unele modele sunt scumpe, mai mari și arată mai bine. Dar se poate ca ceva mai mic și mai compact să se potrivească mult mai bine cu silueta ta.

Doriți un scaun elegant de birou??

alege un scaun de birou design funcțional negru

Sau poate un model de lux?

alege scaun birou fotoliu confortabil bej

Design modernist care evocă fascinația

Alegeți un scaun de birou design ergonomic

În plus, trebuie să acordați atenție aspectului estetic și distribuției adecvate a încăperii atunci când mobilați biroul. Deci ergonomia este o preocupare majoră. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie să fie în detrimentul confortului. Mai jos sunt o serie de sfaturi care vă vor ajuta să faceți alegerea corectă pe baza tuturor acestor criterii.

Distanța dintre scaun și podea

A Scaun de birou ar trebui să poată servi mai mult de o persoană. Distanța dintre scaun și podea trebuie să fie reglabilă. Picioarele ar trebui să fie relaxate sub genunchi și totuși ar trebui să lovească podeaua cu picioarele întregi.

Scaunul de birou ar trebui să fie flexibil

design scaun birou culoare portocaliu cotiere reci

Lățimea și lungimea scaunului scaunului de birou

Și în această privință, scaunul scaunului de birou ar trebui să fie foarte confortabil. În ceea ce privește lățimea, nu vă simțiți prea îngust. De asemenea, ar trebui să fii „legat” în propria ta poziție, astfel încât să rămâi mereu în postura potrivită. Din nou, lungimea trebuie să fie astfel încât să rămână câțiva centimetri între spatele genunchilor și scaunul scaunului.

Scaun retro alb rece

scaun birou design stil retro alb

Sprijinul coloanei lombare

Un alt aspect foarte important la alegerea unui scaun ergonomic de birou este susținerea coloanei lombare. Acesta din urmă are o curbă curbată spre interior. Dacă stați perioade lungi de timp fără a le susține, puteți dezvolta simptome incomode persistente. Această parte a spatelui ar trebui să fie ergonomică Scaun de birou de aceea fi adaptabil. Deci, toți cei care stau pe el vor primi suficient sprijin pentru coloana lombară.

Scaun elegant din piele de culoare neagră

alege un scaun de birou piele covor alb negru

Spătarul

Dimensiunile spătarului unui scaun de birou sunt, de asemenea, importante. Aproape aceleași reguli se aplică lățimii ca și scaunului. Spătarul trebuie să fie, de asemenea, la o înălțime sănătoasă și la un unghi adecvat. Ar trebui să fie ortopedic. Cu alte cuvinte, spatele ar trebui să urmeze curba naturală a spatelui.

Ce spătar elegant!

scaune de birou design neobișnuit ergonomic

Spătar pentru tot spatele

alege un scaun de birou asortat cu design albastru

Scaun roșu funcțional compact

scaune birou rosu scaun birou functional modern

Material de elaborare

Acest aspect este permis atunci când alegeți Scaun de birou de asemenea, să nu fie neglijat. Acest lucru este legat și de faptul dacă vă simțiți confortabil pe o perioadă mai lungă de timp. Alegând țesături naturale și „respirabile”, evitați iritarea și infecțiile pielii.

Scaun de birou în stil retro fără cotiere

scaune de birou scaun de birou modern design interesant

Combină aspectul modern cu ergonomia

scaune de birou scaun de birou modern fără cotiere

Cotiere

Cotierele scaunelor de birou trebuie, de asemenea, să fie reglabile. Ar trebui să poți să-ți sprijini brațele pe el. Ar trebui să stai acolo confortabil și relaxat.

Întregul corp ar trebui să se simtă calm pe scaunul biroului

scaune de birou design ergonomic mobilier de birou

Întoarce-te

Unul ergonomic Scaun de birou ar trebui să poată întoarce cu ușurință. Unul ar trebui să poată ajunge cu ușurință la diferite obiecte fără eforturi mari.

Scaune de birou convenționale și inovatoare

Modelele de scaune de birou pe care tocmai le-am descris sunt convenționale. Există, de asemenea, mai multe soluții inovatoare. Sunt adaptabile la început, dar în timp se pot dovedi mult mai potrivite pentru mulți oameni. Acest lucru va fi discutat în alte articole de pe site-ul nostru.

Design extrem de ergonomic cu tetiere

scaune de birou albastru scaun de birou ergonomic