Îmi aud adesea prietenii spunând: „Imaginația este un talent valoros, dar numai dacă rămâi realist”. Aceste cuvinte îmi vin întotdeauna în minte când mă gândesc la un bazin infinit. Pentru că într-o piscină interminabilă, fantezia și realitatea se reunesc și formează un tot nedespărțit. Apa albastră azurie îi invită pe toți înotătorii să se scufunde și să se răcorească și promite o mulțime de distracție la scăldat și o plăcere nesfârșită a apei. De multe ori îmi las imaginația să fugă și mă imaginez înotând într-o piscină infinită, departe până la orizont. Cu această căldură de vară afară, milioane de oameni vor visa cu siguranță să se scalde într-o piscină interminabilă la fel ca mine. Mulți dintre ei ar dori cu siguranță să privească în depărtare și să admire priveliștea unică. Deoarece un bazin infinit încântă cu dimensiunile sale nedeterminate și infinite. Se extinde mult în depărtare, unde granița dintre apă și cer se contopesc la orizont.

Vederea încântătoare se întinde pe kilometri până la orizont

piscină infinită în Grecia Santorini și hotelurile sale de lux

Pentru ca nu doar să fantezăm astăzi, am dori să vă prezentăm cele mai bune piscine la infinit din Europa, unde vă puteți realiza toate visele unei vacanțe de neuitat pe plajă. Am selectat hoteluri unice cu piscine la infinit în Europa și cele mai multe dintre preferatele noastre sunt în Grecia. Zidurile albe, priveliștile minunate ale mării și un fler maritim inconfundabil le caracterizează pe toate.

Dar în Europa există și alte locuri excelente, cu piscine nesfârșite încântătoare, care vă invită să vă relaxați și să vă răcoriți. Unele oferă priveliști minunate ale munților din apropiere, altele de plaje frumoase și stâncoase de coastă. Rămâneți la curent și aflați mai multe despre asta!

Santorini este cu siguranță cea mai faimoasă insulă greacă, dar și cea mai vizitată de vedete și aventurieri. Hotelurile de lux nu lasă nimic de dorit de turiști. Apusuri de neuitat lasă sufletul să atârne. Aici puteți găsi și hoteluri cu piscine infinite uluitoare, de exemplu Hotelul Katikies. Situat în Oia, în partea de nord a insulei Santorini, Katikies vă oferă viziunea perfectă a zidurilor albe și a albastrului Mării Egee. În timp ce înotați în piscina infinită de acolo, puteți uita total timpul și stresul muncii și vă puteți răsfăța cu noi plăceri. Cele 27 de camere de tip boutique oferă un cadru perfect pentru cei care caută o escapadă romantică.

 Bucurați-vă de o vacanță romantică pe insula greacă Santorini!

Hotelul katikies cu piscină infinită din Grecia, cu o priveliște frumoasă

Vrem să rămânem mai departe pe Santorini? Aici se află Hotelul Perivolas, o escapadă de lux pentru romantici. Situat pe o stâncă stâncoasă deasupra Mării Egee, este construit amfiteatral. Locația oarecum îndepărtată este compensată de priveliști minunate departe asupra mării. Acesta este locul perfect de vacanță plin de lux și liniște absolută.

La sau în această piscină infinită ai putea uita complet restul lumii

piscină infinită în Grecia hotelul perivolas

Este la doar un scurt salt de Oia, cel mai frumos loc de pe cea mai romantică și dramatică insulă din Grecia. Grădinile terasate împodobesc panta până la piscina infinită, care pare să alunece din marginea stâncii și să curgă în orizontul albastru. Doar sunetul ocazional al clopotelor bisericii sau fluierul unui pescar întrerupe tăcerea meditativă. Este atât de ușor să stați aici toată ziua și să urmăriți interacțiunile luminilor până când soarele apune în mare.

Să părăsim insula Santorini și să mergem la următorul paradis grecesc – Creta! Cele mai bune hoteluri cu piscine interminabile își așteaptă oaspeții sau doar așteaptă să fie descoperiți de turiști! În Creta puteți petrece o minunată vacanță de vară care vă va rămâne în memorie mult timp! Sau poate preferați Mykonos?

În măsura în care ochii pot vedea ….

piscina infinita Grecia insula Creta

Relaxare pură!

piscină infinită în Mykonos Grecia

Părăsim Grecia și conducem spre Riviera italiană, unde hotelurile de lux și piscinele lor infinite le oferă o concurență puternică pe insulele grecești. În Italia veți găsi condiții excelente de vacanță, un program cultural bogat și o mulțime de divertisment. Am dori să menționăm doar două dintre toate hotelurile frumoase cu piscine la infinit, Lafay Resort and Spa. În timpul programului de vacanță, puteți arunca o privire la Lacul Garda din piscina infinită a acestui hotel și admirați-l ore întregi.

Bucurați-vă de vederi minunate

piscină infinită în Italia Lefay Resort and Spa

Al doilea hotel la alegere este Hotelul Caruso, situat în inima rezervației marine protejate din Punta Campanella, între coastele Amalfi și Sorrento. Hotelul Caruso vă oferă posibilitatea de a vă petrece vacanța în contact strâns cu natura într-un peisaj pitoresc suprarealist care se schimbă în mod constant în fața vizitatorilor. Se spune că iată „Țara Sirenelor”.

Hotelul Caruso este un punct de întâlnire popular pentru turiștii din întreaga lume care sunt fermecați de frumoasa panoramă locală. Locația strategică a hotelului pe coasta Sorrento oferă posibilitatea de a vizita Coasta Amalfi și cele mai frumoase locuri ale sale, cum ar fi Positano, Amalfi, Ravello, Maiori și Minori și insulele Capri, Ischia și Procida. Hotelul Caruso este o alegere ideală pentru cei care doresc o vacanță liniștită și relaxantă fără a renunța la distracția și viața de noapte oferite de centrul orașului Sorrento.

Hotelul Caruso și piscina sa infinită excelentă

piscină infinită în Italia hotel caruso

Cu toate acestea, mulți turiști doresc să combine distracția pentru scăldat cu drumeții în pădure și alpinism. Pentru acești turiști, am selectat două hoteluri cu piscine la infinit în Elveția, care îndeplinesc exact cele mai înalte standarde din industrie.

La hotelul Cambrian Adelboden din Alpii Elvețieni, vă puteți face vacanța variată. Înotul, ciclismul și drumețiile sunt distracțiile preferate ale numeroșilor oaspeți din întreaga lume. Vara aveți o vedere uluitoare asupra munților de la piscina infinită a hotelului, iar iarna vârfurile montane acoperite de zăpadă sunt reflectate în ea. Fiecare priveliște de aici este frumoasă și îi încurajează pe turiști să continue să caute și să se bucure de un contact strâns cu aer liber. Cea mai bună relaxare și multă distracție la scăldat sunt garantate aici!

Urmăriți munții ore întregi

piscină infinită Hotelul Cambrian Adelboden din Elveția

Perspective minunate chiar și vara!

piscină infinită Hotelul Cambrian Adelboden și priveliștea sa minunată

Ultimul hotel cu o minunată piscină infinită, pe care dorim să vi-l prezentăm pe scurt astăzi, este renumitul hotel de tip boutique Villa Honegg din inima Elveției. În centrul spa al hotelului sau afară, în piscina interminabilă, veți găsi liniștea și relaxarea la care doriți, trup și minte, și vă veți bucura de vacanțe minunate într-un peisaj montan de nedescris. Pentru a vă imagina mai realist plăcerea de scăldat în piscina infinită, puteți urmări cu calm următorul videoclip!

Vă dorim o vacanță relaxantă într-un hotel european și multă distracție la scăldat în piscina sa infinită!

piscină infinită în Elveția Vila Honegg

piscină infinită în Grecia pe insula Creta

piscină infinită la nivel mondial Lefay Resort and Spa în Italia

piscină infinită la nivel mondial katikies santorini grecia