nytt modernt barnrum grönt rand överkast

Nytt modernt barnrum från Vibel

Vibel är ett franskt företag som säljer många moderna möbler och snygga tillbehör till barnkammaren för både pojkar och flickor. Tack vare hans mångåriga produktionserfarenhet är hans möbelsamlingar fantastiska och överraskar alltid med perfekt stil och funktionalitet.

Vibel presenterade nyligen sin nya möbelkollektion, Mobi Tem. Detta utbud av barnmöbler innehåller allt som föräldrar behöver när de sätter upp ett barnrum, så att deras barn kan lära sig tyst och bekvämt, leka, sova och förändra sig i skolan. Det tänkte vi också på! Det finns omklädningsrum för småbarn och spädbarn också. Alla möbler i denna kollektion ser moderna och coola ut, de finns i flera färger. Du kan välja mellan rosa möbler för tjejer, blå för pojkar eller till och med grönt för en plantskola för båda könen. Hjärtat i denna kollektion är en spjälsäng, utsmyckad med en baldakin. Den lilla barnrutschbanan är också attraktiv – en bra designeridé! Du kan också hitta många matchande tillbehör för Mobi Tem -produkter som kommer att perfekta och komplettera dina barns sovrumsdesign.

Dominant grön färg i barnkammaren – designmöbler

ny modern plantskola grön garderob ny idé

Rosa, flickaktigt sovrum från den franska designstudion

nytt modernt barnrum flickaktigt rosa mysigt Glansig yta – ett skrivbord för de små eleverna nya moderna plantskolans gröna attraktiva skrivbord

Rosa, feminin byrå med ett litet blomhandtag

nya moderna plantskolan blomma handtag rosa

Blå babysäng – minimalistisk design

coolt modernt barnrum blå baby säng pojke förfinad

Randig, bekväm madrass – gröna, gula och grå färger

cool modern barnrum blå designinredning

Barnrum för de minsta – himmelssäng för spädbarn

nytt modernt barnrum blå design byrå barnsäng

Två barnmönster – kvinna och man

nytt modernt barnrum blå rosa design ung flicka