Cool trendig tonåring rum för pojkar blå sänglinne

Coolt trendigt tonåringsrum för pojkar – modern inredning

Din lilla är inte längre liten, och du vet att när tonåringar blir äldre har de olika behov. Du drömmer om ett elegant rum med gott om plats att studera. En plats där de kan bjuda in vänner utan att känna sig generade.

En plats för dina videospel eller för att spela gitarr utan att bli störd. Det är ett faktum – din pojkrum behöver en grundlig förändring, och du behöver idéer att välja mellan.

Grå, monokromatiska färger och rutiga sängkläder för din sons rum

tonåring pojkar svart rutiga sängkläder design idé

  Strikta linjer och mörka färger i tonårsrummetCool trendig tonåring rum för pojkar svart vit grå färger

Vi kan försäkra dig om att saker och ting kommer att fungera mycket bra för dig. Här är en lista med 9 inspirerande mönster som kan hjälpa dig att skapa ett fantastiskt sovrum för din tonårspojke.

En sportentusiastdesign, men den här fantasimuralmålningen i svartvitt och uppdelad i lameller bidrar verkligen till hela den moderna och eleganta känslan av det här blå sovrummet.

Lekfulla, urbana rumsmöbler – orange dekorativa motiv

cool trendig tonårsrumsdesign pojkar orange stol kudde

Mysigt och varmt, med färger som ger liv åt hela rummet

Cool trendig tonåring för pojkar design pojkar bordslampa

Det är så jag skulle karakterisera detta fantastiska sovrum med de vita möblerna (fantastisk säng och bra skrivbord måste jag också säga).

Raffinerad, minimalistisk rumsdesign

cool trendig tonåring design pojkar blå vit garderob

Försöker du göra ett snyggt uttalande? För en tonåring ser rött och vitt aldrig mer elegant ut än detta. Låter som en bra idé för ett drömbarn. Det är klassiskt, modernt och roligt, allt du kan önska dig!

Barnrumsdesign inspirerad av videospel

Coolt trendigt tonåringsrum för pojkar spelinspirerat

En minimalist antar ett barns rum. Dölj skrivbordet bakom väggarna och få det att se ut precis som garderoben – bra idé. Lägg till en vägg -TV och en stor säng med den. Voila, det finns allt!

Om du har en tonåring som älskar baseball är det en bra idé att ta med det spektakulära spelet in i deras vardag. Mer om detta, om han är ett Yankee -fan kan du kopiera designen uppifrån i alla delar – se bara till att du hittar en begåvad målare som kommer att göra hela väggen åt dig. Åh, och glöm inte neonljusen under sängarna. De gör hela sovrummet till inget annat än hisnande.

Underbart, imponerande Teeanger -rum

cool trendig tonåring design pojkar randig överkast

Vi har en pedant, va? Det moderna sovrummet är verkligen för en pedantisk tonåring som vill göra ett stiluttalande. Jag tror att jag är helt förvånad över den moderna sängramen och det coola överkastet, men det som faktiskt förvånar mig är den imponerande väggkonsten bakom sängen och sängbordet.

Massiv loftsäng har en stege

Cool trendig tonåring rum för pojkar trämöbler stege loft säng

En liten vind för din pojkes sovrum och en stege för att komma till lekplatsen? Göra narr? Det har varit allas dröm sedan vi var tonåringar. Du kommer att älska de solbränna väggarna och de vita och gröna sängkläderna.

Sängstomme av träpallar på hjul

cool trendig tonåring design pojkar trägolv målade vita

Om din tonårspojke vill vara mer självständig har vi en idé för dig. Vad sägs om att förvandla din vind och skapa ett speciellt rum bara för honom? Det borde vara tillräckligt stort, eller hur?

Industriell pojkarumdesign – grå och orange färger kombinerade

Cool trendig tonåring rum för pojkar orange dekoration

Även om det här ser ut som en ungkarls kudde, är det här verkligen ett tonårs sovrum i en takvåning. Litet men varmt samtidigt, det enda som saknas är ett skrivbord för läxor, som inte kan kompensera för det metalliska grå och orange designtemat. Men jag tror att jag kunde leva med det om jag “var tvungen”.

Pojkar sovrum inredda i pop-art stil

tonåringsrum pojkar svart vägg som täcker trähyllor grön popartVåningssäng för två pojkar tonåring rum pojke massivt trä loft säng stege blå sängkläder