deco -idéer i barnkammarens nordpoldesign

Våra roliga dekorationsidéer i barnrummet är överfulla av fantasi och kreativitet – precis som barns drömmar. Alla barn vill göra en resa runt om i världen. De tänker sig att landa på månen eller besöka nordpolen.

Exakt våra små vänners längtan har inspirerat oss att komma med dessa originella och fantasifulla dekorationsidéer i barnkammaren.

Du kommer att vara övertygad om att det vita rummet ser enkelt och elegant ut men ändå väldigt mysigt och glatt.

Skapa ett svalt men soligt klimat genom att måla väggar och golv vita. Leta också efter matchande vita möbler som du kan dekorera med björnklistermärken. Designa rummet i denna minimalistiska, nordiska stil. Den vita färgen får den att se ljusare och rymligare ut. Men du har också möjlighet att fräscha upp stämningen med några färgglada inslag. Plyschbjörnarna, de färgade kuddarna eller en väggdekoration med världskarta och vackra ballonger, som väcker barnens fantasi, är idealiska. Tack vare dessa fantastiska dekorationsidéer i barnrummet kan de små äventyrarna dyka rakt in i sin drömvärld.

Du måste erkänna att denna inredning verkar ganska excentrisk, men väldigt original och attraktiv. Innan du inreder rummet i nordisk stil, var noga med att rådgöra med din son eller dotter. Lyssna noga på dina barn och ta reda på vad de tycker om denna smarta design!

Håll utkik efter bilderna vi har tillhandahållit för dig och ta upp några bra idéer!

 Originella dekorationsidéer i barnrummet med vita väggar och dekoration med ballonger och björnar

dekoration idéer i barnkammaren väggdekoration

   Fantasifulla dekorationsidéer i barnrummet i nordisk stil som skapar en ljus och rymlig atmosfär

dekoration idéer i barnkammaren ljus vit Text med Katja