bord dekoration trä trädgård bord matbord stolar trädgårdsmöbler

Trädgårdsbord i utomhusområdet

Jag älskar att underhålla mina vänner. Men utanför minskar min entusiasm lite. Under många år i rad fortsätter jag att använda samma orkanlyktor och byter bara ljusen i dem. När det gäller sittplatser använder jag bara vårt vardagliga bordsdäck igen.

Den enda begränsande faktorn är det faktum att de stora tallrikarna är helt olämpliga för den lilla möbeln utanför.

Min checkbok återspeglar verkligen mitt sparsamma tillvägagångssätt. Men mitt däck för utsidan ger verkligen ingen bra underhållning. Därför bestämde jag mig för en annan strategi i år. Jag täcker beroende på säsong.

Jag har redan 8 idéer som jag vill prova i år och här är de!

Jag använder en flerårig växtlåda som blickfång. Den är full av organiska element som speglar utomhusområdets design.

Dessa lantliga växtbehållare är fulla av succulenter och är ett utmärkt alternativ, men de kräver fortfarande minimal vattning. Du kan också lämna dem ute på kalla vårnätter och du behöver inte uppdatera dem emellan.

Bra utomhusfestbord

trä trädgård bord matbord stolar trädgårdsmöbler

Edibles kombinerar underbart med dramatiska, minimalistiska, svartvita bord. Vintageinspirerade torginställningar och enkelt bestick gör att detta trädgårdsbord ser träet avslappnat och sofistikerat ut på samma gång.

Dessa fantastiska servettringar är perfekta för Memorial Day BBQ. Vid denna tidpunkt fungerar fågelsången som ett naturligt soundtrack.

Festliga bordsdekorationer på det vackra trädgårdsbordet

bord dekoration metall trädgård bord matbord stolar trädgårdsmöbler

Märkte du också hur Spallina -interiören förändrade texturerna på detta trädgårdsbord? Järnverket ser bra ut bredvid de konstnärligt arrangerade butiksskalen och de etsade syltburkarna.

När sommaren är fylld med blommor vill jag snabbt byta växtbehållaren mot en blomvas. I det här fallet kommer jag att titta på den här bilden igen som en modell i förväg. Jag kommer att ordna plantorna i lager på mitt bord. Jag ska också leka med deras toppar för att skapa en frodig och sammanhängande bild vid bordet. Det skulle vara perfekt för en middag.

Middag i romantisk atmosfär

bordsskiva trä trädgård bord matbord trä stolar trädgårdsmöbler löpare rand mönster

Här kan du se ett bord med inbyggd öppen spis. Här kan du äta underbara middagar med romantiska lampor. Det skulle också vara ett tillfälle att även behålla efterrätten på menyn.

Trädgårdsbord med inbyggd öppen spis

trädgård bord matbord stolar utemöbler dekorativ öppen spis

Alla har inte ett sådant trädgårdsbord. Ändå kan du skapa en dramatisk effekt med en eldgrop på bordet.

Jag älskar att ha en strandkänsla. Detta kan också uppnås genom att servera färsk fisk från grillen. Jag blev inspirerad av det här huset i Hampton. Färgen på dessa bambulyktor lockade genast uppmärksamhet, medan de somriga turkosa servetterna och ljusen bjuder in gästerna till bordet.

Strandkänsla i din egen trädgård

bordsdekorationer ljus rotting trädgårdsbord matbord trestolar trädgårdsmöbler löpare randmönster

Jag tycker det är jättebra när gästerna hjälper sig själva. Men jag tycker också att det är bra om namnetiketterna används för att beteckna maten på bordet.

Praktiskt och färgstarkt täckt

trä trädgård bord metall ben matbord stolar rotting trädgårdsmöbler

Den här bilden inspirerar mig att hänga färgade lyktor över serviceområdet och att återanvända de gamla stormlamporna som en salladsskål för sommarsammankomster.

Upprepningen av element och färger hjälper till att få ett långt bord att se enhetligt ut. Jag gillar tanken på att använda organiska material som frukt och blommor för att spegla årstiderna.

Trädgårdsbord av massivt trä

rustik bordsdekoration trädgårdsbord matbord stolar trädgårdsmöbler

Se hur varje skål med äpplen här flankeras av en bukett blommor? Att använda udda tal hjälper till att skapa ett balanserat utseende.

Hur ser din drömdekoration ut? Vill du berika din gård för våren eller sommaren med en av våra idéer?