Toată lumea are propriile idei individuale despre cum ar trebui să arate baia de vis. Selecția este mare și nu numai aspectele funcționale trebuie luate în considerare în planificare, ci și designul peretelui și al pardoselii, deoarece creativitatea este la ordinea zilei. Doar dacă baia este primitoare și reflectă individualitatea, ea devine un loc de odihnă și relaxare pentru proprietar.

Stilul perfect pentru baia mică

Când vine vorba de baie, fanii romantici și puriștii au la fel de multe șanse ca iubitorii stilurilor moderne de mobilier. Stilul modern, în special, se potrivește foarte bine în băile mai mici, deoarece accentul se pune aici pe mobilierul elegant, practic și simplu și facilitățile sanitare. Acest lucru face ca camera să arate foarte ordonată și optic mai mare și separată optic dacă se utilizează alte plăci pentru zona umedă. Materialele precum metalul, cromul, sticla și lemnul sunt utilizate în mod deliberat atunci când planificați băi moderne și, de asemenea, pot fi combinate foarte bine. În legătură cu o cabină de duș sau o cadă cubică de formă simplă, de exemplu din hardys24, aceste elemente scot în evidență stilul modern.

mobilier baie cadă ceramică

cadă-modern-mobilă-baie

Preferă liniile clare

Băile moderne de astăzi sunt simple și simple. Majoritatea ceramicii din baie sunt strict geometrice, iar mobilierul arată ușor redus. Alte caracteristici ale mobilierului de baie modern sunt suprafețele netede, fără mânere vizibile și ușile largi ale dulapului care acoperă cadrul. Chiar și formele moi se potrivesc perfect într-o baie modernă, de exemplu ligheanele interioare ale chiuvetei, toaletei și bideului pot fi ușor curbate și astfel creează un contrast puternic cu exteriorul auster..

idei de mobilier de baie de lux

Mobilier modern pentru baie

Oricine deține o baie mică știe asta Spațiul de stocare este o mare problemă. Dulapurile cu oglinzi care economisesc spațiu, dulapurile de baie și dulapurile de baie oferă o soluție bună. În stilul modern de mobilier, dulapurile simple în culori deschise au de obicei o suprafață cu luciu ridicat și au un design geometric.

Imaginea 1: © istock.com/2Mmedia

Imaginea 2: © istock.com/dit26978

decorare baie moderna stil minimalist