De obicei, există foarte puțin spațiu în baie. Recondiționarea, renovarea sau renovarea completă a băii este, prin urmare, întotdeauna o capodoperă. Pentru a pune în aplicare un plan bun pentru o baie, aveți nevoie nu numai de meșteri calificați, ci și de schimbarea necesară. Pentru ca costurile să nu se desfășoare, este important să planificați cu atenție în prealabil. Un punct este întotdeauna esențial, chiar și în cea mai mică baie: spațiu de depozitare. O baie nu mai este doar funcțională. Băile moderne sunt oaze de bunăstare. O ambianță perfectă pentru baie nu necesită doar mobilier practic, mobilierul și accesoriile pentru baie joacă, de asemenea, un rol important, cum ar fi materiale frumoase, prosoape confortabile sau lumină caldă.

mobilarea băii

Ilustrare 1: Atunci când planificați baia, este important să planificați suficient spațiu de depozitare și opțiuni de contra, astfel încât produsele de îngrijire, accesoriile și prosoapele să nu se întindă doar în baie.

Mobilier de baie pentru templul personal de wellness

Astăzi, o baie modernă este mai mult decât un loc pentru îngrijirea personală a corpului. Este, de asemenea, un loc de odihnă și relaxare. Dușul cu cap de duș cu efect de ploaie sau cada cu hidromasaj, accesoriile șic de pe cada independentă sau un dulap cu oglinzi vă invită la programul de înfrumusețare. Acest lucru transformă programul zilnic de îngrijire a corpului într-un ritual de wellness. O baie poate fi transformată într-un centru spa privat, cu mobilier de baie și accesorii asortate. Pufurile elegante realizate din material impermeabil ca rafturi, scaune mici și comode din lemn creează o ambianță caldă. Mobila pentru baie Fabricat din lemn în tonuri naturale întărește efectul confortabil. Coșurile mici sunt potrivite, astfel încât să nu existe haos cu numeroasele produse de îngrijire diferite. Cravatele pentru păr, tuburile de cremă, măștile de păr și pieptenele pot fi ușor depozitate.

mobilier pentru baie

Ilustrare 2: Mobilierul de baie „plutitor” care este scos de pe podea conferă băii o atmosferă aerisită. De asemenea, facilitează ștergerea podelei umede.

Mobilierul de baie pentru mai mult spațiu de depozitare face baia mai practică

Multe băi nu dispun de spațiu de depozitare. Montarea dulapurilor de perete sau a accesoriilor pentru baie nu este întotdeauna atât de ușoară în băile cu faianță completă, deoarece găurirea plăcilor are capcanele sale. În plus, poate duce la probleme cu proprietarul în apartamente de închiriat dacă Gresie au găuri în capăt. Există idei de spațiu de depozitare și mobilier de baie ieftin pentru care nimeni nu trebuie să facă găuri. Există opțiuni de lipire care pot fi ulterior îndepărtate fără urmă și care încă se mențin foarte bine.

Recipientele cu role mici sunt mobilier de baie ieftin, care poate fi folosit nu numai ca spațiu de depozitare, ci și ca scaune. De asemenea, există adesea o lipsă de spațiu de depozitare la duș. Există coșuri suspendate ca o soluție care poate fi agățată pe peretele despărțitor sau care se găsește pe mixer – de asemenea fără găuri în gresie. Există, de asemenea, accesorii adezive șic pentru zona de spălare, precum uscător de păr și suporturi pentru prosoape, dozatoare de săpun și rafturi.

mobilier elegant pentru baie

Acoperirea podelei – un subiect important în planificarea băilor

În baie, pardoseala, ca și mobilierul pentru baie, trebuie să îndeplinească cerințe speciale. Umiditatea este deosebit de ridicată acolo, există vapori de apă constanți în aer și în cazul unor mici accidente ocazionale, apa de duș sau de baie vine pe podea. Clasicul din baie sunt plăcile. Însă învelișurile moderne de podea deschid mult mai multe opțiuni pentru proiectarea individuală a băii, cum ar fi plută, vinil, laminat sau un covor de piatră.

mobilier baie pardoseală covor baie

Un covor de baie colorat, cald și pufos poate fi un aspect atrăgător. În același timp, asigură o mai mare stabilitate pe podeaua parțial umedă a băii datorită unei acoperiri antiderapante pe spate. Un frumos covor de baie face ca baia să fie completă. Răspândește o atmosferă primitoare și asigură picioarele confortabile.

Figura 1: Pixabay © shadowfirearts (Domeniul public CC0) Figura 2: Pixabay © PIX1861 (Domeniul public CC0)

     mici idei de decor baie