Cada de sine stătătoare simbolizează plăcerea spa modernă acasă. Aceasta este o facilitate de lux populară cu un caracter familiar.

În același timp, căzile independente se bazează pe o lungă tradiție. Multe construcții similare pot fi găsite în clădirile vechi. Cu toate acestea, au servit alte scopuri – cum ar fi spălarea căzilor. Cu toate acestea, ați putea învăța multe din aceasta în ceea ce privește designul și construcția.

Astăzi această experiență este combinată cu idei moderne, casnice. Asta a dus în cele din urmă la modelele fabuloase de căzi din care trebuie să alegem astăzi pentru casa noastră. Ghidul nostru ar trebui să vă ajute să găsiți cele mai bune pentru dvs. printre numeroasele opțiuni.

Cada albă strălucitoare servește ca un punct de atracție în cameră

Cadă aur alb maro ca fundal

Obțineți o prezentare generală a gamelor de prețuri

O gamă largă de căzi independente poate fi găsită acum pe piață. Prețurile variază de la câteva sute la câteva mii de euro. Acestea din urmă au un design fabulos și o mulțime de caracteristici. Căzile cu hidromasaj sunt în prezent foarte populare.

Un model frumos, elegant și modern nu trebuie să fie întotdeauna imposibil de scump. Concurența producătorilor buni este în creștere și asta face căzile de lux din ce în ce mai accesibile. Sfatul nostru: Perfecțiunea în fiecare detaliu, eleganța echilibrată și funcționalitatea largă sunt unite într-un nou brand – North Bath.

Nuanțe de albastru și alb

cadă albastră albă

Unde ar trebui să meargă cada independentă??

Doriți să poziționați cada independentă în zona sanitară sau în altă parte? În apartamentele de lux cu o vedere spectaculoasă, este amplasat direct în dormitor. Acest lucru ar putea fi adecvat și în alte apartamente. Atunci când cumpărați cada, trebuie să aveți în vedere stilul și designul spațiului în cauză.

Concept de baie super modern, cu o cadă de sine stătătoare

fundul metalic al căzii albe

Functia

Cada de sine stătătoare asigură relaxare și o experiență spa plăcută. În plus, îndeplinește alte funcții creative în cameră. Căzile moderne sunt în general mari. Această tendință îi transformă automat într-o cameră mică. În baia mai mare, le puteți folosi pentru a defini o zonă. Care dintre funcțiile menționate ar trebui să îndeplinească cada dvs. independentă? Urmați aceste instrucțiuni atunci când alegeți dimensiunea și designul căzii dvs..

Cadă de sine stătătoare pe un fundal spectaculos

vedere albă la cadă de la fereastră

Materialul și greutatea căzii

Gama largă de materiale nu trebuie să vă distragă atenția de la întrebarea esențială a designului căzii. Posibilitățile sunt multe: lemn, acril, beton, email din oțel și materiale solide de suprafață. La fel ca în toate celelalte domenii de design, este la modă să combinați diferite materiale. În unele cazuri, acest lucru duce la apariția eclectică. În altele, pentru interiorul căzii se folosește un material mai ieftin și îmbrăcat cu un aspect ceva mai elegant. Așa apare un aspect de lux la un preț mai bun.

Pe lângă luarea deciziei pe baza stilului, ia în considerare greutatea căzii de sine stătătoare. Cada nu trebuie să afecteze rezistența podelei.

Căile moderne sunt în general foarte prezente în cameră. Ca o caracteristică de lux, pot îmbogăți o cameră cu un design neutru și restrâns.

Cada de baie vă permite să introduceți strălucire metalică caldă în cameră

cada din otel inoxidabil

Cadă de sine stătătoare – faceți cea mai bună alegere posibilă

Instrucțiunile noastre vă vor proteja de a face greșeli fundamentale atunci când alegeți o cadă. Cu toate acestea, este important să adăugați propriile priorități. Cada de sine stătătoare este una dintre acele caracteristici de acasă de care ar trebui să te îndrăgostești. Deoarece funcția lor principală în designul modern este de a ne aduce mai multă plăcere și bucurie în viață.

ornamente metalice pentru cadă

cadă alb-negru

cadă albă

cadă gresie albă

cada de forma ovala

cadă albă fundal albastru