Imaginați-vă următoarea situație: veniți acasă obosiți de la serviciu și ajungeți în propria zonă privată de relaxare! Zona de duș impermeabilă, fără uși rotative, fără bariere, transparență completă și mult confort! Pur și simplu pășiți în duș și bucurați-vă de experiența zilnică de scăldat acasă. Cele de mai sus nu sunt un vis frumos, este deja o realitate pentru mulți proprietari de case moderne. Oricine dorește să țină pasul cu ultimele tendințe în designul băilor are acum toate șansele de a transforma baia de acasă într-o oază de bunăstare ușor de întreținut. Toată lumea vrea cu siguranță să se reîmprospăteze după o zi obositoare și să ușureze în mod eficient stresul vieții de zi cu zi. Putem dezvălui secretul unei relaxări deosebite în baie și se numește cabină de duș! Da, dușurile la etaj sunt foarte la modă acum! Și există motive incontestabile pentru acest lucru. În ultimii ani, ei și-au făcut drum în designul băilor și această tendință este în creștere.

 Transparența și accesibilitatea predomină în baia modernă

cabină de duș, faianță neagră și cadă albă

Dacă ești pe cale să-ți renovezi propria baie, atunci poți opta în siguranță pentru un duș la nivelul pardoselii. Curând se dovedește că ai făcut o alegere bună! Cu un cabină de duș, puteți crea o baie modernă și confortabilă, fără bariere. Este proiectat inteligent cu un geam fixat fără ramă.

Zona de duș rămâne protejată de restul băii. În principiu, podeaua din cabina de duș este complet gresie. Nu puteți vedea sau simți un prag pe podea. Toate acestea îți oferă o senzație plăcută la duș și îți garantează cel mai înalt nivel de confort. Două cuvinte caracterizează această baie în mod succint, dar precis: accesibilitate și transparență. Aceste caracteristici fac ca fiecare baie să arate mai largă și mai spațioasă. Când intri în cameră, te simți absolut liber datorită acestei extensii optice. Dușul într-un spațiu mic nu mai este o problemă. Păstrați cea mai bună perspectivă și vă bucurați pe deplin de ritualul de baie dimineața și seara.

 O baie cu cabină de duș arată spațioasă

cabină de duș design minimalist baie

Funcție practică și multă estetică într-una

Într-o baie cu cabină de duș, funcțiile practice sunt combinate cu pricepere cu estetica designului modern al băii. Pe de o parte, economisiți mult spațiu aici și creați iluzia spațiului. Cabina de duș se înscrie perfect în designul modern al băii și vă oferă senzația unui întreg fără sudură. Dacă ești disperat de mai mult spațiu în baie, acesta este tipul de duș modern pe care îl poți folosi. Se potrivește minunat și în camerele mici sau în cele cu tavan jos. Fiecare combinație bine gândită între practic și estetic ne oferă noi și numeroase opțiuni de design. La fel se întâmplă și în baia contemporană. Liniile clare și stilul inteligent al cabinei de duș domină aici și creează o nouă senzație de confort atunci când faceți baie. Dușul nu mai este un lux, ci o rutină zilnică nobilă care are loc într-un cadru luxos.

Dușul de la nivelul podelei se înscrie perfect în baia mică

cabină de duș cu pereți despărțitori din sticlă

 Alte avantaje ale cabinei de duș

Un duș la pardoseală are alte avantaje practice. Este mult mai ușor de utilizat și întreținut în comparație cu designul tradițional al băilor. Designul lor fără prag și fără trepte este, de asemenea, potrivit pentru persoanele cu dizabilități. Cabina de duș este, de asemenea, ideală pentru persoanele în vârstă și copiii mici. Aici aveți spațiu suplimentar la duș, astfel încât două persoane să poată intra în duș în același timp.

O intrare fără efort în zona de duș contribuie la confortul dumneavoastră în baie

idei de baie cu dușuri moderne și gresie de baie luminoasă

Inovațiile în designul băilor moderne pot fi văzute aici imediat. Tot ce aveți nevoie este încorporat și nu strică aspectul. Fiecare cabină de duș este echipată cu un panou de duș modern și are mai puține accesorii în design. Pardoseala cu gresie fără prag și sistemul de scurgere inteligent proiectat măresc valoarea cabinei de duș și o fac funcțională și modernă în același timp. Aspectul tău modern va rămâne atât de inovator și la modă încă mulți ani și te va lăsa mulțumit de fiecare dată când faci duș.

Întreținerea ușoară este un avantaj major al cabinei de duș

Hardware minime înseamnă mai puțină curățare și o întreținere mai ușoară. Nu trebuie să frecați o ușă sau mânere, ci doar capul de duș și robinetele trebuie curățate din când în când și ușor făcute să strălucească. Geamurile din sticlă sunt fabricate din sticlă călită și sunt ușor de curățat. Cu spray-ul potrivit, curățarea acestora pare un joc al copiilor. Pardoseala cu gresie se îmbină cu restul designului podelei din baie și poate fi, de asemenea, ușor de întreținut. Toate aceste avantaje ale dușului la podea vorbesc de la sine, dar un lucru este foarte clar: nu trebuie să vă pierdeți timpul prețios curățând baia. Dar acum vă puteți bucura de rutinele zilnice de baie pentru mai mult timp.

Curățarea și întreținerea cabinei de duș este o joacă pentru copii

cabină de duș baie spațioasă, cu gresie

Acum ai ocazia să te relaxezi și să simți că te afli într-un templu de wellness din baia de acasă.

Dușurile la etaj au fost foarte populare de ani de zile și nu fără un motiv întemeiat

ideile de baie creează o atmosferă neobișnuită în baie

O baie modernă cu aspect de designer

idei de baie cu cabină de duș

Poate că vrei mai întâi să faci duș și apoi să te relaxezi în cadă?

cabină de duș în baia modernă

Practic și confortabil în același timp – cabina de duș

cabină de duș în baia mică

Simplu și elegant – baia ta de vis va arăta la fel?

idei de baie odihnă și relaxare în baie