Fristående badkar har ansetts vara den absoluta lyxen sedan antikens Grekland och har aldrig gått ur mode sedan dess. Dessa badrumsobjekt präglas av purism och enkel elegans. I stället för att stå på sidan som standard flyttar det fristående badkaret in i mitten av badrummet och blir ett ädel designobjekt och ett riktigt blickfång. Det erbjuder den ultimata touch av lyx och stil och garanterar avkoppling, säkerhet och komfort. Fristående badkar är för närvarande en mycket populär trend eftersom de är idealiska för modern design och levande koncept. Badupplevelsen lyfts till en särskild prioritet, som är i fokus i vår vardag. Med några designidéer och tips för att integrera det fristående badkaret i inredningen kan du se själv.

Det fristående badkaret är den enda acceptabla lösningen i ett sådant ultramodern badrum

Lyx har ett namn - fristående badkar från KALDEWEI mästerverk klassisk duo oval

Mängden fristående badkar

Öppna bostadsplaner är för närvarande moderna när det gäller inredning, liksom de som gör det mesta av ovanliga planlösningar. Som regel fungerar badrummet som en integrerad del av det, det är ofta tillgängligt eller representerar ett övergångsrum.Det är bekvämt inrett och gränserna till de andra rummen kan vara transparenta eller till och med borttagna.

Fristående badkar är det bästa möjliga valet för sådana badrumskoncept.

Användningen av dessa bör skapa en känsla av frihet och öppenhet. Dessutom skulle man vilja uppnå att avslappning och skämtsam kroppsvård tar en viktigare roll i vår vardag. För det passar bra med vår moderna livsstil.

Men nu står du inför en stor utmaning, nämligen hur man visuellt integrerar badkar harmoniskt i sådana moderna levnadskoncept. Detta fungerar tack vare mönster med ett modernt och hemtrevligt utseende som passar bra in i till exempel vardagsrummet eller sovrummet. Fristående badkar speglar strävan efter att skapa djärva och öppna mönster. Tack vare olika former, ytstrukturer, tillbehör och material matchar de även de mest individuella inredningarna. Supermoderna minimalistiska mönster kan ha särskilt god nytta av detta.

Det stora utbudet av mönster gör det möjligt för de fristående badkaren att överensstämma med andra former i inredningen och praktiskt taget “försvinna” i dem. Tillbehör som LED-belysning och innovativa ljud-ljudsystem får badrummet att se särskilt hemtrevligt ut. De är också en stor del av sovrummet och i vissa fall – vardagsrummet. Det hela har också en ganska praktisk aspekt: ​​Om du har ett sådant futuristiskt badrumsobjekt hemma, behöver du inte ens gå till spacenteret, eller hur??

Fristående badkar som en del av en ultramodern minimalistisk design

Luxury har ett namn - fristående badkar från KALDEWEI Meisterstück emerso

Tecken på kvalitet

Framgångsrik, hemtrevlig och original design räcker inte för att ett fristående badkar ska ge mervärde till vårt moderna liv. Sådana “dyrbara bitar” är en stor investering och kännetecknas av sin höga kvalitet och hållbarhet. Det finns några tecken som garanterar att du har en ädel och exklusiv produkt.

Vi rekommenderar att du väljer fristående badkar med stålemalj och, bäst av allt, se till att de är tillverkade i Tyskland eller Europa. Eftersom den goda kvaliteten är relaterad till den optimalt planerade och kontrollerade produktionen på plats, som utförs av välutbildade experter. Kända familjeföretag är för närvarande de mest erkända och framgångsrika företagen som tillverkar designerbitar för badrum och vardagsrum. Se till att endast eller övervägande naturliga råvaror används i produktionen. Eftersom det gör dessa badkar helt återvinningsbara, mycket robusta, reptåliga och motståndskraftiga. Det är en del av kvaliteten!

När allt kommer omkring erbjuder högkvalitativa tillverkare en lång garantitid, ibland upp till 30 år.

Mästerverk Centro Duo Oval

Luxury har ett namn - fristående badkar från KALDEWEI MEISTERSTÜCK CENTRO DUO OVAL

Det moderna fristående badkaret – ett hälsosamt val

Fristående badkar anses vara standarden inom lyxsektorn. De måste inte bara uppfylla de högsta estetiska och praktiska kraven utan också främja användarens hälsa. I den meningen tjänar moderna bubbelpoolsystem och andra tillbehör inte bara till att skämma bort dig. De förbättrar vår ämnesomsättning, stärker musklerna och främjar därmed allmänt välbefinnande. När det gäller badkar av hög kvalitet gulnar inte materialet över tid och det är också resistent mot kemikalier. Smuts och bakterier har ingen chans att bosätta sig här. Att rengöra ditt fristående badkar är därför också en lek.

Ellipso Duo Oval med beklädnad

Luxury har ett namn - fristående badkar från KALDEWEI ELLIPSO DUO OVAL WITH PANELING

Vad du bör tänka på när du installerar ett fristående badkar?

Fristående badkar kräver mer utrymme än inbyggda badkar för att vara fullt effektiva och är därför bättre lämpade för större badrum. De ska placeras på ett sådant sätt att du alltid har tillräckligt med ledigt utrymme runt omkring. Detta ger enkel åtkomst från alla sidor och gör rengöringen enklare. Men om du placerar badkaret i ett smalare badrum, motsätter alla förväntningar, kommer det inte att få det att se mindre ut. Att installera ett fristående badkar kan verkligen skapa en illusion av mer utrymme där.

fristående badkar och handfat från KALDEWEI

Fristående badkar gör ett modeuttalande tack vare sin eleganta design och skiljer sig därför klart från konkurrerande produkter. Förvandla ditt badrum till en lyxig plats för avkoppling och komfort. Du kommer aldrig att se tillbaka på ett annat badkar.

Mästerverk Incava

Luxury har ett namn - fristående badkar från KALDEWEI Meisterstück incava