Dagens badrumsdesign får allt mer hemtrevliga och bekväma funktioner och det är precis vad vi skulle vilja rapportera. Användarnas personliga behov har högsta prioritet i år, enligt vilka badrumsmöbler och badrumsdesign också är anpassade. Få inspiration om hur du designar ditt badrum, efter de senaste trenderna.

Dagens badrum heter “Wohnbad”

Kanske är dock din badrumsplanering redan klar och allt du behöver göra är att fråga var du kan köpa bra och billiga badrumstillbehör? De bra badrumsskåpen från Schildmayer, som rymmer alla dina tillhörigheter för att bada och inte tar mycket plats och plats, är också bland de hetaste badrumstrenderna under 2020.

Designa badrum – vad är de nuvarande trenderna inom badrumsdesign?

badrumsdesign materialval mysigt

Trend 1) Ergonomiska toaletter och halkskydd eller speciella ytor i duschen kommer att fortsätta följa oss från och med i år och i bättre design.

Trend 2) Den personliga säkerheten och komforten i kombination med hållbarhet resulterar i en ny och bättre uppfattning av rummet, som hittills bara har reducerats till det funktionella och hygieniska.

badrumsdesign litet badrum

Det digitala badrummet

Trend 3) Träffen 2020 är utan tvekan det digitala badrummet, som naturligtvis kompletterar ditt smarta hem. Den energibesparande LED-belysningen i badrummet kan nu enkelt styras med ett knapptryck, precis som den vatten- eller rumstemperatur du vill ha. Som du kanske redan har märkt når badrumsdesignen nya dimensioner och höjder som helt enkelt lovar dig en bättre livskvalitet, vilket är en del av den fjärde trenden 2020.

badrumsdesign materialval

Trend 5) När det gäller inredningen vänds tidvattnet helt igen. Stora och ljusa badrum påminner om Bauhaus -åren. Minskade former och individuella färgstänk livar upp ditt badrum och 3D -spegelskåp utökar den visuellt smakfulla inredningen.

Trend 6) Det finns också plats för fristående badkar i mindre badrum, för även här bör du hitta några minuters avkoppling och njutning.

badrumsdesign bokhylla badrumstrender 2020

badrumsdesign hälsoavdelning

Trend 7) träutseende

Om du verkligen gillar träutseendet kan du utrusta badrummet i stor utsträckning med trä, baserat på 2020 -trenderna. Designer handfat eller badkar, men även kakel med träutseende avrundar den specifika känslan av mysighet och sofistikering.

badrumsdesign vardagsrum badrumstrender 2020

Andra trender i år är randlösa toaletter (Trend nr 8) och de geometriska väggmönstren (Trend nr 9). Och när allt fortfarande är naturmedvetet och utformat 100% efter personliga behov är du inte bara inne Trend nr 10, men kan betrakta dig själv som en glad person och njuta av ditt personliga och bekväma badrum.

badrumsdesign orange blommor

design badrum