sculpturi în grădină femeie lebădă

Sculpturi de grădină verde vibrante

Sculpturile de grădină verde vibrante nu sunt nimic nou în sine. Omenirea știe asta de secole. Au împodobit întotdeauna curțile conducătorilor și ale nobililor. Acum au ajuns și la versiunile lor foarte moderne. Ele combină cele mai bune tradiții vechi și sunt minunate înscrise în grădinile noastre moderne cu liniile lor clare și designul perfect.

În unele cazuri, ele se caracterizează și prin caracterul lor plin de culoare.

Să ne uităm înapoi la Roma

Sculpturile vii de grădină verde care descriu oameni și animale sunt cunoscute din antichitate. Știați că și sculptura de grădină a fost colorată pe atunci? Deci sculpturile din grădină erau doar un echivalent al acestui lucru.

Și ceva mai multă istorie

Desigur, s-ar putea scrie multe despre dezvoltarea istorică a sculpturilor vii verzi. Dar vrem să subliniem câteva momente foarte mizerabile. Pe atunci, se făceau multe din arborele comun al cutiei. Tehnicile și ideile dezvoltate atât de departe, încât încă te poți inspira din astăzi.

Tufe potrivite pentru sculpturile de grădină vie

sculpturi în grădină elefant grădină engleză

Sculpturile de grădină verde plină de viață reprezintă astfel tufișuri tăiate într-o anumită formă. Pentru rezultate bune, aveți nevoie de specii scăzute, care sunt veșnic verzi și au frunze. Toate celelalte ar fi, de asemenea, potrivite. Dar în acest din urmă caz ​​ar trebui să folosești mult mai multă imaginație.

Aspectul perfect este rezultatul secolelor

Dacă vrei să obții o formă minunată și frumoasă, atunci ar trebui să ai răbdare. Trebuie să lucrați la umplerea spațiilor goale pentru mulți ani lungi. Dar dacă continuați să mergeți înainte și înapoi, veți putea crea cele mai complicate forme.

Cu tufișurile selectate pentru sculpturile vii de grădină verde, ar trebui să folosiți fertilizarea intensivă primăvara. Nu trebuie să folosiți niciodată foarfece de grădină standard, ci doar foarfece de grădină de bună calitate. În caz contrar, riști să strici rezultatele care au fost bune până acum.

Figurile geometrice din buș

sculpturi în grădină grădina de artă din bușteni

Sculpturile vii și anotimpurile

Depinde foarte mult de tipul de tufă. Dar mai ales primăvara și uneori vara sunt anotimpurile potrivite în care ar trebui să lucrezi la marile opere de viață. În acest moment, plantele veșnic verzi cresc mult mai intens. Buștenii ar fi un exemplu în acest sens. Perioada aprilie-iunie ar fi cel mai bun moment pentru a lucra la forma dorită.

Albină și floare muncitoare

sculpturi de grădină flori de albine

Instrumentele potrivite și alte sfaturi

Să încheiem cu care ar fi instrumentele potrivite pentru crearea de sculpturi de grădină vii și vă putem ajuta cu câteva sfaturi. Utilizați numai instrumente curate. În caz contrar, riscați să infectați planta. Dacă se îmbolnăvește, munca ta va fi aproape sigur că va fi aproape inutilă în cele din urmă. Regula importantă este că tăiați ramurile, nu frunzele. Rețineți că acest lucru va slăbi planta. Așa că va avea nevoie de fertilizare imediat după aceea.

La sfârșitul subiectului cu sculpturile vii, vrem să vă indicăm să faceți totul cu răbdare și nu prea repede. Perioada mai lungă va da roade cu rezultatele bune.

  Buddha în grădină

sculpturi în grădină meditație buddha

Balena ucigașă colorată

sculpturi în grădină balena ucigașă colorată

Unicorn de pășunat – basm și mistic

sculpturi în grădină unicorn colorat

Cameleon pe copac

sculpturi în grădină cameleon suculente

Bufniță nocturnă

sculpturi de grădină bufniță copac

Pește înot

sculpturi de grădină pește vegetație suculentă

Broasca amuzantă

sculpturi de grădină grădină botanică broască

Grădină engleză cu linii curate

sculpturi de gradina forme geometrice gradina engleza

Fabulos – zeitate cu șarpe dragon

sculpturi în grădină zeitate cerb coarne șarpe

O familie distractivă

sculpturi de grădină porci verzi

Broasca mică

sculpturi în grădină broască parc

Femeie de pădure care bea

sculpturi de gradina cascada mama natura

Natura ca femeie

sculpturi în grădină cai de cerb natură

Roiul de papagali

sculpturi de gradina verde papagal

Pasărea paradisului colorată

sculpturi în grădină vegetație colorată pasăre de paradis

Un fluture imens

sculpturi de grădină fluture colorat

Cai sălbatici

sculpturi în grădină cai sălbatici