Pentru a crea o atmosferă de viață excelentă în propriii tăi pereți, imaginile potrivite joacă un rol esențial. La urma urmei, arta care poate fi găsită în propria casă este o expresie a personalității rezidenților și stârnește emoții.

Indiferent dacă preferați capodoperele lui Picasso, picturile abstracte sau printurile de artă pop artă ale lui Andy Warhol Marylin Monroe, arta care atârnă pe pereții casei dvs. este puternic expresivă. În zilele noastre există o mare selecție de opere de artă, în special pe internet, cu ceva pentru toate gusturile, precum și de exemplu la Producătorii de artă.

Dar cum pot fi puse în scenă cele mai bune opere de artă și astfel să ofere casei o atmosferă foarte specială? Următoarea postare oferă răspunsuri.

decorarea peretilor cu panza

Selectați opere de artă care se potrivesc cu personalitatea dvs. individuală

Indiferent dacă este vorba de desene, picturi pe pânză sau amprente de artă – atunci când vine vorba de alegerea imaginilor potrivite, ar trebui să ascultați cu siguranță sentimentul dvs. intestinal personal. La urma urmei, imaginile reflectă propria personalitate și caracterul rezidenților.

Oamenii îndrăzneți tind adesea spre pictura avangardistă, personajele aventuroase se bucură de o hartă veche într-un cadru frumos din lemn. Înainte de a cumpăra, ar trebui, prin urmare, să se ia în considerare ce mesaj ar trebui să fie exprimat prin imaginile atârnate pe pereți.

Găsiți cel mai bun loc pentru imagini

Operele de artă ar trebui plasate în locul care urmează să fie modernizat și în special pus în scenă – pereții nu trebuie să strălucească întotdeauna într-un alb pur. În special fotografiile sau imprimeurile în alb și negru arată foarte estetic și puternic pe pereții colorați.

În plus, imaginile nu trebuie plasate doar în dormitor sau în sufragerie. De asemenea, oferă o mare valoare adăugată în bucătărie sau baie. Dacă găsiți un loc care este atât rezistent la soare, cât și la ploaie, puteți chiar să modelați atmosfera de pe terasă în mare măsură. Prin urmare, este recomandabil să țineți cont de locurile atipice în care operele de artă pot fi atârnate.

idei perete fotografie baie

Numărul corect de imagini

Dacă urmează să fie pus în scenă un singur exemplar foarte specific, acesta trebuie agățat individual. Acest lucru îi oferă o etapă foarte specială în care să lucreze. Cu toate acestea, există și opere de artă care se potrivesc foarte bine în ceea ce privește obiectul lor sau care au ca rezultat o imagine generală armonioasă prin alegerea culorilor. Culorile complementare precum albastru și portocaliu își întăresc reciproc luminozitatea într-un anumit grad. De asemenea, este posibil să combinați imagini în alb și negru cu alte opere de artă în culori foarte puternice și luminoase.

Este logic să testați puțin efectul diferitelor imagini unul pe celălalt, așezându-le pe podea înainte de a le atârna în cele din urmă pe perete.

Lasă imaginile de pe pereți să strălucească

Unul dintre cele mai importante lucruri atunci când vine vorba de montarea optimă a operelor de artă este iluminarea lor optimă. Prin urmare, trebuie luate în considerare condițiile de iluminare respective pentru a găsi locul ideal pentru imagini.

Nu numai imaginile de pe pânză arată cel mai frumos în lumina naturală – dacă imaginile sau fotografiile sunt încorporate într-un cadru din sticlă, acestea ar putea fi oglindite de acțiunea surselor de lumină artificială. Cei care ar dori să-și lumineze imaginile cu o lampă trebuie să se asigure, prin urmare, că lumina nu este prea puternică și că sursa de lumină este plasată direct deasupra imaginii respective..

închideți decorațiuni de perete ornate

Înălțimea potrivită pentru imagini

Ar fi o greșeală să atârnați pozele prea sus. Este mai bine să le atașați întotdeauna la nivelul ochilor – astfel își pot dezvolta efectele în mod ideal pentru privitor într-o poziție optimă.

Este extrem de util ca cineva să ajute la instalare. În timp ce poza este suspendată, puteți verifica efectul imaginii de pe pat, masă sau canapea. De altfel, nu este întotdeauna necesar să atașați imaginile la perete. De asemenea, pot avea un impact mare dacă sunt așezate pe o comodă, un raft sau pe podea.

Fotografie perete living Scandinav living

Curaj de a merge pe căi noi

Chiar dacă apartamentul respectiv este caracterizat de mobilier clasic, camerele ar trebui să fie condimentate cu opere de artă potrivite. Nu este nevoie să vă temeți de contraste prea puternice sau de imagini prea abstracte și moderne.

Chiar dacă apartamentul este mobilat altfel într-un stil foarte modern și simplu, piesele de la Vermeer sau Ruben în special pot oferi o pauză excelentă în stil. O briză creativă poate fi adusă în baie îmbunătățind această cameră cu fotografii grozave în alb și negru în rame negre.

fotografie perete idei sufragerie

Găsiți aranjamentul potrivit pentru suspendare

Dacă doriți să încadrați mai multe imagini pe un perete, există diferite moduri comune de a le aranja. Desigur, este în primul rând o chestiune de gust personal. Cu toate acestea, efectul imaginilor este influențat și de aranjamentul corespunzător.

De exemplu, așa-numitul „agățat de la Petersburg” sau „agățat de salon” arată cam haotic la prima vedere, dar se bazează pe anumite reguli. Se renunță la o axă vizuală fixă, iar operele de artă sunt aranjate slab una lângă alta, sub și una peste alta. Acest lucru creează elemente de conectare care creează o imagine generală armonioasă – cel puțin atunci când sunt realizate conexiuni. De exemplu, pot fi alese motive sau culori similare și ar trebui folosite aceleași passe-partouts sau cadre. Distanțele dintre imaginile individuale ar trebui să fie întotdeauna aceleași.

decorare perete poze fotografii petersburg agatat

De asemenea, este posibil să alegeți agățatul „În interiorul liniilor”. Și acest lucru este, în general, destul de vag conceput, dar totuși arată extrem de armonios. Baza lor este o formă geometrică imaginară. Imaginile sunt agățate în cadrul respectiv al acestui formular, indiferent dacă este o diagonală, un dreptunghi sau un cerc. Cablurile întinse strâns vă pot ajuta să păstrați forma dorită dacă imaginația dvs. nu este suficientă.

Spre deosebire de „Petersburg Hanging” descris, nu este absolut necesar să creăm elemente de legătură. Prin urmare, diferite rame, motive, culori și stiluri pot fi amestecate împreună fără ca imaginea generală să fie perturbată. Un sfat bun este să începeți cu cea mai mare dintre imagini și să grupați versiunile mai mici din jurul său.

Fotografii de artă pentru copiere de artă