Klimt poza sarutului

Klimt sărutul și dorul

„Sărutul” este una dintre cele mai faimoase lucrări de Art Nouveau și cea mai faimoasă pictură de Gustav Klimt. Imaginea originală se află în prezent în Galeria austriacă Belverdere..

Sărutul este un tablou pătrat (180cm x 180cm), creat între 1908-1909, pe care istoria artei îl descrie ca „faza de aur” a artistului.

Popularitatea picturilor din această perioadă este legată de utilizarea bronzului auriu. Pictura bizantină, pe care Klimt însuși a ajuns să o cunoască într-o călătorie la Ravenna, servește drept model.

Bösendorfer Stadtsalon din Viena este mândru că poate arăta un pian Klimt

Klimt modelul sărutelor rele ale sărutului

Materialele și culorile evocă asociații magice și religioase. Bogata ornamentație sugerează, de asemenea, bogăție materială și spirituală. De altfel, acestea sunt caracteristici clare ale Art Nouveau.

Istoria originii

Există mai multe povești despre cum a apărut imaginea. Cel mai cunoscut spune că cei doi îndrăgostiți din centrul imaginii, Klimt și iubita sa Emilie, sunt.

Sărutul de la Klimt, reprezentat de un artist de stradă sirian

Klimt the Kiss Sirian street art

Motivul auriu ca husa pentru telefon mobil

Klimt cazul sărutului

O altă poveste spune că Klimt a primit o comandă de la un conte. Contele era îndrăgostit de o doamnă, care avea portretul pe un pandantiv pe un colier. Dorința lui era ca Klimt să înfățișeze doamna înfățișată care se sărută cu contele. Gustav Klimt și-a îndeplinit ordinul și astfel și dorința contelui. O întrebare nu era clară: de ce iubitorii nu se sărută cu adevărat? Klimt a susținut că vrea să exprime dorința, starea de spirit, atmosfera cu puțin înainte de sărut. Gingășia vibrantă pe care sărutul o transformă într-o amalgamare de iubire și pasiune.

Sărutul lui Klimt este un simbol al credinței în iubirea veșnică

Klimt tortul sărut

Pictura, care are peste 100 de ani, este apreciată în special de tineriKlimt la locul de muncă sărut

Ca un fragment sau o imagine întreagă – sărutul lui Klimt este întotdeauna recunoscut

Klimt peretele spaniol sărut

Ulterior, Klimt le-a dezvăluit prietenilor apropiați că, în timpul misiunii sale, s-a îndrăgostit de doamna din remorcă, motiv pentru care a descris sărutul ca pe un dor.

sens

Sărutul este o imagine care reprezintă momentul etern al plăcerii. Imaginea este probabil o expresie a iubirii veșnice dintre un bărbat și o femeie.

Klimt the Kiss este, de asemenea, fericit de un succes remarcabil astăzi. Portretul celor doi îndrăgostiți și dragostea nemuritoare este un motiv preferat datorită carismei sale pozitive.

În zilele noastre puteți vedea motivul imaginii pe diferite accesorii 

Klimt sărutul a fost grozav

Pur și simplu nu te-ai săturat să te uiți la acest amestec de forme și culori

Klimt geanta sărutului

Sărutul lui Gustav Klimt reflectă convingerile și valorile Art Nouveau

Klimt tatuajul sărut