pantofi fantezi design pantofi caracatiță

Încălțăminte neobișnuită de la Kermit Tesoro

Ați mai văzut așa ceva? Cu siguranță nu o facem. Pantofii fantezi sunt deja un accesoriu de modă foarte popular la femeile extravagante. Nu degeaba Lady Gaga a remarcat aceste încălțăminte nebunești ale tânărului designer filipinez Kermit Tesoro. Cântăreața scandaloasă iubește în special pantofii cu craniul pe călcâi.

Acestea fac, de asemenea, parte din colecția Gagas de la Gilt. Preferatele noastre aici sunt în mod clar extraordinarul pantofi de caracatiță. Arată atât de vii și de naturale, de parcă ciudata creatură marină este pe cale să înceapă să se miște. Fiecare detaliu este prezentat foarte filigranat și natural. O imitație perfectă, care atrage privirile pe picior.

Favoritele Lady Gaga

pantofi fantezi blana tocuri inalte bej cranii

Tesoro lucrează în principal cu piele, velur și lac negru. Îi place în special pantofii pentru femei cu dealuri înalte și chiar și cei care sunt complet fără tocuri și au o formă curbată. Nu mai puțin eficiente sunt pantofii, care arată exact ca copitele de capră.

Designerul a folosit blana pentru un aspect mai realist

încălțăminte fantezie copită de capră blană de piele neagră

Dacă stilul rock îți place, cu siguranță îți vor plăcea pantofii cu ținte. Pentru cei dintre voi care preferă sclipiciul și glamourul, pantofii pentru femei cu paiete sunt cel mai probabil cel mai bun pariu. Pentru femeile cărora le plac lucrurile mai subtile și minimaliste, vă recomandăm pantofii albi din piele cu tocuri cu aripi. Iar pantofii de ceară în negru lucios sunt pur și simplu pentru cei mai curajoși fanatici ai modei care îndrăznesc să facă un astfel de design.

Ar fi și asta ceva pentru tine?

pantofi fantezie dealuri înalte negru lucios ceară

Într-un interviu acordat la StyleBible, tânărul designer împărtășește gândurile sale principale atunci când și-a proiectat pantofii neobișnuiți pentru femei și de unde obține toată inspirația. „Vreau să dau abaterilor umane o expresie vizuală prin creațiile mele. Este un fel de interpretare a abaterilor biologice și psihologice ale unei persoane. Întotdeauna am fost condus de dorința de a crea haine și încălțăminte al căror design se bazează pe conflicte interne sau incapacitatea de a controla impulsurile primare. “

Design neobișnuit pentru nopți de neuitat pline de glamour

pantofi neobișnuiți paiete înalte negre

Foarte des în colecțiile Tesoro, eșecul de a-și structura comportamentul într-un mod adecvat este, de asemenea, un gând cheie de proiectare. Tesoro oferă tinerilor designeri ambițioși sfatul pentru a studia din greu, pentru a cerceta, pentru a-și recunoaște propria forță și pentru a evita răzvrătirea fără motiv.

Mai multe informatii: Facebook | Instagram (h / t: laughingsquid, biblie de stil)

  Pantofii îndrăzneți cu buzunare

pantofi fantezi nituri din piele neagră rece metalice

Robustitate cu aspect industrial

pantofi fantezi catarama din piele grosieră aspect metalic

Grațios și plin de viață pe picior

pantofi fantezie art design caracatiță

Design abstract de vară pentru cunoscători adevărați

pantofi fantezie toc din lemn albastru accent

Pantofii pentru craniu sunt de asemenea disponibili în piele de căprioară

pantofi fantezie artă pantofi design craniu paragraf

Pentru gustul simplu al modei vintage

pantofi fantezie toc din piele albă

Mândrul creator de modă și creațiile sale extraordinare

pantofi fantezi de designerul Kermit Tesoro