bijuterii din lemn creioane colorate upcycling

Găsiți bijuteriile din lemn foarte speciale!

 Upcycling-ul este posibil în fiecare zonă. V-am arătat acest lucru suficient de des. Suntem deja foarte entuziasmați de acest subiect și căutăm în permanență noi idei inspiratoare. Recent am primit minunatele bijuterii din lemn de la tânărul designer ceh Anna Čurlejová descoperit.

La prima vedere, bijuteriile tale parcă ar fi fost pictate. Dar apoi afli că în spatele ei este mult mai mult ascuns. Este o artă ingenioasă realizată cu creioane colorate. Modele minunate de fagure de miere și dungi delicate în diferite culori decorează bijuteriile rotunde, triunghiulare și dreptunghiulare din lemn. Cine ar fi crezut că un creion ar putea fi folosit atât de multifuncțional. În funcție de modul în care sunt tăiate creioanele, se creează forme noi una după alta. Artistul le combină într-un mod fabulos și creează întotdeauna piese noi și noi – coliere, inele, brățări.

Desigur, veți găsi și cercei șic

cercei creioane bijuterii din lemn

Dacă doriți o privire aprofundată asupra operei Anna, ar trebui să o verificați cu siguranță pe Etsy. Sigur vei găsi ceva potrivit nu numai pentru tine, ci și multe idei originale de cadouri pentru prieteni buni sau pentru o persoană foarte specială. Lemnul încălzește și radiază energie bună. În plus, conform Feng Shui, lemnul este elementul anului 2015 – anul oilor de lemn. În consecință, purtarea acestui element ajută la fluxul optim al energiei vieții Chi. Ceea ce, la rândul său, promovează echilibrul în toate domeniile vieții. Aveți încredere în natură și în învățăturile antice chinezești și întâmpinați bijuteriile din lemn durabile realizate din creioane colorate. Cu el cumpărați nu numai originalitate și energie bună, ci și ceva mai multă conștiință bună și o atitudine optimistă față de lumea de mâine.

Natura și arta într-una

bijuterii din lemn creioane brățări

 Rămâneți pozitiv și nu încetați să căutați noi modalități de a face acest lucru și lăudați sustenabilitatea. Gândurile verzi au nevoie, de asemenea, de acțiuni consistente pentru a se transforma în realitate. Nu uita și nu te lăsa niciodată discutat despre asta!

Forme geometrice simple și nuanțe superbe

bijuterii din lemn creioane cercei triunghiulari

Dacă îți plac dungile

bijuterii din lemn creioane colier pandantiv cu dungi

Purtați profile manuale cu mâna

bijuterii din lemn creioane inele rotunde colorate

Ideea ingenioasă de colier cu aromă etnică

colier bijuterii din lemn creioane

Sau vrei să-l păstrezi mai clasic?

bijuterii din lemn creioane colier triunghi

Brățări fanteziste cu dungi și modele de fagure de miere

bijuterii din lemn creioane brățări din lemn

Acestea sunt, desigur, disponibile și într-o formă dreptunghiulară

bijuterii din lemn creioane brățări dreptunghiulare

Cercei din lemn unici pentru fiecare anotimp

creioane bijuterii din lemn cercei rotunzi

Îl puteți combina cu un pandantiv elegant la gât

bijuterii din lemn creioane colier rotund

Lanțurile sunt ajustate în funcție de formă și dimensiune

bijuterii din lemn creioane upcycling colier