fotografie artă trandafir roșu martin klimas

Arta foto de Martin Klimas

Astăzi vă prezentăm un amestec unic de artă și știință. Este vorba despre arta foto magică a lui Martin Klimas. Fotograful german își are studioul la Düsseldorf, dar a organizat deja numeroase expoziții în alte țări. Munca sa se bazează pe experimente fizice.

Începe întotdeauna un proiect când răsfoiește reviste științifice vechi sau cărți. Studioul său de fotografie nu este obișnuit, este mai mult ca un laborator. De obicei, fotografii caută un obiect care îi fascinează și apoi îl împușcă. Totul funcționează diferit la Klimas. Fotografiile sale arată privitorului ceva ce ochiul nu poate vedea altfel. El a spulberat dinamica unui proces rapid în câteva secunde și în acest fel a reușit să creeze o lume nouă. Flori minunate, care explodează, vaze sparte, culori dansante și ceramică fină care tocmai au fost luate în bucăți apar.

Flori explozive

fotografie de artă trandafiri de artă de flori

Pentru seria sa de fotografii Exploding Flowers, el a scufundat mai întâi trandafirii în azot lichid și apoi i-a împușcat cu o forță aeriană. Filmarea este esența artei fotografice a lui Martin Klimas. El nu numai că lasă să explodeze trandafirii, ci și aruncă figuri ceramice pe o scândură de beton sau vaze și alte obiecte precum varză sau porumb pe știulet. Este nevoie doar de o zecime de secundă pentru a crea creațiile minunate pe care nimeni nu le poate vedea cu ochiul liber. Cu tehnologia și iluminarea perfectă, cunoștințele științifice și imaginația sa nelimitată, fotograful ne surprinde din nou și din nou. Pentru culorile sale de dans, desigur, el folosește din nou o metodă științifică cu vibrații într-o cutie din plexiglas. Totul este perfect pregătit, totul trebuie să fie corect. Apoi selectează cele mai bune dintre numeroasele fotografii și este pregătită noua expoziție. Prin arta sa fotografică, fotograful încearcă să arate și să explice lucruri care altfel nu ar putea fi înțelese în niciun fel.

Această artă unică a lui Martin Klimas are o relație clară cu munca altor artiști, cum ar fi pionierul Eadweard Muybridge sau poate fi, de asemenea, contată pentru alți fotografi iconici, cum ar fi aceștia de la Hipgnosis Studios. Aruncați o privire la aceste fotografii capricioase și simțiți singur efectul unic pe care îl au asupra spectatorului.

Poezie colorată

fotografie artă floare colorată explodând

Culori dansatoare

fotografie artă mix colorat de culori martin klimas

Trandafir spart

fotografie artă colorată rose martin klimas

O zecime de secundă

fotografie de artă explodând artă de trandafir

Variație în mov

fotografie artă culori explozie a crescut

Vibrații în culori

fotografie artă culori colorate picătură

Trandafiri galbeni

fotografie de artă explodând trandafiri galbeni

Culorile neonului în mișcare

fotografie artă magie verde galben

Perfecțiune și fragilitate

Fotografie de porțelan de artă fotografică împușcată

Arta marțială asiatică

fotografie artă martin klimas luptă

Orhidee violet și vază împușcată

fotografie art shot vaza de orhidee

Figurile ceramice fragmentate

fotografie de artă porțelan împușcat

Varza care explodează

fotografie artă varză împușcat

Frumusețe efemeră

fotografie artă trandafir violet explodând

Împușcat porumb pe știulet

fotografie de artă porumb pe cob shot

La expoziție

fotografie artă martin klimas expoziție foto

Pregătirea în laborator

fotografie art work process martin klimas

Tehnologie perfectă și iluminare adecvată

dispozitive tehnice de artă foto martin klimas