arkitektoniska element singapore avkoppling exteriör design

Zen House for Relaxation i Singapore uppmuntrar sociala kontakter

Bara ett ord räcker för att beskriva Berrima House i Singapore: Zen! Den bär många delar av asiatisk kultur och är från Park Associates utökats. Berrima -huset representerar ett utrymme för kropp, sinne och själ. Det främjar social interaktion och förhärligar behovet av att umgås med vår familj i olika aktiviteter.

Egentligen var byggandet av Berrima -huset mer ett sätt att fokusera på olika områden samtidigt som det serverar olika aktiviteter.

 Volymetrisk byggnadsstruktur av husetzen house singapore avslappningsarkitektur

Huset har en volymetrisk struktur som presenterar en grön oas i hjärtat – en vacker innergård delar bottenvåningen och skapar en luftig atmosfär.

Exotisk, trevlig, lugnande utomhus atmosfär

zen house singapore avkoppling trägolv

Vacker design – ett slående arkitektoniskt element i Singapore

arkitektoniska element singapore avkoppling idé

Exteriördesign – vita väggar

bakgård

zen house singapore avkoppling bakgård

En Zen -fontän ramar in husets däck, nästan allt här är klätt i ädel marmor. Den ljusa atmosfären är en av fokuspunkterna för hela husutrustningen. Som ett resultat ser huset flytande ut: rummen har inga väggar, men är inramade av glas, det finns bara några dörrar och många korridorer. Från köket kan du gå direkt till innergården och varför inte äta där också, omgiven av en egen, intim, lugn grön atmosfär. Hur hittar du det? Betryggande? Avkopplande? Eller vad?

Överdimensionerade glasväggar släpper in dagsljus

zen house singapore avslappningsglasväggar

 I hallen – snövita, vanliga väggar – trägolvzen house singapore avslappning minimalistisk vit        Modernt bekvämt badrum – marmorarkitektoniska element avkoppling badrum marmor mörkProjekt, ritningar, utkast  zen house singapore avkopplingsprojekt

arkitektoniska element singapore avslappning planzen house singapore avkopplingsdesignZen House Singapore Avkopplingskoncept