Extravaganta vita mönster – snygga byggnader

Nakameguro House by LEVEL Architects bokhyllor

vit Design verkar vara “in” de senaste dagarna och vi vet att de flesta av er är galen på det. Det gav oss idén att skapa ett inlägg som uppfyller din önskan om ”de outnyttjade vit design”Kommer att korrespondera. Vi har beslutat att samla 15 vackra vita hus som presenterar sina rum här och påminner oss om individuella detaljer.

Om du klickar på varje bild kan du se fler foton och detaljer om varje projekt. Njut av bildupplevelsen och låt oss veta vilket hus du gillar bäst.

hus leiria manuel aires mateus weisse designer

manuel aires mateus portugal leiria weiss designer

Vårt första val är ett hus byggt av Arkitekten Manuel Aires Mateus är designat och ligger i Portugal, på en kulle med utsikt över staden Leiria. Minimalistiskt och modernt, huset är uppdelat i två olika områden, en för underhållning och den andra för att sova. Sovrummen ligger under jorden med tillgång till privata terrasser som leder till bakgården.

Villa p vita mönster älskar arkitekt

Villa-P weiss design idé arkitektur

Villa P är ett originalprojekt som skapats av den österrikiska studion Älskar arkitektur är designad. Utsidan av detta hus är bara underbart, från den helt ursprungliga formen till de snitt och färger som arkitekterna valt. Starka visuella kontraster presenteras här: den turkosa poolen kompletterar den stora trätrappan som förbinder trädgården med poolen och vidare hela vägen som leder till övervåningen.

YSY House av weiss design architektur

ysy husdesign vit arkitektur

Ysy hus är designad av Studio Auas, som ligger i Nagoya, och ligger i Seto, Japan, i en vacker men bebodd skog på toppen av en liten kulle. Bostadens charmiga asymmetriska form är väl anpassad till byggnaden och är intressant att titta på från alla synvinklar. Med en matt vit finish är detta hus väldigt annorlunda i sitt grannskap och lockar mycket uppmärksamhet. Litet och kreativt, det är ett underbart exempel på ett smart litet hus.

denish mills bungalow vit design pool

denish mills bungalow vit design fasad

Här är ett annat projekt med modern design. Dinesh Mills Bungalow är ett projekt av atelier dnD och ligger strax utanför staden Vadodara, Indien. Utsidan är ganska fantastisk eftersom huset verkar flyta på en magnifik pool, kompletterad med en härlig dekorativ fontän. Dess turkosa färg kontrasterar med de vita väggarna i bostaden, vilket ger huset en fantastisk estetisk effekt.

godward guthrie architects beach house vita mönster

Nästa har vi en spektakulärt strandhus, det kommer säkert att tilltala din exotiska sida. Först från Ron Sand på 80 -talet designade, samarbetade de nuvarande ägarna nyligen med Julian Guthrie från Godward Guthrie Arkitekter renoverat. Allt om denna byggnad är lockande, inspirerande lugn och full avkoppling. Klicka bara på fotot för mer visuella detaljer.

24th-street fasad vit design arkitektur

Designat av arkitekten Steve Kent och beläget i Santa Monica, verkar nästa hus ha hoppat ur ett vykort. Med en enkel fyrkantig form, vita väggar och en mängd färger, är Hus på 24: e gatan ser ut som en enorm presentförpackning.

villa valentina miami beach beach vita mönster

villa valentina miami beach vita mönster

Villa Valentina är ett modernt bostadshus som ligger i Miami Beach, Florida, USA. Detta glamorösa hem innehåller minst 6 badrum och 6 sovrum. Dess terrasser på flera våningar och breda fönster tillåter oavbruten utsikt över den vackra bukten, medan de strategiskt placerade möblerna på verandan säkerställer oförglömliga stunder ute – som om stranden inte var tillräckligt nära.

Ninety7 husdesignarkitektur vit

Ninety7 vit designarkitektur

Kolla in detta spännande arkitektoniska projekt som verkar ha hoppat ur en sci-fi-film! Den där “Ninety7 @ Siglap ”hus är designad av Aamer Architects och ligger i Singapore. Den där vit design sägs inspireras av de förtrollande vyerna som kan avnjutas på Siglap -kullen.

lyx bostad vit fasad design arkitektur

Residensarkitektur modern vit design

de Honiton residens är ett fantastiskt hem designat av MCK Architects som kombinerar traditionella element med modern inredning. Resultatet? En fascinerande spjälsäng med gott om plats för avkoppling, en stor utomhuspool som inte kunde vara mer förförisk och inredning som inspirerar till friskhet och god smak. Vi blev helt charmade av blandningen av tegel, trä och betong som ger detta hus en rustik, vänlig känsla.

a-cero la finca vit design

Här är ett hus från A-Cero i “La Finca” Fastigheter i staden Pozuelo de Alarcón (Madrid). Detta projekt är mindre (1000m2) än vanligt för företaget. Dess dimensioner gör det till ett bekvämt och praktiskt hus som erbjuder maximal livskvalitet. Dess moderna design, baserad på omöjliga vinklar, och dess spektakulära volymer gör byggnaden till en av de viktigaste exponenterna för a-cero-arkitektur. Och ett vackert vitt hus på vår lista idag.

dom zlomu design vit arkitektur

dom zlomu fasad vit designarkitektur

Denna ovanligt snygga bostad, kallad Dom Zlomu, kommer från Paulíny Hovorka Architekti och ligger i den lilla byn Kynceľová, nära staden Banská Bystrica, Slovakien. Huset har ett vackert naturlandskap och ligger i Tatrabergen.

deronda residence weisse designar idéarkitektur

Här är en annan bostad med en ovanlig men fascinerande arkitektur. Men designen är inte den enda ovanliga aspekten av detta imponerande hus. de Deronda residens kommer från Space International och ligger i Los Angeles, Kalifornien, i Hollywood Hills “precis under skuggan av Hollywood -skylten”.

VH-te-T weiss designar arkitektur

VH-te-T villa weiss designer idé

Vi älskar det när vi hittar ett konstrelaterat bostadsprojekt. Visst, man kan säga att de flesta byggnader är konst på ett eller annat sätt, men villa VHsv T är speciellt utformad för att rymma ägarens omfattande konstsamling. Detta vackra och kreativa hus kommer från Beel & Achtergael Architects, har en total yta på 862 m2 och ligger i Flandern, Belgien.

carrara house andres remy arkitekter vita mönster

carrara house weiss designar arkitektur

Carrara Hus designades av Andres Remy Arquitectos och ligger i Pilar, Buenos Aires, Argentina. Med en boyta på 660 kvadratmeter ligger huset på en oregelbunden bas och är orienterat så att det har den bästa utsikten över området. Den rustika stenen delar ingångszonerna samtidigt som den står fint i kontrast med husets vita väggar.

Nakameguro house by LEVEL Architecten weisse designs

Nakameguro House av LEVEL Architects

Den där Nakameguro hus av LEVEL Architects: Tre roliga golv samlas under ett tak och ett namn. Byggd i Meguro-ku, en av Tokyos kommunala myndigheter, har bostaden en enorm, tre våningar hög glid. Fastigheten 1762 kvadratmeter (1762 kvadratmeter) ger boende och gäster möjlighet att gå uppför trappan och nerför släden medan de rör sig genom huset.

              Nakameguro House by LEVEL Architecten weiss design

Nakameguro House av LEVEL Architects färgglada bollar

Nakameguro House av LEVEL Architects designidee