Tendințele globale ale arhitecturii moderne pot fi uneori descoperite în forme foarte surprinzătoare. Ca în această casă de vis din Somerset, Marea Britanie. Aici au fost combinate elemente din diferite stiluri rustice. Parțial descoperim elemente scandinave și parțial în stil, care sunt tipice pentru Elveția. Dar este cu adevărat surprinzător? Nu chiar, dacă presupui că ai căutat cel mai bun mod posibil de a te bucura de natură. În acest caz are sens și chiar recomandă să extragem informații din diferite surse valoroase. Numele arhitectului casei este Graham și a lucrat mână în mână cu designerul de interior Emily. Ambii au cumpărat un teren de aproximativ două decare pe care se afla un bungalou. Lucrările la noul proiect au început în 2012 și doar un an mai târziu, iarna, s-au putut muta acolo.

Din anumite perspective pur și simplu nu puteți vedea casa visului!

casa de vis într-o perspectivă largă

Casa de vis se adaptează peisajului

Casa este situată în partea de jos a unui peisaj deluros, care este dens acoperit de copaci. Acesta arată de două ori dimensiunea fostului bungalou. Are, de asemenea, două etaje, nu doar unul, așa cum se întâmpla în vechea clădire. Nivelul acoperișului nu este cu mult mai mare decât clădirea anterioară.

Cu toate acestea, etajul inferior a fost construit adânc în pământ. Camerele din interior sunt acum mult mai înalte decât în ​​bungalou înainte. Ceea ce vedeți în imagine este, ca să spunem așa, partea din față a casei. Este destul de închis și nu are deschideri ușoare. De asemenea, are două surplombe de acoperiș care acoperă lemnele de foc depozitate și locul de parcare. Cealaltă parte este foarte deschisă și de acolo aveți o vedere minunată asupra întregului peisaj. Acest tip de construcție are motive practice de mișcare. Partea deschisă se află în sud-est și astfel puteți profita la maximum de căldura soarelui. Partea mai protejată privește spre nord-vest, din orice direcție vine frigul.

Împărțirea verticală în două părți sa dovedit a fi optimă

două etaje - idee de casă de vis

Casă de vis îmbrăcată în stejar

Exteriorul acestei case de vis este modelat din stejar. Acest lucru este tipic pentru Europa de Nord și mai ales pentru multe clădiri de acest tip din Suedia. De obicei, cunoaștem și acoperișul larg din aceeași regiune. Decizia nu este cu siguranță întâmplătoare. Nu este doar din motive estetice. Mai degrabă, astfel de tipuri de materiale și construcții contribuie la reducerea la minimum a impactului asupra naturii. Din același motiv, această clădire a fost numită după Principiile casei pasive construit.

Lemnul de stejar este un material potrivit pentru arhitectura modernă

casă de vis cu lemne aranjate în fața peretelui

Un răspuns la climatul local

Utilizarea elementelor de stil din alte regiuni nu interferează cu faptul că această casă de vis este perfectă pentru climatul britanic din această regiune. Tehnologiile prescrise au asigurat o izolare perfectă. Nu este nevoie să îl încălziți, chiar și atunci când temperatura din exterior este scăzută. În acest caz, acest efect a fost furnizat prin experimente bazate pe cercetarea undelor sonore.

Priveliștile naturale frumoase fac farmecul acestei case de vis!

casă de vis cu fereastră mică

Intrare și izolare

În acest caz, vom acorda o atenție specială intrării acestei case de vis. Pentru că tocmai aici puteți spune că ați făcut eforturi pentru a obține o izolație foarte bună. Ușa de intrare este foarte robustă și puteți vedea acest lucru imediat ce intrați. Această construcție este motivul izolației, iar geamurile triple de pe fereastră pot fi, de asemenea, explicate în același mod. Din punct de vedere estetic, această soluție este destul de reușită, deoarece aveți imediat senzația de design serios și calitate.

Un balcon grozav – aproape că nu există case de vis care să se lipsească de el

balcon casă de vis cu vedere frumoasă

Interiorul de la parter

Mai întâi intrați într-un hol de intrare îmbrăcat în stejar, care este destul de mic. Tavanul este, de asemenea, lăsat destul de jos în mod intenționat și este caracterizat de rame cu lamele. Dar tocmai acest design îngust subliniază vederea din exterior. Acesta este adevăratul factor WOW al casei. Vă simțiți imediat atrași de colțul din care se deschide cel mai bine vederea.

Cel mai important spațiu interior din această casă de vis este bucătăria 

casă de vis lemn metal sticlă

Facilitățile rezidențiale de la primul etaj

Livingurile principale sunt la primul etaj. Aspectul bucătăriei este caracterizat de un tavan înclinat. În plus, aveți aici ferestre imense, din care se deschide vederea pitorească a peisajului înconjurător. Bucătăria, împreună cu sala de mese, este cea mai mare cameră din casă. Puteți vedea imediat că familia se adună acolo. În plus, mulți oaspeți ar putea fi distrați. Zona de bucătărie ca inimă a casei – acesta este un concept tradițional pe care îl găsim practic în toate stilurile rurale. Această cameră este, de asemenea, îmbrăcată în stejar și vopsită în alb. De asemenea, aveți o insulă de bucătărie independentă și o masă foarte largă. În general, spațiul poate fi numit eclectic. Elementele rustice sunt amestecate cu cele de la mijlocul secolului trecut. Tipice pentru aceasta sunt scaunele în stil tipic danez din această perioadă. Dormitoarele sunt proiectate în stil scandinav. Toate aceste camere au vedere minunată la natura din jur.

Se descoperă un stil eclectic care combină diverse elemente rustice, precum și cele de la mijlocul secolului al XX-lea

casa de vis sufragerie mare

Plăcerea pură a naturii

O astfel de casă de vis ne arată în ce constă înțelegerea modernă despre a te bucura de natură. Oamenilor le place să tragă din abundență din diferite elemente globale pentru a realiza o adaptare optimă la un anumit peisaj natural. În plus, economisiți resursele naturii folosind cele mai recente și mai eficiente inovații. La urma urmei, fiecare casă de vis orientată spre natură are un caracter global și în același timp foarte propriu.

Decorul este restrâns (modern) și în același timp extrem de rural

idei de metal și țiglă pentru casa de vis

Interiorul modern este caracterizat de un amestec de texturi plăcute

idei de mobilier grozave vis acasa

Aspectul uniform al acestei case de vis provine în mare parte din utilizarea pe scară largă a lemnului

placare de perete în casă de vis din lemn

Liniile clare și simple sunt tipice designului interior modern. Chiar și pentru cele rustice. 

idei de pat și lemn visează acasă

ideile de lemn și marmură visează acasă

Chiar și baia este perfect integrată în interiorul modern al acestei case de vis

baie de vis din casă din lemn și marmură

casă de vis modernă și rurală grozavă

Interiorul modern eclectic este caracterizat și în dormitor de scaunul de designer de la mijlocul anilor ’20

idei de decor interior neutru casă de vis

casa de vis dormitor frumos