Studiați arhitectura și schimbați peisajul urban 

Plănuiți să începeți să studiați arhitectura în curând sau sunteți gata să o finalizați? Atunci sunteți cu siguranță entuziasmați de toate oportunitățile excelente de carieră care vi se vor deschide în curând? În primul rând, ar trebui să fiți sigur că sunteți conștienți de cât de actualizată este ideea dvs. despre profesia de arhitect..

Ce ne aduce această practică în practică și cu ce provocări trebuie să ne gândim? Mai jos veți găsi răspunsuri la aceste și la alte întrebări, precum și sfaturi și sfaturi utile.

De ce vrei să studiezi arhitectura??

studiază arhitectura 2

Studiezi la universitate, dar nu înveți singur treaba

Universitatea te poate ajuta doar dacă ai talent real și dacă combini ceea ce ai învățat cu experiența practică. Dacă nu aveți aceste două condiții prealabile, cursul vă va oferi cunoștințe pur teoretice care nu sunt atât de ușor de pus în practică.

O diplomă în arhitectură necesită o imaginație imensă 

studiază arhitectura 3

O diplomă universitară nu garantează bune abilități de proiectare

În arhitectura modernă, un design bun este, mai presus de toate, foarte inovator. Cunoașterea teoretică a universității și analiza exemplelor existente sunt, fără îndoială, foarte importante, dar acestea singure nu vă pot conduce la rezultatul final pozitiv. Ar trebui să încercați mai întâi cu observația, cu intuiția și apoi bineînțeles în practică să dezvoltați singur designul bun al viitorului. Inovația asociată cu originalitatea, precum și talentul pentru vizualizarea ideilor, sunt cele mai importante lucruri de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini sarcinile..

Căutarea frumuseții și funcționalității este exprimată în arhitectură 

studiază arhitectura 4

Discuții și muncă în echipă

Cunoașterea aprofundată, întâlnirile și lucrul cu o mulțime de oameni devin mai importante în fiecare zi. Ierarhia se retrage din ce în ce mai mult din toate relațiile umane și acest lucru se aplică și domeniului arhitecturii. Indiferent cât de competenți ai fi, trebuie întotdeauna să te descurci bine cu alte persoane din slujba ta. Aflați acest lucru pe măsură ce vă dezvoltați talentul și ideile valoroase în domeniul arhitecturii.

Arhitecții în devenire ar trebui să fie inteligenți, inovatori și deschiși 

studiază arhitectura 5

Numiți lucrurile după numele lor reale

Arhitectura este asociată cu o responsabilitate enormă și provocări uriașe. Acestea sunt și mai mari în fiecare zi. Clădirile cresc din ce în ce mai înalte, iar proiectele de construcții trebuie să fie realizate în circumstanțe externe complexe.

Arhitecții au un limbaj special care asigură o precizie maximă. Ar trebui să înveți să le folosești și nu pe altele pentru a evita riscul neînțelegerilor.

Talentat, creativ și capabil de multitasking 

studiază arhitectura 6

Un arhitect ar trebui să aibă talent pentru organizare 

studiază arhitectura 11

Învață să te promovezi

Încrederea în sine face parte din caracterul arhitectului de succes. Trebuie să obțineți o imagine realistă a propriilor talente și să le aduceți la cunoștință cât mai clar și distinct posibil pentru a le permite să fie utilizate în practică.

Exprimă-te clar prin multe mijloace 

studiază arhitectura 7

Obțineți-vă propria opinie despre istoria arhitecturii

Istoria arhitecturală tradițională și cunoscută este plină de neînțelegeri și erori. De exemplu, rolul femeilor este neglijat acolo și, din motive politice, unor clădiri li se acordă mai multă importanță decât altele. Pe măsură ce studiați arhitectura, ar trebui să vă dezvoltați propriul sentiment pentru istoria arhitecturii și învățăturile sale. Desigur, acest lucru vă va ajuta în continuare să vă construiți pe această bază sănătoasă.

Au viziuni 

studiază arhitectura 9

Ar trebui să ai încredere că ai multe de învățat la locul de muncă!

Veți învăța o mulțime de lucruri noi pe calea carierei dvs. și noi cunoștințe și experiențe vă vor însoți în mod constant în cariera dvs. profesională. Ar trebui să fii conștient de acest lucru și să nu te aștepți că vei ști deja totul după absolvire.

Fii curios cu privire la munca altora 

studiază arhitectura 8

Gândiți la nivel global și în afara cutiei 

studiază arhitectura 10

Lasă-te inspirat de frumusețe 

studiază arhitectura 12

Luați în considerare siguranța oamenilor 

studiază arhitectura 13

CV-ul unui arhitect este portofoliul său 

studiază arhitectura 14

studiază arhitectura 14