Set studio de arhitectură de proiectare piese joc LEGO

Arhitectura va încânta din nou fanii! Lego a revenit! Lego a lansat Architecture Studio Set, parte din seria sa populară Architecture

Spre deosebire de celelalte seturi din serie, care sunt replici ale unor sisteme precum Fallingwater, de Frank Lloyd Wright, noul set este format din 1210 piese albe care permit propria arhitectură.

Setul este minunat pentru cei peste 16 ani. Ideea este că fanii de design sau studenții la arhitectură pot folosi setul pentru prototipuri de proiectare și propriile modele. Nu este un set profesional, dar poate servi în continuare ca inspirație.

În plus față de opțiunea prototip, setul, disponibil la 1 august la 150 USD, include o carte de 272 de pagini cu studii de caz de la șase companii profesionale și relația lor cu designul original.

Noul set de studio de arhitectură de la LEGO

Set de studio de arhitectură al jocului LEGO

De exemplu, utilizatorii pot recrea Skidmore, proiectul Owings & Merrill, precum și Turnul Willis sau Burj Khalifa Dubai, apoi reunesc diferite clădiri care sunt construite în conformitate cu principiile modulelor și ale repetării.

Piesele sunt albe, astfel încât să nu existe confuzie cu betonul, cărămida sau stucul

Set de studio de arhitectură al jocului LEGO mini

Reproducerea acestor exemple din viața reală promovează potențialul Bauer pentru propria sa arhitectură

Studio de arhitectură set de construcții de jocuri LEGO

Construirea cu cărămizi negre este adesea dificilă, deoarece detaliile nu sunt ușor de văzut, iar albul creează linii și umbre naturale care pot reprezenta mai bine formele.

Aceasta este, de asemenea, o veste pentru LEGO, care până acum nu a comercializat niciodată un set doar în alb

Set de studio de arhitectură de proiectare a casei de jocuri LEGO

Piesele sunt piesele LEGO tradiționale cu care suntem obișnuiți sunt

Set studio de arhitectură de piese de joc LEGOFrumusețea este că vă va ajuta să recreați orice stil arhitectural – de la neoclasic la modern.

Spuneți-ne ce jucării folosiți pentru ideile dvs. de design?

Set studio de arhitectură de componente de joc LEGOFanii de proiectare sau studenții la arhitectură pot folosi setul pentru prototipuri de proiectare și propriile modele   Studio de arhitectură set de suprafețe albe pentru construcția jocului LEGO