loc de joacă arhitectură de grădină secretă

Teren de joacă pe tavanul unui magazin universal

Un proiect minunat în Coreea de Sud are plafonul unui magazin universal într-o grădină grozavă și loc de joaca convertit pentru copii.

Designul a fost inspirat din tapiserii tipice coreene.

Compania Olson Kundig Architects, magazinul Shinsegae și artistul Do-Hu Suh au lucrat la asta. Copiii se bucură de acest proiect urcând tavanul clădirii cu douăsprezece etaje.

Arhitectura modernă

gradina de joaca magica pentru copii

loc de joacă arhitectură de grădină excelent pentru copii

Arhitectura modernă

arhitectura gradinii de joaca pentru copii

O serie de camere de divertisment bizare și captivante au fost amplasate pe terasă. Există o casă în copac acolo în formă de cuib de pasăre, ceva ciudat, nu-i așa? Designul include și o cutie cu nisip. Aici copiii își pot lăsa aburi ambițiile arheologice sălbatice. Se târăsc la fel ca în filmul Indiana Jones.

Contururile șerpuitoare creează, de asemenea, un spațiu interactiv și distractiv în care copiii se pot deplasa liber.

Loc de joacă pentru copii

loc de joacă secret arhitectură grădină copii

Copiii se pot juca și într-o grădină de labirint aici. Există, de asemenea, o cameră de aburi și o fântână de elefant. În mijlocul acestor spații incredibile ale locului de joacă se află o serie de sculpturi de animale. Printre altele, există reprezentări sculpturale ale unui struț sau ale unei antilope.

pod

arhitectura gradinii de joaca pentru copii

Sculpturi de animale

loc de joacă magic grădină arhitectură copii

Designerul Suh a lucrat la o serie cu mecanici subtile. Acestea au fost elaborate și pictate manual. Materialele din care au fost create marile figuri sunt în principal lemn și metal.

S-a luat decizia de a folosi un astfel de proiect pentru a îmbunătăți calitatea vieții copiilor. Acest oraș este în mare parte din beton și de aceea un astfel de loc de joacă atât de aproape de natură s-a dovedit a fi urgent necesar. De aceea, multe elemente ale echipamentelor de grădină pot fi găsite aici. Multe evenimente publice sunt, de asemenea, ținute aici, cum ar fi spectacole de teatru și proiecții de filme.

Desigur, nici aspectul educației de mediu nu a fost uitat. Au fost plantate multe plante native, pe care cei mici le pot cunoaște într-un mod excelent prin intermediul proiectului.

Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai tari locuri de joacă pentru copii din lume, nu îl veți găsi?