amenajare elegantă a casei cu 16 uși verandă din lemn

Design elegant al casei în armonie cu natura

Această casă ciudată cu un total de 16 uși este situată în New York, în cartierul rural Hillsdale, în mijlocul naturii. Interiorul este realizat aproape în întregime din lemn într-o schemă de culori calde și creează o atmosferă confortabilă, primitoare, care amintește de stilul anilor 70.

Designul exterior și interior aparține studioului New York Arhitectură încorporată & proiecta.

Cele 16 uși de sticlă formează de fapt cei doi pereți opuși ai casei. Construcția casei lungi constă în întregime din lemn și sticlă și arată foarte natural și în armonie cu natura din jur. Interiorul este structurat simplu și simetric. În centru se află camera de zi, zona de luat masa și bucătăria. Există încă două băi și două dormitoare. Casa nu este mare, dar este spectaculoasă, luminoasă și confortabilă.

 Design elegant de casă în stilul anilor 70

design elegant al casei 16 usi copaci din padurea New York

 Bucurați-vă de lumina soarelui

mobilier imagini mural 16 usi usa din sticla new york

Stil retro – colorat și proaspăt

mobilier poze mural 16 usi perna pat new york

mobilier poze mural 16 usi lemn new york design elegant al casei 16 uși mobilier din lemn de New York design elegant de casă 16 uși mobilier din lemn de new york perne de natură design elegant al casei 16 uși masă de mobilier din lemn de New York pat elegant dormitor din lemn de 16 usi 16 usi  design elegant de casă 16 uși canapea living new york

mobilier tablou mural 16 usi sticla new york

mobilier poze mural 16 usi schema new york