Casele mici fac parte din arhitectura modernă – o tendință care nu poate fi trecută cu vederea. Ce ne arată el despre preferințele oamenilor moderni și despre modul în care le place să trăiască? Care sunt elementele caracteristice de stil ale acestui tip de mobilier pentru casă? Care sunt tendințele regionale și globale în acest domeniu al arhitecturii? Am dori să ilustrăm și să discutăm toate acestea folosind următoarele exemple.

Casa ta mică ar arăta așa ceva în natură??

totul în case mici, verde deschis

Case mici pentru un impact minim asupra naturii

Casele mici sunt foarte fericite să adopte formele și culorile naturii din jurul lor. Mai ales dacă sunt create în mijlocul unei păduri sau al altui peisaj natural frumos. Avem câteva dintre acestea printre modelele noastre. Acest lucru se aplică și minusculei case de deasupra, care cu culoarea sa verde dispare practic din vedere în pădurea din jur.

Deoarece este ridicat deasupra solului, nu ocupă nici o bandă de rulare. În același timp, aveți suficient spațiu pentru a trăi. Și o priveliște minunată de la micul balcon, din materiale naturale, desigur!

Datorită dezvoltării durabile, oamenilor le place să folosească materiale refolosite

case iluminate cu design iluminat

Buna izolare

Casele mici sunt foarte des mobile. De exemplu, sunt montate pe roți, astfel încât să poată fi mutate dintr-un loc în altul. Sau sunt construcții care pot oferi cazare în locuri nu foarte obișnuite. Acesta este cazul arhitecturii moderne din instruirea de mai jos. Casa se află în mijlocul unei pajiști și fără o izolație bună nu ar fi în niciun caz plăcută să trăiești înăuntru. De aceea, astfel de case mici sunt în mare parte urmărite tehnologii moderne fabricat.

Casa ar trebui să fie bine izolată, astfel încât să poată fi poziționată în mijlocul unei pajiști însorite

lemnul găzduiește case mici

Arhitectură modernă în format mic

Termenul Tiny House reprezintă o tendință spre o viață minimalistă. Dar, după cum puteți vedea, diferiți oameni înseamnă lucruri diferite prin asta. Pentru mulți oameni înseamnă că vă puteți găzdui propria viață confortabilă într-un spațiu cu o singură cameră. Pentru alții, casa mică înseamnă un model redus al unei case de vis foarte moderne. Acesta este în mod clar cazul arhitecturii de la instruirea de mai jos. Culorile și materialele fațadei – panouri din lemn lăcuit, metal și sticlă conferă casei un aspect foarte modern. Suprafețele transparente permit limitelor dintre interior și exterior să se estompeze. Înainte de aceasta, plantele verzi din ghivece de flori intră în propriile lor moduri foarte moderne.

O casă mică poate reprezenta, de asemenea, un model redus al unei case moderne de vis

trepte de lemn case mici

Arhitectura regională

Există tendințe globale și regionale în casele mici. De exemplu, unele prezintă un caracter foarte minimalist și folosesc materiale moderne. Dar, pe de altă parte, avem de-a face și cu case mici cu caracteristici regionale. Sunt deosebit de potrivite dacă doriți să vă mutați într-o casă mică într-un cartier sau loc istoric.

Tendințele globale sunt prezente, dar nici diferențele regionale nu pot fi excluse

stil interesant case mici

Adaptat la provocările globale

Până acum câțiva ani, provocările globale, precum schimbările climatice, erau mai mult o problemă teoretică. Cel puțin asta credeam majoritatea dintre noi. Cu toate acestea, acum vedem în fiecare zi că multe se schimbă într-adevăr. La un moment dat trebuie să ne facem stilul de viață mai minimalist. De asemenea, ar trebui să învățăm din nou să trăim în mijlocul naturii. Altfel, fie l-am distruge, fie ne va face la fel. Casele mici sunt adesea potrivite pentru a locui în mijlocul apei sau în pădure. În acest fel, oamenii își pot extinde spațiul de locuit fără a micșora zonele naturale. Și astfel putem folosi de fapt natura pentru a ne simți mai protejați. Nici o idee proastă, nu-i așa??

Casele mici ar trebui să le permită să trăiască în mijlocul naturii

în mijlocul lacului case mici

Modele interesante, chiar de tip basm, caracterizează multe case mici

case mici din lemn și albastru

Multifuncționalitatea este o caracteristică de aceea casele mici sunt la fel de populare

case mici din lemn și sticlă

Datorită suprafeței mai mici, nu trebuie neapărat să renunți la confort

idei de decor modern case mici

Folosiți abil elementele de stil, astfel încât stilul minimalist să fie păstrat

uși și ferestre roșii case mici

case mici, toate din lemn

Casele mici pot fi adesea văzute pe roți

idee de case mici pe roți

case mici o rulotă

case mici galbene și albe

Lemnul este un material foarte popular pentru casele mici

case mici casa din lemn cu trepte

case mici pe două bucăți

case mici în câmpul galben

În funcție de locul în care vrei să trăiești, poți orienta casa mică cu totul altfel 

case mici, mici în spațiu

case mici casa mica din lemn

case minuscule moderne în pădure

case mici idee modernă

Corturile sunt un model excelent pentru designerii de case mici

case mici roșii și maro deschis

idei de acoperiș înclinate de case mici

materiale mici materiale speciale

Casele mici sunt mai mult destinate naturii, dar pot, de asemenea, să aducă o contribuție majoră la durabilitatea în mediile urbane

case minuscule idee grozavă

case mici design de perete alb

Sau poate luați ca model un alimentator pentru păsări?

case mici ca o casă de păsări

acoperiș grozav de case mici

ascunse în pădure case mici

case albe design case mici