Casă magică în copac berlin hotel casă în natură

Arhitectura modernă a casei de copaci din Berlin

Astăzi vă invităm într-o călătorie minunată către șantierul liniștit de construcție din pădure într-un oraș mic lângă Berlin. Este situat lângă popularul lac Krumme Lanke. Aceste case de copaci urbani vă oferă tot ce aveți nevoie într-o escapadă compactă.

Aceasta se întinde pe o suprafață de 28 de metri pătrați.

Casă magică în copac

Casă magică în copac berlin scări hotel casă în copac

Apartamentele sunt situate la o înălțime de patru metri

Casă de copaci magică podea din lemn a casei de copaci din Berlin

Întregul lucru a fost conceput în numele companiei Urban Treehaus. Acesta este situat în Quermattenweg.

Ideea principală din spatele acesteia este de a combina urbanul cu natura

Casă de copaci magică fațada hotelului casă de copaci din Berlin

Casele sunt din lemn masiv. Mai mult, au fost acoperite cu o fațadă sculpturală din metal. Astfel, ele se raportează la mediul din jurul nostru.

Ceea ce este interesant și caracteristic muncii arhitecților la fața locului este că aceștia solicită sfaturi potențialilor rezidenți

Casă de copaci magică, casă de copaci din Berlin, comoda hotelului

Îi întrebi ce și-ar dori din arhitectură și cum își imaginează exact viața lor acolo. În cazul în care totul ar părea puțin mai amuzant, puțin mai neobișnuit sau puțin mai liniștit?

De asemenea, se întreabă ce se percepe drept lux: Când cineva are mai multe sau mai puține obiecte? În orice caz, toți cei care stau aici trebuie să se împace cu ideea de a trăi în case mici.

Arhitectura acestui complex nu a fost construită într-o țară liberă de industrializare

casă modernă în copac berlin casă în copac zonă de relaxare a hotelului

Mai degrabă, este situat în contextul spațiului urban. Se află între natură și oraș. Există multe modalități de a participa la viața de zi cu zi normală. Puteți ajunge rapid la restaurante, la brutărie sau la grădina de bere.

În același timp, ești suficient de îndepărtat pentru a te bucura de viața de zi cu zi de la distanță. Ești ocupat cu lucruri precum plante și insecte, care sunt adesea cea mai bună distragere a atenției de la viața de zi cu zi.

Arhitectul care a creat această lucrare locuiește în Bremen

casă de copaci din beton casă în copac berlin hotel ergonomic

Se numește Andreas Wenning și este unul dintre principalii specialiști în acest domeniu. Totul a început ca un hobby privat. Dar după aceea, Baumraum a creat 50 de modele superbe și super-individuale de case de copaci. În prezent, el face minuni cu designul copacilor și acest lucru va continua probabil mulți ani de acum încolo!