casă albă transparentă design asia

Casă albă transparentă în Yamasaki de către Tato Architects

Această casă modernă din Tato Architects este un proiect conceput în 2012 situat în Yamasaki, Prefettura di Hyōgo, Japonia. Etajul superior este compus din trei construcții transparente pentru camera de oaspeți, baie și camera de soare.

Aceste materiale de construcție transparente oferă, de asemenea, parterului lumina soarelui.

Proiect original, unic, compact

Casa transparentă albă din Asia

„Aceasta este o casă din partea de nord a județului Hyogo, deținută de un cuplu și cei doi copii ai lor. Șantierul este înconjurat de munți, cerul este înnorat aici în majoritatea zilelor. Am vrut să creez un climat interior luminos, stabil și am dezvoltat un plan de trei colibe, care sunt aranjate pe o placă de fundație gri de 1,8 metri înălțime. Nivelul parterului a fost coborât cu 760 mm sub sol pentru a crea o pivniță solidă și pentru a garanta sisteme de încălzire prin pardoseală mai stabile “, spune unul dintre arhitecți.

Bucurați-vă de priveliștea minunată a naturiicasa transparenta alba asia exceptionala

Curtea de deasupra

„Am aranjat trei colibe pe placa de fundație – una pentru baie, una pentru camera de soare și una pentru camera de oaspeți. Cabana de baie și cabana de la soare alimentează parterul cu iluminare și ventilație. Ele formează o curte într-un sens. Camera de soare colectează căldura deosebit de bine în timpul iernii și epuizează căldura vara de briza prin cele cinci geamuri motorizate. Cele trei colibe nu au spațiu de locuit, dar acoperă podeaua pe placa de fundație.

Construcția este formată din trei colibe

Casă albă transparentă a colibelor din Asia

 materiale

Panourile din policarbonat ondulat sunt utilizate pentru pereții exteriori ai cabinei băii și a cabinei de la soare pentru a permite radiația solară. Placile de perete de captare a umezelii și a apei și a căldurii sunt inserate între panourile ondulate și structură. Pereții interiori sunt realizați cu un strat izolator de panouri din policarbonat. Tavanul și pereții băii sunt în continuare umpluți cu material termoizolant din sticle PET reproduse.

Cei doi copii din această familie se joacă afară

alb transparent casa asia jocuri pentru copii

  Construcție de clădire unică și izbitoarescaun alb transparent casa asia design

Zona de luat masa din casă – mobilier simplu, din lemn

structură clădire albă transparentă zonă de luat masa de design asiaticUna dintre cele trei colibe – lampă suspendată foarte lungă  Casă albă transparentă casă de design asiatic

Blat de bucătărie, chiuvetă, masă mică – camera este luminată de lumina soarelui

structură clădire transparentă albă bucătărie design asia

Două fotolii negre – timpul pentru relaxare

Fotolii de casă albă transparentă design asia Birou de design asiatic transparent din casă albă    Rafturile de perete și placa extinsă din lemn atașată la perete servesc drept birou Rafturi de perete din casă transparentă albăUn plan de la primul etaj al caseiCasă albă transparentă asia design etaj parter plan