Beckhamii își petrec cea mai mare parte a timpului în frumoasa lor casă londoneză. Cu toate acestea, au și o retragere minunată în Cotswolds și le place să-și petreacă câteva dintre minunatele lor momente de familie acolo. Zilele trecute au apărut imagini grozave în mass-media despre șederea ei cu cei patru copii ai ei Romeo, Harper, Brooklyn și Cruz. Folosim știrile acestui mare moment de familie ca o ocazie de a vă povesti puțin despre marea voastră casă de vis din țară.

Prietenii și rudele vizitează adesea casa

familia beckhams cu câine

Casa de vis a țării lui Beckhams – prezentare succintă

„Coliba mică” are nouă dormitoare și se caracterizează printr-un stil luxos de casă de țară. Aceasta include și o grădină spațioasă. Există, de asemenea, o sursă naturală de apă care este folosită ca piscină. În plus, Beckhamii au aici propria saună.

Casa este lângă club – Soho Farmhouse. Acolo David și Victoria Beckham sunt vizitați și de alte vedete, precum ducele de Sussex Meghan Markle și prințul Harry, care au avut recent un copil. Poate că cei doi au primit inspirație pentru noua lor casă de aici?

Structura casei rurale amintește de un castel

beckhams câmpuri și casă

Procesul de transformare

Proiectarea acestei case este rezultatul unui proces de management îndelungat. Puteți vedea acest lucru deosebit de frumos în grădină. La expoziția pentru arta grădinii Chelsea Flower Show se spune că Beckhamii au inspirat să transforme acest lucru într-un basm. Multe elemente narative sunt combinate cu peluze largi cu scaune. Deci, totul se simte deosebit de interesant și relaxant în același timp.

Luxul și stilul caselor de țară sunt combinate

casa lui Beckham cu un câmp în față

Plantele verzi bine întreținute împodobesc, de asemenea, fațada

casa beckhams cu verde

David Beckham pare să fi investit el însuși o mulțime de idei în amenajarea casei

David Beckham în grădină

Am luat cu doi dintre fiii săi

trei oameni din beckhams

Fațada și grădina au un plan clasic, dar au și elemente originale

mare castel beckhams