20 de clădiri impresionante cu pereți verzi – idei exterioare elegante

Pereți verzi, acoperișurile verzi și grădinile verticale dau viață arhitecturii moderne. Acoperit parțial sau în totalitate cu plante, partea din față a oricărei reședințe moderne poate îmbunătăți cu siguranță simțul unei case în același timp din punct de vedere estetic și funcțional. Pentru astăzi am decis să facem o selecție dintre cele mai impresionante proiecte din verde Pereți pentru a-i inspira pe cei dintre voi care doresc să ofere casei o atmosferă prietenoasă cu natura. Continuați să faceți clic pe numele fiecărui proiect și pe linkul arhitectului pentru mai multe informații și mai multe fotografii. Bucurați-vă de imaginea verde de mai jos și nu uitați să ne oferiți feedback!

Casa Meera este de la Guz Architects – Exterier Ideen

guz architects meera house design building exterior ideas1. Casa Meera este din Guz Architects proiectat și situat pe Insula Sentosa din Singapore. Credem că este un proiect îndrăzneț și original – la urma urmei, nu multe case au spații verzi la fiecare etaj al clădirii. Vă place?

Casa S a fost recent de la studioul german CHRIST.

CHRIST Arhitecți asociați

Wiesbaden construind arhitectura familiei idei exterioare

2. Proiectată pentru prima dată de arhitectul Wilfried Hilger pentru familia sa, casa S este recent din studioul german CHRIST.CHRIST.Arhitecți asociați a fost reproiectat. Situată în Wiesbaden, Germania, casa modernă este o capodoperă a arhitecturii urbane de astăzi. Linia acoperișului creează noi posibilități în casă și conține un capac verde izolator.

apartament modern uimitor – Vila Black Beauty Tierra – idei exterioare

3.Vila Black Beauty Tierra este un apartament modern uimitor situat în Black Beauty Village din Ostional, Costa Rica. Proiectul de 2.992 de metri pătrați include trei dormitoare, două băi și jumătate, un peisaj înconjurător unic și acoperișuri verzi care îl transformă într-o ekovilla modernă.

Design inspirațional – Malbaie V Residence este de la Studio Mu Architecture

arhitecți canada idei exterioare pădure verde natură

Al 4-lea. Situat în zona pitorească din Cap-a-l’Aigle, în inima orașului Charlevoix, Quebec, Canada, Reședința Malbaie V este datată de la studio Mu Architecture a pictat și a prezentat un design inspirat. Arhitectura exterioară constă din volume geometrice simple înconjurate de lemn și un acoperiș verde care izolează clădirea.

o clădire inclusă într-un proiect mai mare de 500 de apartamente și un parc

bloc k proiectare idee arhitectură proiect clădire exterior5 Olandeză NL Architects au deja Blok K Finalizat – o clădire inclusă într-un proiect mai mare de 500 de apartamente și un parc din Frits van Dongen de la Architecten cie. Șantierul triunghiular pentru acest mare proiect se află în zona portuară recent reamenajată din estul Amsterdamului, Niderlanden. Blok K prezintă o linie de acoperiș interesantă, cu adaosuri verzi și propuneri relaxante pentru familie.

Școala de artă, design și mass-media de la Universitatea Tehnică Nanyang din Singapore

natură artă design exterior design clădire școală naturăAl 6-lea. Școala de artă, design și mass-media de la Universitatea Tehnică Nanyang din Singapore amplasează frumoase acoperișuri verzi, unde studenții iau masa și studiază. Natura și tehnologia se amestecă aici și această clădire impresionează prin creativitate și servește ca factor de atracție pentru noii studenți în fiecare an.

Cu o vedere uluitoare la apă și la Alpi în Elveția se află această mare casă contemporană

vila vezi design perete din sticla de apa design exteriorAl 7-lea. Deasupra lacului Lucerna, cu vederi uluitoare asupra apei și a Alpilor din Elveția, se află această mare casă contemporană, cu o arhitectură care este pur și simplu încântătoare. Proiectat de Ungertreina, proiectul, numit Villa am See, are o formă sculpturală și dinamică și constă din trei părți ale clădirii rezidențiale, fiecare cu propriul plan de locuit. Clădirea are pereți din beton, sticlă și, de asemenea, pereți verzi. Uită-te la el!

Singapore Guz Architects Studio – Zona de bungalouri – Idei exterioare

bungalou soare casa arhitectura idei proiect design exteriorA 8-a. Sun House a fost proiectat de Guz Architects Studio din Singapore, într-o zonă de bungalouri și încorporează o varietate de elemente naturale în designul său proaspăt. O locație centrală a apei este punctul central al proiectului. Grădinile de acoperiș plantate abundent sporesc efectul natural care definește întreaga casă.

O impresionantă, modernă casă de golf și club – idei exterioare

green club golf casa perete design biblioteca semiahmoo

9. Un club de golf uimitor și modern este popularizat în Jeollanam-.do (South Jeolla), Coreea de Sud. Green Weaving Club House are 5.670 de metri pătrați, dar clădirea trebuia construită pe un lot lung și îngust. Acest lucru a provocat designerii, Hyunjoon Yoo Architects, și au creat un loc fantastic unde pasionații de golf se pot bucura de echipamente moderne într-un cadru contemporan. Iedera și bărbații grași cu creștere lentă, cu frunze verzi lucioase acoperă o parte din pereții exteriori și oferă o caracteristică ecologică.

Biblioteca Semiahmoo Zidul VerdeSuburbia White Rock din Vancouver

Canada verde gri semiahmoo idei de design exterior10. the Biblioteca Semiahmoo Zidul Verde a fost descoperit recent în suburbia White Rock din Vancouver, Canada. Proiectat și construit de compania de design din America de Nord Verde peste gri, peretele viu în expansiune este cel mai mare verde afară- Perete în zona. Peretele viu se întinde pe 3.000 de metri pătrați și este alcătuit din peste 10.000 de plante individuale reprezentând peste 120 de specii unice.

Proiectat de arhitecții și arhitecții peisagisti Sansiri Shma – Galeria de viață verticală

plante verticale sansiri arhitecti idei de design exterior11. Tabla de șah este o adevărată inspirație în lumea designului și arhitecturii. Următoarea clădire este o dovadă reală a acestui lucru. Proiectat de arhitecți și arhitecți peisagistici Sansiri Shma, fațada remarcabilă din șah din acest showroom din Bangkok, denumită Galeria Verticală Living, conține plante native, o abordare care conferă clădirii un aspect proaspăt și original.

Clădire industrială – un spațiu de minuni – idei exterioare

fabrica ricardo bofill cultura idee design exteriorAl 12-lea. Ricardo Bofill este mândrul rezident și creatorul uneia dintre cele mai bune conversii arhitecturale. O veche fabrică de ciment a devenit locul de joacă al unei game fabuloase de artă și cultură. Într-o suprafață de peste 3.100 de metri pătrați care a fost utilizată ca o clădire industrială, arhitectul a recreat o cameră de minuni prin gruparea diferitelor camere cu diferite scopuri artistice și rezidențiale: birouri, arhive, un laborator de probe, o sală de expoziții, un apartament , Camere și grădini.

clădire rezidențială impresionantă din Singapore

apă foto energie singapore arhitectură idei exterioare13. Cluny House este proiectată de Guz Architects și este o uimitoare clădire de apartamente reciclabile situată în Singapore. Potrivit arhitecților, „Celulele fotovoltaice și încălzitoarele solare de apă sunt angajate în proiectarea pentru răcirea pasivă și ventilația încrucișată care reduce consumul de energie. Rezervoarele de irigații și grădinile de pe acoperiș colectează și reciclează apa de ploaie, iar utilizarea materialelor precum tecul reciclat și lemnul artificial adaugă căldură fără a compromite resursele finite ale mediului nostru ”. Frumos, nu-i așa??

Casa Brooks Avenue din Veneția – Idei exterioare

venetia idee proiectare arhitectura perete planta de familie14. Studioul de design Bricault îl are Casa Brooks Avenue din Veneția, California concepută pentru o familie în creștere. Proiectul este de fapt o remodelare a locuinței existente de 2000 de metri pătrați, adăugând 1700 de metri pătrați și curte. Adăugarea este prevăzută cu un sistem de perete viu pe trei laturi, o conexiune vizuală între plantele din curte și acoperișul plantat.

Compania Casa din Brazilia acoperită cu cel puțin 3500 de vaze de plante

brazilia campana frați studio design idei exterioare15. SuperLimão Studio și Campana Brothers au proiectat incredibila companie Casa din Brazilia, un showroom acoperit cu cel puțin 3500 de vaze de plante! Foi de aluminiu amintesc de arta plierii hârtiei. Un sistem puternic de drenaj care direcționează fluxul de apă de la o vază la alta până când ajunge în cele din urmă la fund ajută plantele să se dezvolte în condiții optime.

Casele hobbitului „Lord of the Rings” din Noua Zeelandă

ideea de arhitectura zelanda hobbit design exterior16. Minunatele case hobbitice ale Domnului Inelelor din Noua Zeelandă s-ar putea să nu fie ideale, dar sunt cât se poate de verzi. În plus, ele oferă inspirație pentru construirea unei case integrate într-un deal, care se transformă într-o naștere interesantă.

Casa M din Columbia – acoperiș verde în formă de V – idei exterioare

plan b studio eco design arhitectura exterioara17. Plan B Studio promovează o viață durabilă și o construcție prietenoasă cu natura. Casa M din Columbia rămâne fidelă acestor principii și are un acoperiș verde în formă de V.

o casă fascinantă la periferia Bruxelles-ului – idei exterioare

bruxelles samyn parteneri arhitectură exterioară fațadă casă familială18. Arhitecții Samyn și Partners au proiectat o casă fascinantă la periferia Bruxelles-ului, care are o fațadă și un acoperiș înflorit cu ajutorul plantelor exotice. Poate fi dificil de înțeles din imagine, dar reședința are un total de patru etaje și servește ca spațiu de locuit și de lucru pentru un cameraman și familia sa.

un proiect numit Hole 19-Golfclub St. Oswald

arhitectura design casa exterior podea peisaj19. X Architects a creat un proiect numit Hole 19-Golfclub St. Oswald. Potrivit arhitecților, „casa clubului se amestecă cu peisajul și se integrează complet în mediul natural, aproape complet absorbit de acesta. Spațiile sale exterioare și interioare sunt concepute ca o tranziție perfectă în terenul de golf și devin una cu terenurile de sport din jur “.

următoarea casă californiană de McGlashan Architecture

proiectare rezidență idei de design exterior arhitectură20. Proiectată de McGlashan Architecture pentru a se amesteca în peisajul natural, această următoare casă californiană are acoperișuri verzi în trepte fermecătoare. Casa contemporană cu trei niveluri „oglindește” dealurile din jur și oferă un mediu vibrant, atât plăcut din punct de vedere estetic, cât și sănătos.