liverpool Everyman Theatre Arta Haworth Tompkins pentru toată lumea

Teatrul Everyman din Liverpool! Arta actoricească pentru toată lumea!

Astăzi vă vom povesti despre un proiect de teatru unic de acest gen. Este mult mai mult decât scenele obișnuite de artă care urmează un anumit program. Teatrul Everyman poate fi descris mai mult ca o lume proprie. Aceasta implică oameni din întreaga lume, orașul Liverpool și vizitatorii săi într-un mod unic.

Aici se dorește să regândim conceptul de teatru ca atare. Teza este dovedită că, în forma sa cea mai modernă, are potențialul de a crea arta de a acționa pentru toată lumea și de a reprezenta legătura de legătură între toți participanții la viața orașului.

Teatrul Everyman din Liverpool

Everyman teatru de artă pentru toată lumea

Această artă pentru toată lumea reprezintă realizarea unui proiect de către Haworth Tompkins reprezinta

Este vorba de o reconstrucție bazată pe schimbul de funcții. Acest lucru nu se înțelege doar în sens figurat. Teatrul Everyman a fost construit pe locul unei biserici din secolul al XIX-lea. Unul dintre primele lucruri pe care le observați este precauția cu care s-a efectuat conversia.

Un proiect de Haworth Tompkins

Everyman Theatre Arta Haworth Tompkins pentru toată lumea

Principala provocare

Cea mai importantă provocare cu care s-au confruntat arhitecții a fost crearea unei clădiri moderne și foarte dezvoltate din punct de vedere tehnologic. În acest fel, ar putea corespunde mai bine cu împrejurimile din cartier. Doar în acest fel, se credea, acest teatru ar putea deveni centrul cultural al orașului și, prin urmare, ar putea oferi artă tuturor. Suntem de părere că arhitecții au reușit să facă acest lucru perfect. Metalul în stil industrial și cărămida roșie au fost folosite pe o fațadă și în alte câteva locuri. Acestea, precum și formele, provin din construcția originală și au fost integrate cu succes în noul concept.

Metal în stil industrial și cărămidă roșie

 Toată lumea scenă teatru arta scărilor pentru toată lumea

Integrarea clădirii în mediu a continuat să se realizeze cu succes. Pentru că este înconjurat de clădiri din secolele XVIII și XIX.

De culise

Everyman teatru liverpool arta interioară pentru toată lumea

Fațada de vest a Teatrului Everyman

Găsim fațada de vest a acestei instituții, care oferă artă pentru toată lumea, deosebit de interesantă. Aici au fost utilizate 105 panouri rotative de protecție solară din aluminiu. Pe acestea puteți vedea poze cu oameni care s-au întâmplat să treacă pe aici. Cine a fost fotografiat acolo a fost decis din întâmplare și autorii.

105 plăci rotative de protecție solară din aluminiu

Everyman teatru liverpool arta pentru toată lumea

Atmosfera de afară, pe stradă, în fața teatrului

Everyman Theatre liverpool Arta Haworth Tompkins pentru toată lumea

În inima Teatrului Everyman

Există în jur de 400 de locuri în inima clădirii. Au fost adăpostite într-o formă rotundă. Designul zidurilor masive, care sunt realizate din cărămidă roșie, este incitant. A fost realizat direct la fața locului, fără a urma un desen exact, proiectat anterior.

400 de locuri într-o atmosferă maiestuoasă

Everyman teatru de artă interioară pentru toată lumea

Spectacolele de teatru se vând repede

Everyman teatru interior teatru public arta pentru toată lumea

Pentru a corespunde conceptului de artă pentru toată lumea, ideea scenei a fost slăbită. Aveți multe camere mai mici, care mai mult sau mai puțin formal își asumă și rolul de scene, deși cele mai mici. Unele pot fi efectiv efectuate sau pot fi folosite pentru practică. Altele servesc ca restaurante, birouri, baruri, recepții, studiouri – în multe teatre și săli tehnice.

Scena

Everyman Theatre Liverpool Scene Art pentru toată lumea

Minimalismul în spațiul pentru auto-exprimare

Se poate spune că alegerea minimalismului ca stil nu a avut aproape nicio alternativă aici. Pentru că în acest moment arta teatrului pentru toată lumea este înțeleasă și ca o mare oportunitate de exprimare de sine.

   Da, arta este pentru toată lumea!

Everyman Theatre Liverpool capră construind artă pentru toată lumea